Документът за платен налог само срещу внесен данък ”Здраве”?

За всяка дейност, за която в момента на гражданите се изисква удостоверение за платен данък, да се изисква и бележка за платена здравна вноска.

Обратно в новината

Коментари - Документът за платен налог само срещу внесен данък ”Здраве”? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Чл. 52. (1) Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на безплатно ползване на медицинско обслужване при условия и по ред, определени със закон." Казано е ПРАВО, а не ЗАДЪЛЖЕНИЕ, бе МЕНГЕЛЕ! Чети Конституцията, преди да се правиш на палячо с предоженията си!Има йерархична подчиненост на законите. Не си ли го чувал това нещо ? Когато Върховният закон дава някое ПРАВО, но не го вменява и в ЗАДЪЛЖЕНИЕ на гражданите, никой от изпълнителната власт няма правната оторизация да санкционира онази част от суверена си, която е предпочела да не се възползва от конституционното си право на здравно осигуряване. Нито има правото на противоконституционно законодателно прикрепяне като неотменна задължителност за гражданите ползването насила от тях на някое тяхно конституционно право, предвид управжяването, по собственото им желание, на друго такова тяхно право по закон. Аман от недообразовани пишман-министри! Четете законите,бе галфони, нали уж истински докторски дипломи официално са ви подарили, защо се преструвате така нагло и наивно на неграмотници!

И какво, Дянков няма ли да си плати и той, или на него книжка не му трябва? г-н "Министре", как мога да се откажа от здравните си права? Не ви искам здравната каса! Много са малко лекарите които работят със здравна каса! Жена ми е бременна и се оказа, че няма лекари които да работят със здравна каса в "Майчин дом" и в "Шейново". Докторът, за който е написано в сайта, че работи със здравна каса ни каза: "И какво? Вместо лятото да си печа гъ*а на морето, си мислите, че заради вас ще пиша доклади на здравната каса и ще си чакам парите ли?" (каза го без цензурата). Наложи ми се да отида на зъболекар, и какво.... няма здравна каса.... всичко се плаща.... ами щом ще си плащам си искам парите, за да мога да си плащам.

А ти ли ще ми платиш загубеното време за тези удостоверение, г-н некадърен министър? Нямате ли компютри или вас не са ви учили какво е това? Много сте некадърни в ГЕРБ, та чак преливате от некадърност!

ГОСПОДИНЕ, може да сте добър лекар но не ставате за министър. Не се излагайте, спрете да изпълнявате задачките на този малоумник-заедно снего ще носите отговорност.