Коментари - Кметът на Кърджали на съд за ”водното огледало” | dnes.dir.bg
назад

Кметът на Кърджали на съд за ”водното огледало”

Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт срещу кмета на Кърджали Хасан Азис Исмаил за измама в големи размери.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Кърджали на съд за ”водното огледало” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ударът по кмета на Кърджали е удар и по ДПС. Но защо се занимавате с един кмет от ДПС? Напвравете удара достоен - обезглавете ДПС и всичко ще си дойде на мястото, ликвидирайте ДПС и ще настъпи мир и любов - толкова е просто....

Прав е Доган за криминализирането на партията, но не е прав, че се прави опит. Тя си е такава още от времето на терористичните "атентати" преди 1989 г. срещу нищо невинни майки и деца. Нарочно не казвам български, защото сред убитите можеше да има и от турски етнически произход. Дори само затова ДПС си е изпяла песента, самите турци го разбраха - и учените като мен, и тези дето с тютюн не могат днес да изхранят семействата си. Проклет да е Сокола и да ходи на майната си. Аллах е справедлив - рано или късно ще накаже доносника и най-големия интригант в новата история на България.

Ама не само кметя а и този който е управлявал страната и е вземал решения.. Защото водното огледало е една извънредна простотия. Боже за какви глупости отиват нашите пари. Да бяха оправили пътищата на някои населени места .

Много си зле.

Понеже не могат да пипнат черепясалите и мултясалите другари от ДС, гледат да замажат очите на народа с отстрелване на гугутки :(((((

Като си толкова "българка" - пиши на кирилица!Или се притесняваш ,че по правописните грешки ще ти познаят произхода:-)...Че кмета ,който така защитаваш ,явно е крал-то е ясно , иначе никой нямаше да се занимава с него.И се отнасяй с уважение към пишещите тук, въпрос е на възпитание, това че не е от твоята вяра не значи че трябва да ти търпи обидите...Иначе ревете за права и свободи, дето си ги имате в излишък....

глупчо, не всички българи живеят в българя, от което следва и простичкото обяснение, че нямат кирилиза на конфигуразията си...много си тъп

Кирилчо, първо Фрида е женско име в немскоговорящия свят, второ и на марс да живееш, не те оправдава да пишеш в български форум с некирилица.

Едно изречение си написал-3 правописни грешки си направил - умник!:-)

Започва поредния цирк. След 5-10 години ще чуем /ако сме живи/ , че няма доказателства.

Aбе "българке" ако е толкова "убав"-както пишеш от какво ще се бои!? Aма недей така де, може по всичко да има 6-тица, но точно тука да се е "объркал! A ти да не си му секретарка? Aми и тебе тогава да разследват или си доста надалече и не знаеш всичко?че какво ...da го проверят! Kажи му -щом го познаваш-като го намерят "чист", да ги осъди и пак ще вземе някоя "кинта" .3ащо не??? Tака е в Eвропата ако той още не знае и това!!!!???

Да го съдят, най-важното е, че беше осъществен един доста стар проект и езерото в Кърджали вече е факт. Ама досега да има осъдени, че нещо не се сещам за такива?

А на великият политик, консултанта по водни огледала Доган, кога ще му дойде реда!

в която и да е община, ръководена от дпс-арски кмет да направят проверка, то навсякъде излизат далавери. Далавери във всичко, от което могат да се измъкнат пари. То и с парите от бедствията на Етем, с държавния резерв, с опазване на околната среда, със земеделието, заменки.... навсякъде толкова много престъпления, че не знам кой спира прокуратурата, та не прави почти нищо. Само излизат тук-там приказки и всичко заглъхва. Затова журналистите са тези, които имат възможности да правят проучвания и да повдигат непрекъснато въпросите за далаверите. А последните при депесарските властимащи са толкова много, тъй като те знаят, че при всеки един случай ще използват като оправдание картата с ЕТНИЧЕСКОТО НАСИЛИЕ.

Същото се отнася и за Гербавите кметове. Изобщо, ако решиш да обвиниш някого в нещо, винаги можеш. Няма лошо в това, че се осъществява контрол. Само, че 1 година преди местните избори се забелязва тенденция за омаскаряване на всички депутати, които не са на ГЕРБ или не им симпатизират. Естествено, че бойковия материал, този"качествения"не се усеща, но това е обяснимо.

Тоя кмет го хвърлете във водното му огледало със всички турски ,национални одежди,голям фес,дебелогъзести потуру,пояи,гайтани,навуща ,цървули и ятагани,жълтици и т.подобни,да се огледа в огледалото си ако може да изплува с доспехите си.!

Опит да се криминализира ДПС?! Че те отдавна са се криминализирали в особено големи размери за малка България! Сега има опит да се разконсперира. Въпреки че е трудно, ето че е възможно!

Prestanete da oplyuvate tozi kmet!Ako nyakoy drug kmet e napravil tolkova mnogo za naselenoto myasto,kadeto kmetuva,ako e tolkova uvajavan ot bulgari,turtsi,tsigani,ako kam vsichkite se otnasya tolkova dobre,da mi se obadi!A vie,gospodin[gospoja]"ima izhod"zavrete se tam,kadeto ima izhod!Inache..sram me e ot takiva maymunopodobni kato TEBE!

Вие, ако сте българка?! Значи аз съм евреин! Много тясно поставяте етноси, като българи-турци-цигани. Може би Ви се иска да сме тясно свързани, но няма такъв момент. Що не вземете да си пишете телефона за обратна връзка. Щото нещо Ви липсва в постинга!!! Аре лека етноекстремистка. Сигурен съм, че си ми правоверка.

Да,бе да! Ако външен оценител се окаже Доган - няма да се учудя! Че никой нормален оценител сам няма да си сложи главата в торбата, ако няма обещано покровителство и нещо "сухичко"!Турците се самозбравиха,че вечно ще са във властта и го удариха на незапомнено крадене! Как не ги е срам да го смятат за политически натиск!!! Тогава да се забрани ДПС!!!!

Бедничките, ДПС-ари те по-чисти от капка вода били! Доган с милионите, може би и милярдите далавери също е невинен... така му е наредил алах лично да действа. Как не ги е срам властите да ги разследват така без разрешение ?

Правилна констатация на малкия Мук-ДПС е криминална,антибългарска,антидемократична,противоконституционна,изедническа партия и трябва да се забрани със закон.Етническият й състав-да се изсели на юг от анадола.

Правилна констатация на малкия Мук-ДПС е криминална,антибългарска,антидемократична,противоконституционна,изедническа партия и трябва да се забрани със закон.Етническият й състав-да се изсели на юг от анадола.

Кметът ще оттърве затвора ако приеме българско име и християнсаката религия. Инъче...лошо за всички мамймуноподобни.

тука е прав - кметовете винаги се крият зад колективната вина на общинските съвети, и че той само парафира, а не взима решенията еднолично

Естественно, нали тея 8 милиона няма начин как да си ги запази за себеси само. Винаги има някой "горе" дето и той ше се облажи с едни 70%.