МВР удари и ”Тотаджиите”

Шест лица са задържани в Гоце Делчев в рамките на специализирана полицейска операция „Тотаджиите”.

Обратно в новината

Коментари - МВР удари и ”Тотаджиите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се занимаваиите с глупости тези дето си ги измислят с титянов и тем подобни се лаят.това е парво .после тези които казват че са били бклуци тези хора не е така щото колко хора им лижеха задниците преди да ги арестуват само и само да каже че ги познава.това е второ .пак и трето кои ги карал да играят 'черно тото'тези които за 1 година си проиграваха имотите ту движими и недвижими или пак да заборчняват на половината г.делчев само и само да си избят загубите аз ви питам кои?всичко това е няква долна показност да исплашат останалите.пак и да ви кая аз ги познавам всички и ваобще не са такива каквито ги оцветяват вссички и те са хора както всички с заеми,лоизинги и т.н. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая държава се е разпаднала по шевовете!

утре ще ги пуснат на свобода.както ковачки вчера а садята ще се сдобие с още една вила в бояна.

Браво Бойко! Само така! Някой да покаже воля в тази държава. Иначе политици и приказливци много.

То бяха коментари, то беше чудо. То не бяха жлъчни изяви и пожелания за дълги години затвори. То не беше и пожелание за Белене. Ми драги съфорумци! Вярно е, че тези са си за "тухлената къща" но недейте така нападателно и стръвно да ги съдите. Всеки е скатавал дивиденти и е гледал да плати минимален данък. Та и ние сме за съд и присъда ако опгледнем реално. Колкото до незаконните залагания си има и там отговор. Някой вече е писал, че само такива които искат да забогатеят "много бързо" и болни на тема "комар" играят и проиграват имотите си. После били наказвани от наказателните бригади на "тотаджиите". Преди години прадядо ми вземаше на версия от бакалията я захар, я сол и газ и други стоки от първа необходимост които селяните няма как да си произведът. Та ако някой не се издължеше на бакалина то той идваше с кмета и стражаря-пъдаря и правиха опис на имущество. Слава Богу моят дядо не е бил между длъжниците но е имало и ше има такива които вземат кредити или заеми и ги дават за безсмислени неща.Когато има търсене има и предлагане...Банките спират да речем да им отпускат кредити и те стават клиенти на "черните банкери". Та искам само да допълня. Към кака Сийка: По черноморието са ги подхванали яко и ги късат от проверки. Някой беше казал да ги пращат в Белене. : ми в Белене няма камъни да се чукат. " Белене" са чукали и местили камъни от единият край на другия камъните. Абсолютно безполезно деяние. Има много места в нашата Родина където могат да работят и да си плащат "престоя" в затвора. Тук в Австрия един затворник получава месечно чисто около 150 евро. Но работи по 8 часа на ден за да си плаща издръжката там.

Може само два шамара да изядат , ама я да им конфискуват всичко онова, за което нямят основателно обяснение и документ и да ги оставят на палатка?. Даже не и в затвора, ако там няма места или какво да работят!? Само конфискация и затвор! Ама не само за тях, а и за всички престъпници, особено за "белите якички". Само така България ще се оправи! Затвор и конфискация! До размера на заграбеното. Иначе няма нивгиш оправия. Вечно ще сме на опашката !

Браво ...........! цВ цВ прогледна, че 24-25 годишни карат скъпи коли?!? Че взели и ги регистрирали като баничарки?!?Бей тия умници!?! Само че регистрацзиите г-н говорител на Милицята, стават във Вашите поделения наречени КАТ!?! Нещо май цВ цВ пас ще трябва да прогледне,че той не идва от Америка ,таткото от ДС, булката от ДАНС, все като са вечеряли заедно са си казвали понещо,нали минават за информирани хора?!? Успех другарю цВЕТАНОВ и по често вечеряйте семено, може литераторката да измисли накое гръмко има на нова акция

Акции, акции, акции... И след време голяма част от задържаните са отново на вън! По принцип всички бандюхи са стари познайници на полицията, знае се с какво се занимават и когато ги арестуват, доказателствата се изпаряват. А са "стари познайници"?! Хайде сега г-н Цветанов, на какво прилича това???

А така бат Бо! Дай яко! Да боли! Ама много!

КОГА ЩЕ ДОИДАТ В ЖК ДРУЖБА БЛ.57-КОЛКО МАТЕРИАЛ ГИ ЧАКА-ЧЕРНО ТОТО-ЛИХВАРСТВО-НАРКОТИЦИ-И КАКВО ЛИ НЕ

Хвала ви- г-н Борисов!!!

УВАЖАЕМИ Г-н ЦВЕТАНОВ. ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ В БОРБАТА С ТАЗИ ИЗМЕТ ТОРМОЗЕЩА БЪЛГАРИНА 20 ГОДИНИ . НАЙ-ПОСЛЕ ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ОБЯВИ ПРЕСТЪПНОСТТА ИЗВЪН ЗАКОНА И ЗАПОЧНА БОРБАТА С НЕЯ. ВСИЧКО ТОВА Е ОТДАВНА ЖЕЛАНО ОТ НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ . НО ИНТЕРЕСА НА СТАНИШЕВ И КОМПАНИЯ СА ДРУГИ . В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ПРОБЛЕМИТЕ СА ТРЕВОЖНИ НЕ ПО-МАЛКО . В ЛОВЕЧ , МЕСТНИЯ БОС НА ПРЕСТЪПНИЯ КОНТИНГЕНТ ,,АЛЕЙДИН АЛИЕВ,, ИЗВЕСТЕН КАТО ,,АЛЧО,, ТОРМОЗИ ГРАДА И ОКОЛНОСТИТЕ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ . КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ МАГИСТРАНИЯ БАНДИТИЗЪМ , РЕКЕТ , ВИС-2 , ДНЕС Е ХЛЕБНИЯ БОС НА ЛОВЕЧ . ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗАЩО . МОЛЯ , ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ , ЗА ВСИЧКИ НАС ПРОБЛЕМ . УСПЕХ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО .

Ти къде беше досега бе мухльо? Къде ти беше гражданската съвест подлизурко? Браво.......... Да живеят милиционерите и подлизурковците!!!!

Престанете с тея изрази от типа "регистриран като баничарка, за да бъде източено ДДС"защото е смешно да се говори така,все пак вносителя го предлага във вариант 6+1 което по закон си е с право на Данъчен кредит и това няма нищо общо с източване на ДДС...А иначе браво за акцията,ама да не стане като с предната след 3 дни никой да не остане в ареста.Защото ако ще ги хващате за пред медиите и ще ги пускате без много шум,то по добре недейте да правите такива операции,че заприличвате на предните управляващи.Демек много се грижим за вас,ама май се грижим само за себе си...Защото така имидж не се гради,а по скоро ще го докарате в МВР до жим немидж,ако изобщо ви пука какво правите,че напоследък май повече шум се вдига в МВР отколкото до се работи наистина за това което обещахте...Ама то може и така да ви е по-удобно,и да ви кефи това,че ви дават "по телевизора"...

БРАВО МОМ4ЕТА.ТРЯБВАШЕ ДА СИ ИДЕ МОМ4ЕТО ТИТЯНОВ, ЯНЕВ .. И ПОДОБНИ ЗАДА СПРЪТ ПОКРОВИТЕЛСТВАТА.ОТ НАШИТЕ ПОЛИЦ СВОБОДНИ МАСИ НЕ МОЖЕМ ДА СВАРИМ ВЪВ "ФЛАМИНГОТО"УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЕМ

защо никой не се заеме с проституцията. нека този бизнес да излезе от черната икономика. нали г-н Борисов търси пари. а там има много пари. докажете политическата си воля.

кво ти пречат бе - нека работят . кво изкаш ътре некои психар да изнасили женати ли бе???? нека си работят

Тома не казва да забранят проституцията, а като те обслужи тя и ти си отидеш доволен, тя да ти даде разписка и да плати 10% на държавата, та и ние да кярим от твоя кеф! Стопляш ли?

Следва продължение на операции "Министрите" на ББ и "ГЕРБ-аджиите" пак на същия ББ:)))

Мачкайте здраво гадовете! Нека сега да търкат дървените нарове в затвора.Така е от другата страна.. Света не е само яки коли прости силиконови мацки и пари, които дори не могат да се преброят.. Я да ги видим сега тарикатчетата... Копелдаци шибани...

А в Добрич кога ще ги метнете, защо нищо не правите? Поршета Кайени, Q7-ци, мерцедеси S-ки, БМВ-та 5,7 се карат от разни сополи, т.н. прекупвачи, закупчици и т.н. на селскост. продукция, перат парици душманите, крадът ДДС изедниците, а иначе са на социални помощи!Хайде, чакаме Ви, г-н Цветанов! А на Вас специално- ЕВАЛА! Стопихте им лагерите!

Браво на Цветанов, Господ Бог да го пази и сила да му дава.

Арестувани, ама присъди пак няма да има...

Дано да сте взели камера да гледаме довечера че и Листопад и Биг Брадър са много тъпи.Смея да кажа че съм в течение с тези неща които стават в Г.Делчев и без да защитавам букмейкърите ще ви кажа че тия не са тормозили никой свестен човек в Гоцето а малоумници които искат да забогатеят от тото а ги мързи да работят.Тежко на родителите и близките които трябва да ръбат заради малоумните си роднини

Колко има още с апартаменти и коли,а са на 25-30 год.Питайте ги как спечелиха тези пари?!!!?

Едно истинско правителство което работи ! Представете си само дами и господа при предишните "правителства" какво лапане, каква корупция какво чудо е било ! За престъпност никой никога не беше чувал..

да сагласен сам браво на цветанов,а предишните няма да видят власт през близките 20-з0 г. !!!!

Бившите го разбраха и сега чоплят и калта под ноктите на това правителство. Дано не греша! Амин!

Огромна е разликато между един гей и един супермен-каратист,а точно такава е разликата и между кабинета "Станишев" и този на "Борисов"!Дакато Станишевите орди безмилостно ограбваха България,подобно на ордата на Тосун бей,то екипът на Бойко е дружината ,която подобно на Херкулес трябва да почисти Авгиевите обори!Пожелавам успех на спасителите на България,а разбойниците и техните покровители да врат в казана на ада!

Такава операция трябва да се направи от МВР във всеки град. Поне в по-малките градове всички (включително и полицаите) познават тези 25-26 годишни младежи, които карат коли за по 100 бона без да имат и един ден трудов стаж. В много от случаите те се занимават с дрога и/или измами и престъпна дейност. Тази операция трябва да бъде масова във всички градове на България.

БРАВО!! Давайте и следващите, че изобщо не са малко! Скоро май и нови затвори трябва да се строят, че доста сган има за прибиране!!!

Крум Стойков пак ви е избягал...Що така?Всеки знае,че той е човека на Златко Баретата.Като хванете и него ще ви призная.

Защо не прибрахте и Малкия Салам?И той е същия боклук. А за министър Цветанов-РЕСПЕКТ!

браво на полицаите

Г-н Цветанов, проверете в Кюстендил лицата с прякорите Визитарката и Рони. Целият град знае, че се занимават с наркотици, карат коли за над 100 000лв.,нямат официални някакви приходи, а нищо не се предприема. Направете нещо.

Комунисти-оплювачи винаги ще има. Ей ги на , пак са тука, грачат като настъпани жаби, трима- четирима са , ама ние си ги знаем и им се радваме на простотията!

Защо не прибрахте и Малкия Салам?И той е същия боклук. А за министър Цветанов-РЕСПЕКТ!

"Здравейте циркаджии"

Ти си следващия

Браво на Цветанов!Сещате ли се защо акцията се провежда чак сега?Защото техният покровител К.Титянов вече не е шеф на МВР в Благоевград.Целия град Г.Делчев е пропищял от тия нагли бандити.Браво на полицията!!!

Браво на Цветанов!Сещате ли се защо акцията се провежда чак сега?Защото техният покровител К.Титянов вече не е шеф на МВР в Благоевград.Целия град Г.Делчев е пропищял от тия нагли бандити.Браво на полицията!!!

да сагласен сам браво на цветанов,а то е ясно че всичко става с политическа и полицеиска подкрепа,но нали им показжме среден праст на последните избори :д

БРАВО, БРАВО г-н Цветанов. Вашето име е символ на истински професионалист. Респект и уважение. Призовавам всички български граждани с активна гражданска позиция и модерно мислене за сигурност в обществото активно да помагат на МВР с факти и данни за граждани, които вършат престъпления и по този начин ни лишават от нашите заплати, пенсии, осигоровки и лекарства. Намерете ги и ги посочете на МВР те крадат от всички ВАС, защото ДЪржавата - това са гражданите.

Всяко чудо за 3 дни

Ние ги хващаме, те ги пускат...

Трябва малко да се измете и боклука ро черноморието!

Евалата! Браво на Цветанов, браво на Борисов. Крайно време беше!

Е, как без акция г-жа Дончева, ще хванат шест бандита.Поздравления за министър Цветанов!

Уважение на министъра!

Браво на полицията, отдавна бяхме забравили къде е мястото на "тарикатите" и до скоро само се оплаквахме от тях. Сега има яко чистка, дано да има и превенционен характер към останалите кандидат "тарикати":) А и като гледам полицаите добре удрят по всички категории "тарикати" - от бивши министри, настоящи, до по-дребните тарикатчета....така явно трябва - поголовно и безкомпромисно!