100 души затрупани под сграда след труса в Чили

Близо 100 души са затрупани под развалините на сграда, която се събори при земетресението в град Консепсион, в централната част на Чили, съобщи днес кметът на града, цитиран от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - 100 души затрупани под сграда след труса в Чили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Samo shte ti kazha che ciganite za koito govorish raznasiat tochno takava slava na Chile kakto i ti nai veroiatno na BG iz Evropata.... Smeshnik dano nikoga ne vidish zemetresenie ...Mii chinite i kat ti svarshi smianata mi otgovori..

Abe, kade e Maya Popova?...

Абе стига сте ги съжаляевали тези латино,то евро съюза пари дава за всичко ама за бизнес не дава,на нас европейците.Живея в Испания и ми е писнало от тези латино-цигани,това са едни долни и подмолни същества,суепр нахални вземат ти работата,крадат лъжат и какво ли още не,да не казвам колко болести разнасят,да се спасяват

Това не са кражби и грабежи тип мародерство, а е проява преди всичко на стархът на хората, че могат да останат без продоволствие и вода като в Хаити както беше в началото. Само съм чел за земетресение 8.8 - но знам, че се изкривяват релсите, падат мостовете, късат се жици..Тези хора в началото не са били наясно дори з амащабите на земетресениетто. И сега като отворя нашите СМИ-та и навсякъде ще грабежи грабежи и кражби. Малко повече съпричастност -разбивали витрините, прониквали в магазините за да се запасят с храна ...нещо от този род. Не ща сензанции-искам да почуствам че ни е грижа за тези хора. Какво от това като са в другия край на света.

Chille e strana s dostoinstvo i moze da e gorda, che iztrepa kamunyakite. Eh, zashto i u nas ne se poyavi balgarskia Pinochet? Shte stane nacionalen geroi na nivoto na Levski, ako izchisti stranata ni ot kamunashkite razboinici.

Европейския съюз помощи ............. Айде всичкото хамериканец с бойни самолети, ядрени подводници ,самолетоносачи в Чили на помощ ,къде спят толкова имат нужда от тях........

Ти си прост помияр и срам за българската нация.Мизерник тъп.