Продажбите на телефони с две SIM карти ще се удвоят

Компании като Samsung, LG, Motorola и Acer вече предлагат телефони с две SIM карти, като през тази година на този пазар очакваме да стъпи и Nokia, пише Mobile Bulgaria.

Обратно в новината

Коментари - Продажбите на телефони с две SIM карти ще се удвоят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отговора е:Не няма! Първо трябва да се оправят законите,след това полицията и накрая съдилищата. Стане ли това всички оператори сами ще се оправят.

Няма ли най-после да се намалят цените на GSM разговорите в България? Може ли в Германия предлатената карта минута разговор да е 5 евро цента в мрежата на оператора и 19 евро цента извън нея, докато в България предплатените карти са над тази цена?! Това си е чист рекет! Един телекомуникационен оператор в България не плаща нито заплати като в Германия например, нито данъци, но обратно на това държи по-високи цени! Няма ли най-после да се сложи ред в тази област???

Няма ли да се намаляват цените на гсм разговорите в България? Може ли в Германия предлатената карта да е 5 евро цента минута разговор в мрежата на оператора и 19 евро цента извън мрежата му, докато В България предплатените карти са над тази цена. Това си е чист рекет. Един телекомуникационен оператор в България не плаща заплати като в такъв в Германия например, нито данъци, но обратно на това държи по-високи цени! Няма ли да се сложи ред в тази област?

Това е платена реклама!

Няма да е скоро. По изгодно им е да си плащат глобите, отколкото да намалят цените.ама нали всичко е вързано, ако беше да им отнемат лиценза, нещата щяха да са други.

Това не са новинари, а тъпанари! Абе, говеда, нямаше ли кой да ви каже, че вече има тестери с по 5 /да, пет!/ карти, бе?!! Само че нямате толкова оператори, глупаци балкански.....