В кратерите на Луната има над 600 млн. тона лед

Пол Спъдис от Планетарния институт в Хюстън, който е и ръководител на проекта казва, че "Луната е много по-интересна и привлекателна, отколкото се е смятало досега", пише РИА "Новости", цитирана от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - В кратерите на Луната има над 600 млн. тона лед | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости, на Луната няма лед! На времето, когато стъпихме за пръв път там, видяхме само некви талашитени декори, прашни паравани и осветители, оператори абе пълна лудница (после всички ги прибраха в лудницата де). И след снимките ни даваха кока-кола но лед нямаше.

Хайде всички - на Луната! Първо тези, които откриха вода там.

Mnogo sa vi umni komentarite.Bravo

Докато златният телец налага своите цели-ВСИЧКО Е СТОКА, и ако още не е станало такава, да му се сложи цена веднага, Луната ще я гледаме само с телескоп. Нека тези които се напъват да отиват там, да кажат защо не им се отдава да попаднат отново на естественият ни спътник?

Според мен има доста по интересни неща на луната.Предполагам,ч не могат да ги крият вечно защото китайците и индийците вече имат голям напредък в своите програми и технологии.Истината е някъде там и ще чакаме да я покажат на яве!

Когато тръгна изстерията с белия прах - антракс, лично хора работещи с това опасно вещество го бяха изнесли от лабораториите и разпръснали за да всеят паника и с цел да им увеличат бюджетите. Това че ще убият някой не им пукаше. Смятай колко са ненормални там в САЩ!

Жалко че не е мастика.

Интересно как малко след като президента им оряза бюджета за луната те взеха че откриха лед. Какво ли ще стане ако съвсем ги закрие? Сигурно ще плъзнат и извънземни. Малко ми прилича на разболяването на всеки бизнесмен в БГ който го вкарат в ареста.

ще доведе до по-обширни мисии и това ще стане някога..., но не сега. Докато златният телец налага своите цели-ВСИЧКО Е СТОКА, и ако още не е станало такава, да му се сложи цена веднага, Луната ще я гледаме само с телескоп. Нека тези които се напъват да отиват там, да кажат защо не им се отдава да попаднат отново на естественият ни спътник?

leda go otkriha Indiq a ne nassa tolkova kachaniq nego nameriha tozi led a Indiq minaha i kazaha zasichame voda na Lunata i nassa nabarzo si prisvoi zaslugata kato zabiha edno 20 miliona $ v lunata :)))

Ба-аси !...Ще има достатъчно лед за уйскито ми до Второ пришествие!!Ха-ха-ха и наздраве на учените с хиляди благодарности от цел Перник! Сега да ходат да открият и отлежал Бърбън на Марс - евала че им напраим....

Когато тръгна изстерията с белия прах - антракс, лично хора работещи с това опасно вещество го бяха изнесли от лабораториите и разпръснали за да всеят паника и с цел да им увеличат бюджетите. Това че ще убият някой не им пукаше. Смятай колко са ненормални там в САЩ!

ще доведе до по-обширни мисии и това ще стане някога..., но не сега. Докато златният телец налага своите цели-ВСИЧКО Е СТОКА, а ако още не е станало такава, да му се сложи цена, Луната ще я гледаме само с телескоп. Нека тези които се напъват да отиват там, да кажат защо не им се отдава да попаднат отново на естественият ни спътник?