Борисов омекна към левицата за втори път днес

Обърнах се към ръководствата на СEM, БНТ и БНР с молба за съдействие - да излъчат клипа на левицата.

Обратно в новината

Коментари - Борисов омекна към левицата за втори път днес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четете вестник "ДУМА", за да знаете истината.

На всяко зло му идва краят. Само на българското - не.

Да им имам дертовете на тия! И управляващи и опозиция се вторачили в някакво клипче, което не е от никакъв интерес за никого. Ма, пусни им го, батко Боби! Да се радват и да пляскат с ръчички като бебета на "Сънчо"!

Страх го е батко ти.Народната любов вече прелива и това клипче може да е последната капка.Самовлюбеният простак е наясно че ще бъде отвян като есенно листо.

Абе като ви чета форумите разбирам че всички тук пишещи сте беле в на бащите си в м......е а се пишете за моного всезнайковци.Доколкото знам тогава не е и още няма интернет в горе описаното помещение така че нямате право да пишете какво е било преди да ви изстреля баща ви не в някаква ч...я а в на м...а в черната дупка и сте се пръкнали на този свят за да хулите наляво и надясно без да сте запознати със самата истина

САЩ, Франция, Германия - алооо БСП, само че не сте се сетили, че в тия страни няма ТАКАВА КОРУПЦИЯ, която е СПИРАЧКА за прогреса.

Пуснете им клип с нрдвижимата собственост на Курумбашев в ЮАР. Да видят всички "успехите" на крадливите станишковци!

Хе,хе Бойко. Още един комунистически ластик.

oх, стига цирк!!!!

Ако някой не е виждал комунистическа наглост, да се възползва.. Кой каза, че комунистите са хора, мислещи за народа? Нали снощи обявиха, че именно комунягите в Русия са избили 4000 поляци... Това ли е тяхното разбиране за хуманност? Повръща ми се от техните сладникави, шибани муцунки... Такива като Станишев, А. Първанова, Първанов, Кутев и от този род Юнаци....

Чети бе, момче. Чети. Пишеш глупости .Ако не четеш ще си останеш тъпунгер.

Не се аби бе приятел.Не виждаш ли че истината отскача от главите на тия сини дебили.Те дотолкова вече са препрограмирани от манипулаторите им че не приемат нова информация.

Илианчо, нямаш акъл за тълкуване на висшата политика, чадо господне. Доста си тъп, да ме прощаваш. А и си лумпенизиран, което е по-лошо...

Комуне смотано, пак ли досаждаш с тъпни? Хайде цункай дядо Йоцко по дупенцето и си лягай, късно е!

Съвсем скоро ще дойде времето, когато другарят Борисов ще тропа на вратата на БСП с молба да го възстановят в БКП!

като гледам, едни комунисти прецакват други комунисти. Най-перверзното е, че едните (милиционерите) се правят на десни, а другите се правят, че реват за демокрация. Предполагам, че вечер, като приключат с театрото, и двете групи сядат заедно на чашка и доволно казват: "Другари, и днес успяхме да онодим глупавия народ. Ха наздраве!"

Доброто ченге

Хитър ход, защото с това клипче ще се закопаят още повече.

ЗАЩО БЕ БОЙКО СЕ ГАВРИШ ТАКА С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И С ПАМЕТТА НА ДЯДО ТИ - НАЛИ УЖ ГО БЯХА ЗАСТРЕЛЯЛИ МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ ДЕТО ТОЛКОВА МНОГО ГИ МРАЗИШ ЧЕ ДАЖЕ И ОХРАНА ИМ БЕШЕ!!!! ЛОШ ЧОВЕК СИ ТИ - НО ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВДЕН И ЗА ТЕБЕ И ЗА ТВОЙТА Т.НАР. БИЗНЕС ПАРТИЯ

БСП КРАДЦИ,ЛЪЖЦИ и ПРЕДАТЕЛИ

Б.Б. не трябва да се "моли" на БНТ БНР И СЕМ, а да сезира прокуратурата, ако тя не се е самосезирала. Защото цензурата е престъпление. "Молехме" се по времето на бай Тошо. Ако идеята сега е да се върнем в ония времена, какъв бе смисълът да ядем говната след 10 ноември?

Бойко,пусни им жалкото клипче.Той-вола, като рие,хвърля на гърба си!

И супер пожарникар, като Бойко Борисов, вече не е в състояние да спре бедствието ПОЖАР, за управляващата каста. Има достойни журналисти в България, Лора Крумова е една смела жена. Иво Инджев, Милен Цветков, Сашо Диков са само някой от тях. Дори Мартин Карбовски може да бъде причислен от мене към тази малка, но известна на публиката група. Информацията за кражбите, рекета, корупцията по високите етажи на властта избива в едно просто наглед действие:ПОВИШАВАНЕ НА ДДС "временно". Така се получава: "Гласуваш за Бойко Борисов, получаваш Иван Костов." Следващият примиер ще е именно Иван Костов. Това е наказанието за тъпите ни тикви след като си избрахме тиква за шеф, да ни дере и втората кожа. А "номерът" със сметището в Суходол и миналогодишният сигнал за бомба на 14 януари вече е изигран от клоуните в цирк "Борисов", сега новите им номера трудно ще минат (арестът на ексминистър Цонев и прочие). Този път таксиметърджиите ще се извинят на Иван Костов и те ще са тези които ще го представят за номинация за премиер на бъдещото временно правителство, за техен огромен ужас и назидателен пример за нашата глупост. От тяхният изманипулиран протест пред НС започна сегашният крах на "политиците" ни, заблудиха се милите, че краденето ще е вечно и безпроблемно. "Бог бави, но не забравя." Бог да пази България.

Дари

Само дето Иван Костов вероятно щеше да измисли нещо друго, а не "временно" повишаване на ДДС. Както знаем у нас най-сигурно е т.нар. временно. Не съм привърженик на Софиянски, но той много правилно каза в едно интервю, че най-грешно е да се бори кризата с ограничаване на доходите. Да уточня - не съм привърженик нито на БСП, нито НДСВ, нито на ДПС, нито на ГЕРБ

На теб пък сигурно ти е пламнала чергата щом си тръгнал да хвалиш Карбовски,а на Костов също му сърбахме супата ,за готвенето на която е бил подготвян още преди падането на берлинската стена.Да не мислите,че не е тренирано как и кой ще ни разиграва театър при един падобен исторически момент.

Само не слагай Иво Инджев и Сашо Диков в читавите журналисти.Първият,по произход силно червен, беше от най кресливите и заядливи седесарчета,а вторият е просто един нахален устат простак от породата на ББ,който се мисли за не по-малко велик.

Умен, премислен, великолепен пиар ход на ББ. Този човек израства с всеки ден, гордеем се, че гласувахме масово за него.

той сега ще Ви разкаже играта де , по добре мълчете че сте гласували за него!

Бойко, нали всички сме равни пред законите !! Защо ще молиш БНТ, БНР, СЕМ ??

Много просто. Ако бяха снимали Буратино, той има моралното и авторското право да разреши.

В цялата държава Бойко е мъжкар единствен, не - шопар!

Слушай бе сладур.Ти да не би си "мека китка"?Какви са тези "любовни " обяснения ?Истината е ,че Б.Б.на ден казва сто неща взаимно изключващи се

Сега ще го излъчат безплатно дори защото ББ им е разрешил - НАГАЖДАЧЕСКА ЖУРНАЛИСТИКА И МЕДИИ ИМАМЕ В БЪЛГАРИЯ

Цялата Мара втасала та и клипчетата са ни дерт.

Имам чувството, че БСП още не са осъзнали грешките си от миналите ПР клипчета. Съвсем ще ги намразят хората ...

да бях на мястото на ББ щях да им излезна с контра-клип, който да изброява какво и колко е откраднато и какъв разграден двор е държавата в момента. и защо се налагат някои арести.. Прочее на Мургина още не са и повдигнали обвинение, защото още не могат да преброят откраднатото.

За това се иска АКЪЛ а той по дърветат не расте

Нещо се затруднява пожарополицаят да събере обещание доказателства за големите кражби и корупции на Станишев.Или приказките му се оказват сапунен мехур или ще излезе че те са правени по времето когато е бил главсек,а той ги е проспал или си е затварял очите.За по-стар период, по времето на сините грабежи, няма да има кураж да ги обвинява защото те го крепят на власт.

Всичките журналисти и от БНТ, БНР и от БТВ и от много други медия са лиже-задници! Те оставиха Борисов да си разиграва коня, и да прави каквото си иска.Точно четвъртата власт води страната до крах!! Уважаеми журналисти, показвайте и съобщавайте нещата такива, каквито са! ББ днес каже едно утре сам се отменя от него! Коментара на клипа показва, че БСП иска да покаже как в другите държави си режават важни проблеми, а в България е само полицейщина без резултат! Кажете на управляващите, че такава показност е пагубна за тях! Като искат да окошарят някой да го призоват с призовка, има си цивилизовани начини, но такива срамни сцени, гнусни е срам за вас уважаеми журналисти, които ги показвате и за България!!

каквато държавата,такива и "журналистите"!!! !!!!!!!!

Че то арестът на Николай Цонев е едно от малкото добри неща, направени от правителството...

Бойко комунист

Много им вътрешно за Николай Цонев на комунягите, само че не съм сигурен, че и електоратът им мисли така. Бабите може и да са червени, но са честни хорица, а като става дума за крадци... Да не вземе да стане някоя грешка на изборите...