Блиндиран микробус разпиля сто хиляди долара

Блиндиран микробус разпиля 100 000 долара на улица в град Уайтхол, в американския щат Охайо, и предизвика невиждана радост сред минувачите.

Обратно в новината

Коментари - Блиндиран микробус разпиля сто хиляди долара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря за подкрепата,братя.Сто ми душата.А тия долари вече ги прежалих.Сега чакам да се стопят ледените шапки на полюсите за да ви заведа на плаж на Бяло море в Петрич.За моя сметка - ол инклузив.

Казват, че там също живеели хора . И освен че нищо човешко не им било чуждо, службите за трансфер (транспорт на физически монетарни/банкови средства) били се брояли на пръсти и били проверявани ежеминутно . А, да -- и имали задължително-поддърж фондове за пълно покриване/изплащане на загуби като в случая ; а разследването му - то си било рутинна процедура .

ima gospod ....

Значи , Охайо е мястото за живеене , нама какво да се чудим!

Като пирани на месо - бахти алчните 'мириканци.

Брато, не се ядосвай! Защото ако парите бяха се разпиляли пред теб, сигурно щеше да ги събереш и да ги върнеш в полицията. И за награда ББ щеше да ти връчи часовник. Ако пък се беше родил в Кувейт щеше да емигрираш в България за да участваш в шоуто на Слави. А като истински републиканец сигурно щеше да искаш импийчмънт на кралицата, ако тя ти беше леля.

Такъв ни бил късмета.

Аз пък си мислех, че у нас ...

Честито на спечелилите!

Как така все се случват неща където аз не съм.Не стига че не съм се родил в Кувейт.Не стига че английската кралица не ми е леля,ами и тия пари ще се разпилеят в Америка, където е царството на имането, а не пред мене.Деа мааму има ли правда.

Аз пък днес загубих 50 стотинки,джобът ми имал дупка.

Защо ме занимавате с издънките на некадърните американци?

che malko li sa 20 000 evro :)