Прокуратурата погна бивш зам.-кмет на Пловдив

Пловдивската прокуратура започна разследване срещу бившия зам.-кмет по социалната политика под тепетата Константин Писков.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата погна бивш зам.-кмет на Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да не се види дебелашката тенденциозност и избирателно преследване само на кадри на БСП от предишното управление.Полоцейският дует Боцо /Бойко + Цецо/ играе изцяло по свирката на стария интригант Костов и дори не помисля да му порърси каквато и да е отговорност за престъпленията по време на неговото управление и личните му такива.Раздухването на непримирима омраза между БСП и бившия й член прекрасно устройва седесарската банда за да остава тя в сянка при търсенето на вина.

хапчетата пиеш ли си ?

Па да вземат да подхванат и кмета на община Родопи и неговите бивши и настоящи зам-кметове, още повече и бившата председателка на ОбС на община Родопи, пък и двете трети шуро-баджанаци и шуробаджаначки, които работят в т.нар. "общинска администрация"?

Прокуратурата не убива хора, но тойота го прави ! Собственици на тойота - посетете сервизите, за да ви подменят дефектните компоненти от съвършените коли - застрашавате и останалите участници в движението ! 12 млн. дефекта са към днешна дата - бъдете отговорни и посетете сервизите, след като сте избрали този автомобилен производител !

Докато купувате коли произведени от хора с малки пишки, така ще е! Само германцие и много мразените от мен американци могат да правят автомобили.

Ужас и този ми е преподавал и ше държа изпит при него. Имаме перфектна образователна система - Далавераджии и мафиоти стават преподаватели.

Супер е прокуратурата ... Деянието е извършено 2006. ДА бяхте почакали още 9-10 месеца, че да му изтече 5 годишната давност бре нещастници... Циркаджии