Джакпотът в неделя - над 1 млн. лева

Джакпот от над 1 милион лева се очаква в игрите на Български спортен тотализатор тази неделя в 20-ти тираж.

Обратно в новината

Коментари - Джакпотът в неделя - над 1 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПИТАЩ, Цецо и баба са прави! А посоченият от баба е само един от многото начини за измама! Големите печалби отиват (почти) винаги при предварително известни хора! Където играят големи пари, там честност не очаквай!!!

поредната издънка: http://n

Пак не мога да си пусна тотото.Мислех,че дават пенсии а тя опашката се оказа от пенсионери пред тотото.

Първата работа на всяко ново правителство е да смени шефа на тотото!? Печелившия е известен предварително,остана само осигуряват джакпота.

abe kvo se oplakvate 4e ne ste 4uli nqkoi da e spe4elil,kato kazvat 4e sa gi razdali vqrvaite im :)

Да се увеличи данъка върху хазарта на 50% и бюджета ще се напълни . Тото играят предимно пенсионери . Пенсиите без данък а парите ще дойдат през тотото.

mamqt ni navsqkade,

интересно на кой са раздадени тези на 4 милиона...не съм чул един нормален човек да е забогатял от тотото...тъй че все политици ли ги печелят тия тиражи бе? явно. и това е поредната схема за източване на пари от българските джобове.

Българският народ е страшно наивен и глупав.На това разчита цялата ни мошеническа държава.За справка:вижте опашките пред тото-пунктовете.Наро иска да бъде мамен!

яиста пирамида!!в целия свят има едно теглене на седмица,само при нас цели 18!!!!!

Един от начините за измама с тотото - тегленето го правят в събота и го пускат в неделя на запис, изтеглените числа си ги пускат с единични фишове.

След еднаквите числа в два поредни тиража някой вярва ли в тотото? Мошенници само крадат на хората парите.

който има излишни пари за тото може да пуска

ПУСКАЙТЕ ЧИСЛАТА ОТ ЧЕТВЪРТЪК.....НАЙ- СИГУРНО Е

tototo KOGA SHTE VLEZETE V KRAK S EVROPA?KOGA SHTE SE MODERNIZIRATE? STIGA STIYA DOPOTOPNI USTROISTVA,ILI TAKA PO LESNO SE KRADAT MILIONI OT NAS?KAKVO SHTE KAJETE?

До кога ще лъжете и без това бедния народ.Ако някой е спечелил милион покажете го.Оправдания че,някой ще го изнудва вече не минават.В България официално има над 100 милионера.Даже има книга издадена с трите имена .Нека се прибави в списъка един спечелил от тотото.Да ама не.Просто няма такъв.

Хайде на опашката да даде всеки своята лепта за държавния хазарт!

ето нещо забавно: http://n

Не играйте тото шото ас ша го земя