500 лв. глоба за автомонтьор, който поправя кола на улицата

Служители на Столичния инспекторат започват от вторник проверка на малки обекти в сферата на услугите - автосервизи, автомивки, пунктове за вторични суровини и сервизи за смяна на гуми, съобщиха от общината.

Обратно в новината

Коментари - 500 лв. глоба за автомонтьор, който поправя кола на улицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук става въпрос за работа на сервиз на уличното платно, не на аварийно сменяне на гумите. Проверете и в Пловдив, на улица Македония /близо до ресторант Тромпета/ има един сервиз дето е заел целия тротоар и цялото платно. Не може да се мине отникъде. A КОЛИТЕ НА ТРОТОАРА Е НАЙ-БЕЗОБРАЗНОТО НЕЩО.

Тук става въпрос за работа на сервиз на уличното платно, не на аварийно сменяне на гумите. Проверете и в Пловдив, на улица Македония /близо до ресторант Тромпета/ има един сервиз дето е заел целия тротоар и цялото платно. Не може да се мине отникъде. A КОЛИТЕ НА ТРОТОАРА Е НАЙ-БЕЗОБРАЗНОТО НЕЩО.

ами правилно , това да не му е бащиния

Ха сега да видя кой ще ви прави гумите, повредени от дупките, които Общината трябва да запълни. Хаха. Голям кеф е тази държава.

Втора чисто нова зимна гума съсипах в дупките между Княжево и Владая, мога да ги покажа, както и фактурата за закупуване на гумите през Октомври 2009! Бил съм се движил с несъобразена скорост - с около 5-10 км/ч минавам през дупките, колко е съобразената скорост? Нула (0) км/ч ? А като си наливам течност за чистачките ще ме глобите ли, че ремонтирам? А като проверявам нивата на масло и антифриз? А като сменям антифриз? Става по-зле и от турско робство и от комунистическо деспотство! Това не е ред, това е да вземеш на босия цървулите!

А струва ли ви се редно на платното на булевард Сливница или на бул. Стамболийски да се сменят гуми (не става въпрос за авариен ремонт, а за сервиз)? По този начин се отнема една от лентите за движение, отделно от това един работник с крикове и инструменти се върти около спрелия автомобил, минавайки и в следващата лента. Ако искаш да направиш сервиз, купи (наеми) си съответното място и работи в него, не на улицата. Цялата улица Раковска от Сливница до Козлодуй е една работилница за алтернатори и стартери, направо на пътното платно. Смятате ли, че така и трябва да бъде?

Не мисля, че е правилно тротоара + едната лента от пътното платно да е заета от кварталния гараж, който му е по-удобно и по-евтино (без пари) разбира се да ползва за монтьорски услуги или монтаж на гуми и джанти. Нека работят всички тези хора но и да се съобразяват малко поне.

Elate na ulica Simeon ako vi stiska

Браво, подкрепям тези действия! Куцо и сакато се хванало и поправя коли, чука там нещо и грам не се замисля, че като излива маслото замърсява, като гори старите гуми трови околните. А същевременно трудно човек да намери приличен сервиз още по малко съвестен автомонтьор... Да ги закриват!

Само така! Столицата и сателитите и са пълни с такива звани и самозвани автотенекеджии,монть , бояджии и подобни на тях.Мръсотия,шум и цигания.Всякакви автоуслуги- само в сервизи и от правоспособни майстори.

Всяка борба срещу усладилата се за последните 20 години на много граждани анархия,започва бавно и трудно,време беше.

За милионите дупки-канавки-ями-ро по т.н. ПЪТИЩА ? Това са истински траншеи !!!

Вие сте за глоба и разстрел на всяка крачка, що сте още живи?

Като видя по улиците държавни служители да се размотават и не работят на работното си място? Ами полицаите дето киснат из кафетата? Ами защо работното време на някои държавни лапачи е само 1 час на ден с граждани?

Писх на турски, щото тогава, по турско, де, беше по добре -един десятък и това е. Сега и кръвчицата ще ни изпие тоя мародер, дето си го навряхме. Ама той ще пита в Брюксел, щото няма собствен мозък.

абсолютно правилно и много закъсняло ...!!!

Бе то на тия друми, улици ли му викате ? Надупчени са кат швейцарско сирене. А къде да сменя резервната гума бе гламчовци ? Айде вземете се в ръце и уточнете за какви ремонти става въпрос !

Като вдигна капака на колата да си проверя маслото сигурно ще ме глобят защото не знаят да ли не я поправям пред блока!Явно тази държавна мафия се нуждае спешно от много пари!

Защо не глобите всички, които работят? Нека останат само чиновници и политици, манекенки, курви и футболисти.

Елате на ул-Кюстенджа в София.Намира се в близост до крастовището на Кр.село и ще видите,как от сервиз за гуми,електросервиз,с за ауспуси и автомивка,-всичките накуп,как не може да се излезе от улицата!!!!

Санкция от 2000 лева е чист фалит. Мамка ви лобистка, това ли е проблема на този град??? Остава и да сложите табели на дупките: След попадане в дупката е задължително колата да се ремонтира в сервиза ХХХ

Какви гуми, на бул. Арсеналски в София, направо монтират и ремонтират газови уредби на тротоара и в непосредствена близост до училище.

А кога във Варна ще извършат подобни проверки.Тук гуми се ремонтират на главните булеварди, а какво остава за малките улички.Време е да се сложи ред в държавата.

РАЙНО ВРЕМЕ ДА СИ ПРАВИТЕ СПРАВКИ С ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН - ЕДНОЛИЧНИЯ ТЪРГОВЕЦ Е ФИЗИЧЕСКО ЛИЦА, НЕГРАМОТНИ ГОСПОДА, УПРАВЛЯВАЩИ! А, АКО Е ПО ЗАКОНА ЗА ЗАНАЯТИТЕ-КАКВО ЩЕ Е!? МНОГО ГЛУПОСТИ ПРАВИТЕ!

Е сега е време да погледнете и в джобовете на суперавтоспециалисти Хайде да видя колко ще защитят тези крадливи малоумни копеленца, дори да им изчукват по цяла седмица коли под прозорците и да няма децата им къде да играят! Правилно защитавайте тях, а плюйте болниците. На българина винаги колата му е била по- мила от живота.

Абе ей , оставете малките да работят бе , вие ненормални ли сте????Какво искате революция ли да стане , накрая всеки ще стане безработен , малоумни ли сте??

Само бедните хора тормозят тези ненаядени лами! Ама защо гласувахте за тях да ви питам?

Като ще въвеждат ред да започнат от себе си. Кой разрешава паркирането на коли върху тротоара на площад Св.Неделя. Кой е разрешил на Хепи да издигне дувари на площада. Хиляди хора на ден лавират между колите и минават в индианска нишка пред дуварите, където са им оставили един метър за разминаване в две посоки. На какво прилича площада пред Шератон и около църквата Св.Неделя.

А продавачите на гевреци кой ще контролира?

То с такива дупки по улиците, канал за обслужване не ти трябва. Тия идиоти първо да глобят общинарите за безобразното състояние на улиците, пък след това да се занимават с дивотии.

Да явно проблема е че си сменям гумите на колата пред блока без да съм платил патентен данък за автомонтьор. Тая държава май май на есен ще я затваряме

Правилно!Вратите на гаража трябва да са затворени ,на вратата да пише-частна собственост-стреля се на месо,никой не го интересува,какво си правя в гаража,до ри няма и да плащам данъци за това!!!В гаража си сглобявам коли......:):)

давайте, герберска банда, довършете всички и всичко, комунистите ги преживяхме, вие трябва да ги минете по съсипия!

Свършиха парите, сега ще довършат и малкия бизнес /той средния вече му видяха сметката/...гербаджи им работа...

Правилно, закрийте малките сервизчета, с които хората си изкарват хляба. Всички поръчки трябва да отидат в големите сервизи, контролирани от мафията! А каквото намажат контрольорите си е за тях, и те трябва хляб да ядат!