Пияна шофьорка удари трамвай и преби ватманката

Лек автомобил е причинил катастрофа с трамвай на булевардите "Константин Величков" и "Възкресение" в София.

Обратно в новината

Коментари - Пияна шофьорка удари трамвай и преби ватманката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възможно най строго наказание за пияната водачка на лекия автомобил, както и за спътничката и. До кога пияндета ще раздават правосъдие?

Наливат и с фуния една бутилка водка в устата за упойка, вързват ръцете за един, краката за друг трамвай и разчекват! Амин!

Убеден съм, че вината е на ватманката. Който е живял по-малко от 40 години в София, най-добре да не дава мнение. Това е въпрос на култура. Правилникът за движение е за да улесни движението, а не да дава право на по-силния да блъска по-слабия. Спорните ситуации, които са много се решават от КАТ, а не с катастрофи. И знайте, че има ли катастрофа в която участник е шофьор от градския/софииски/ транспорт, или от Перник или от Кюстендил то вината в 99% е на тях. Това е въпрос на култура, която е непозната за тези шофьори.

Абе ти добре ли си ... В цял свят се дава предимство в спорните ситуации на обществения транспорт ... Пък дори и да е била на ватманката вината трябвало ли е да бъде пребита ? Тия са за панделата ... Нещастници,такива жени като тия двете си заслужават и мъж да ги бие-какви ли майки ще станат-пищни и побойнички...Пък после нямало свестни мъже в България...Ми то свестните жени са кът ...

Въйййййй и това ми било софианци видели много... То бива простотия бива ама. Спорна ситуация- как не- За справка правилник за прилагане на закона за движение по пътищата. релсовите транспортни средства са АБСОЛЮТНО ВИНАГИ С ПРЕДИМСТВО ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ БЕ ЧУКУНДуР. Софиянци!!?!- ходи да риташ буците на село бе разбирач....

....че и с 1,2 промила...Ти добре ли си бе, културяга...

Ти освен че си живял в София правилника чел ли си? Релсовите ППС-та са ВИНАГИ с предимство.

оправи си суединителя и нали си от центъра, много ти е ясно това кръстовище в маалата

ЖЕНИТЕ СЪС СКЪПИТЕ КОЛИ СА НА ТВОЙТА ПАРТИЯ, НЕ СЕ ЧУДИ, ЧЕРВЕНИТЕ СЕГА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КАПИТАЛИСТИ

може да имаш 2 коли и правилно е като си близо до НДК да не ходиш с кола.И аз живея в центъра, но за съжаление сега работя в нов офис по встрани. Но като си толкова успял имай уважение и към другите хора, също успели. Защото за много успехът е труд, малко са тези, успели по др.причини. И аз ги ненавиждам. И всичката тази полемика е пълна глупост- нали прочете свидетелят какво пише.

До До всички селяни (26.02.2010 г. 12:55ч.): това вече е пълна тъпня! Едно е да преминеш през кръстовище и да пресечеш релсите, друго е да се изакаш и да пречиш. Още повече, че по правилник имаш право да ЗАЕМАШ кръстовище, но! трябва да го освободиш веднага. Само минаваш и толкова. След като движението е урегулирано (включително на въпросното кръстовище, което минавам доста често) не виждам проблема. В конкретния случай би пречил при няколко хипотези: минаваш на червено и естествено пречиш на тези, които се движат перпендикулярно на теб, ако идва трен да те удря. Хипотеза две: навлязъл си в кръстовището и не можеш да го освободиш навреме - пречиш, ако е трен да те мели там и да се научиш, че като виждаш, че не можеш да се разкараш овреме, няма да навлизаш изобщо (не го правя дори на зелено за мен, ако преценя, че няма да мина цялото кръстовище, въпрос на възпитание). И естествено има и хипотеза три - попадаш на ватман-маниак-пияниц който те издебва и баш като си му на сгода, той пуска суединителя на дилижанса, пили колела (нямат гуми ;) ) и те паркира на спирка Западен парк. Ха да видим, кое от изброените се случва непрекъснато на това кръстовище... А! Хипотеза три: ти си юристка, която работи по 12 часа и кара нова и хубава кола, тогава света спира за 30 сек. Айде сега живи и здрави :) П.С.: Напоследък си мечтая да бях селянин, но уви - 100% гаден софиянец.

До до Все тая (26.02.2010 г. 12:52ч.): :))) Ще падна. Комплексиран... от? Не, че Ви дължа обяснение, но имам 2 хубави и нови коли (мои, не на изплащане или на издухване), но просто не мисля, че си струва нервите и времето да идвам на работа с тях (работя на 80 м от НДК) и после да се бия за едното паркиране, но не смятам, че трябва да чакам някоя си 30 сек., че дори 3, защото тя работи по 12 часа тежък юридически труд. Такива се научват винаги по трудния начин. Тия със ситуациите на мен не ми минават :) Като си шофьор и си знаеш габарита на колата си стоиш в платното, а не на 2 см върху релсата на трамвая. Беден не съм, не се притеснявайте и не ме мислете. Тук става въпрос за принципи, не за конкретика. И не ми обяснявайте, как лошите ватмани дебнат юристите с готините коли и веднага се юрват да ги удрят.

Dvete pijani huliganki sa za zatvor. A i da plaschtat VSICHKI povredi i raznoski zaradi divootijata si!!!

Искам да ви помоля да отидете на кръстовището на бул. Ал.Стамболийски и Константин Величков и се опитайте да го преминете без да стъпвате на трамвайните релси.Ще го минете ама друг път,освен ако колите ви не летят.Айде живи и здрави и не давайте много ъкъл къде да се кара.Всички ватмани и ватманки са за як пердах!

НИКАКВИ ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ ЗА ЖЕНИТЕ .... ЖЕНИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА КАРАТ КОЛИ . ... А СЕГА КАКВО- ПОВЕЧЕТО ШОФЬОРИ СА ЖЕНИ И ТО КАРАТ СКЪПИ И ЧИСТО НОВИ КОЛИ И ДЖИПОВЕ . ..... ОТ КЪДЕ ТИЯ ПАРИ ... ПАК СА ЗАРАБОТВАЛИ НЕЙДЕ , ИЛИ СА СЕ ХВАНАЛИ С ЧИЧКО ПАРИЧКОВЦИ , КОИТО КАТО ГОЛЕМИ БАЛЪЦИ ВСИЧКО ИМ УГАЖДАТ .....ДОЛУ МАТЕРИАЛНИТЕ ЖЕНКИ , ДОЛУ КУЧКИТЕ , КОИТО ХОДЯТ САМО ЗАРАДИ ПАРИТЕ С ЕДИН МЪЖ ...... НА ПРОТЕСТ.....

Ясно е, че не караш, колкото и да внимава човек и да е стриктен, все може да попадне в ситуация, в която да е заел 2см. от релсата. а иначе си голям комплескар /ка/ - от тия, които завиждат на успелите. Има успели и почтени хора - и това трябва да го знаете. Най-лесно ви е като при социализма-всички бедни са добри, всички успели са лоши. Смешна философия.

не знам защо, но вярвам на Свидетеля, който е бил там, всички други само си говорим- от пусто в празно

Te sa bile i nadrusani 100%!

До До аф (26.02.2010 г. 11:35ч.): това, че Вашата приятелка е юрист и работи по 12 часа и нам` си к`во си може и да е вярно, но цял трамвай хора, които са плебеи до един (щото юристите не се возят с простолюдието в ГТ) трябва да чака някаква си мърла да ми се намисли по темите: Кой ми подари колата? Кой ми подари книжката? (не непременно в този ред), Какво правя тук?, Как се кара кола?, Какви са габаритите на моята кола - дали стърча 50 см или 61 вдясно? Лелее, май съм настъпила релсата, дали ще ме удари? и т.н. не го приемам за нормален довод. Още повече, че приятелката Ви е юрист... уж и би следвало да знае законовите норми и че е в нарушение :) Аз напълно разбирам ватманите, когато не им издържат нервите. Аз лично никога не бих издържал на напрежението. Само за сведение, заради 30-те сек. на Вашата приятелка (юристката с готината кола) човека ще го глобят и докато Вашата дрисла не я бъркат 30-те сек. ватмана го. Не ми се подхваща темата за юридическото образование и как всяка духачка е или юрист или психолог, а когато духа на някой дето не му се дават много пари завършва нещо от рода на Бизнес администрация, ама нали е с вишУ ;), останалите ще чакат 30 сек.

Ватманката е проста и дива селянка, жената с леката кола беше виновна но наглата ватванка я нападна с псувни ругатни клетви от най долно естество.След това почна да я налага,субе, ритас две думи да я бие.Тръгна да се качва в трамвая да взима някъкъв железен прът но водачката на автомобила побягна ,ватманката го устави и слезна и пак взе да я храни .Втория път като реши да се качва в трамвая да дзима пръта водачката на автомобила я дръпна за крака и ватманката полетя към земята и се приземи подобаващо,А можеби автомобила беше загаснал ватманката можеше да спре но не съм го видял лично така коментираха други учевидци макар да не бяха много по това време на денонощието.

А бе, софиянците!...Великите!...Що не се научите малко на правопис и грамотност, и после да си позволявате коментари за "селяните"?...Заслужавате мноооого бълвоч, но ще ви / нали не очаквате да съм учтив?! / я спестя. Все пак, като всеки нормален, е редно да се занимавам със съществени и стойностни неща...Съжалявам ви и с радост бих прелял вино по гробовете ви...

МУТРИТЕ - ЛАКЕИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ НИ БИХА 20 ГОДИНИ ПРИ ПОДОБНИ СИТУАЦИИ, СЕГА НИ ПОЧНАХА МУТРЕСИТЕ, А В СЛЕДВАЩИТЕ 20 ГОДИНИ Е РЕД НА МУТРОБЕБЕТАТА ИМ ПОСЛЕ СЛЕДВАТ МУТРОВНУЧЕТАТА И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА - ДА АМА НЕ НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ БЪЛГАРИИИИИИ

Юристка викаш почтена работа да учи мафиотите как да заобикалят закона ;)

Едва ли е възможно на някоя небългарска страна да е в интерес България да (за)прилича на психо-диспансер и/или отрезвително и/или люпилня за вагабонти, нали ? Та кога най-накрая ще започнем да си оправяме нещата !?

На каква възраст са били побойничките?....... И после навсякъде се тъби, че сме цивилизация при това съвременна, при това и интелигентна. Ха ха ха! Само в мечтите ни!

Съдът би трябвало по бързата процедура да осигури от нарушителките средствата за оперативното лечение на такива фрактури,тъй като има консумативи за доплащане

Как не съм бил там!На тия пачи щях да им вкарам носовете в мозъка.

ТЕЗИ ДВЕТЕ НЯМАТЛИ СИ ИМЕНА ???? НА КОГО СА ЛЮБОВНИЦИ ???? ЯВНО НЕ СА ОТИВАЛИ ПЪРВА СМЯНА НА РАБОТА ????? ПАК СА НА НЯКОЙ ,,ЛЮБИМИ ЩЕРКИ ИЛИ К.РВИ.

ИСКАМЕ ДА ГИ ВИДИМЕ ТЕЗИ УБАВИЦИ!!!!НЕ ГИ КРИЙТЕ!!! СТРАХУВАМ СЕ САМО ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ,ЧЕ СА ИБЯГАЛИ ОТ НЯКОЯ ПСИХИАТРИЯ ИНАЧЕ КАК ДА СИ ОБЯСНИМЕ ДЪРЖАНИЕТО ИМ.ТО ВЯРНО ,ЧЕ И АЛКОХОЛА ИМ Е ДАЛ САМОЧУСТВИЕ ,И СЕ УЧУДВАМ ЗАЩО НЕ СА НАБИЛИ И ЧЕНГЕТАТА?НАДЯВАМ СЕ ,ЧЕ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ СПОМЕНАВА ИМЕНА И КАКВИ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА

За тези престъпнички съд по бързата процедура и направо в затвора ! ! ! Няма да се учудя ако делото продължи 2 години и накрая завърши с ...... обществно порицание на виновните ! ! !

Скъпи ми аф, вижда се много си грамотен, а колкото до приятелката ми с хубавата нова кола-тя е юристка, а не от онези, които и аз ги ненавиждам. Работи по 12 ч. на ден и затова никой да не й завижда. Аман от комплексари!

боже,този народ съвсем изперка,що за човек е тази шофьорка,която хем е пила,хем и налита на бой.Ако имаме закони,трябва да и се вземе книжката и да и се забрани да кара минимум 3 години,като през това време изпълнява обществено полезен труд.След тези три години да се явява отново на изпит за назидание на колегите и убийци по пътищата.Не стига,че София заприлича на огромен паркинг,че улиците ни са задръстени от паркирани коли и ходим по средата на пътя,където е пълно със алкохолни колеги на въпросната персона,но и няма никаква сигурност за пешеходците

Taq ako q vidq shte i strosha glavata!

Става ми жал за нас българите-колко коментари, колко мнения. Ако всеки си гледа работата съвестно и спазва правилата няма да има такива инциденти. Защото за съжаление у нас всеки се прави на по-вече отколкото е и имаме /мъчно ми е да го кажа / робска психика. Ако мълчиш и търпиш - е добре. Н о изкажеш ли мнение и укориш някого, че не си гледа работата - става голяма разправия. Така например днес докато чаках в една банка да си внеса сума по кредита и любезно попитах защо от 4 каси работи само 1, а останалите 3 касиерки се чоплят и има опашка от 8 души, дойде охраната да ми каже да си гледам работата. Тъпакът не разбира, че точно защото си гледам работата искам и те да си я гледат, защото взимат парите си от клиентите. Сбъркана работа. Та така смятам, че е и с този случай.

Ей не мога да не се усмихвам ехидно на тия постинги, в които някой се жалва как трамвая нарочно го ударил. Сещам се как навремето винаги съм се чудил, когато видя статия кола ударена от влак еди къде си.... Ебаси - как пък стават тия работи а? Уж всички сте едни примерни шофьори с нови и хубави коли а тия криви трамваи и влакове все на кофти места застават. Стига глупости - всеки ден наблюдавам на пресечката Граф Игнатиев/Евлоги Геориев колко автомобила правят нарушения и пречат на трамваите да преминават. Може би има и по-агресивни ватмани, но процентът на келешите в автомобили е несравнимо по-висок...

за водачката 10 години затвор. само така ще спре насилието по улиците.

Вие какво правите на релсите?

и аз съм свидетел на чести такива случай, за съжаление това не се случва само в София. На мен вчера ми налетя един пиян мъж, но до седалката ми има един винкел. Както казва баща ми пред Бог и винкела всички са равни, оказа се че човека пиян а беше над 50-те

Taka e ! Kato se prodavat knijki , momichetata niama ot kade da znaiat che tramvaia e s predimstvo

dori i v zadrustvane niama6 pravo da si vurhu relsite...ti da ne misi6 che tramavaj se spira momentalno...puk i za tja dvete, ajde udarila gi e vatmankta, no da izleznae6 i da ja bie6 dokato i schupi6 tazo-bedrenata kost, tova si e jivotinsko povedenie. kola 6te se kupi, no tazi jena ot tuk natatuk 6te srada. v zakiuchenie, tia dvete edin zdrav boj ama publichno i 5 godini v zatvora!

Много лошо кръстовище, налага ми се да минавам често и винаги ме е страх, защото трамваите дори не изчакват светофара, а бързат да се засилят и да притесняват завиващите коли. Затова разбирам какво искат да кажат Добра и 5ko.

Много ще се учудя, ако не са от града-диагноза ,- Перник.

Ватманката не се е усетила, ако им беше слезла с онова желязо дето отключват релсите едва ли щеше тя да е със счупен таз.

и до подобните защитаващи неграмотните шофьори . Случайно да сте чели правилника за движение по пътищата и да знаете, че в него пише , че трамваите саса с предимство ? Трябвало значи , трамваят да чака 30 ина секунди тъпата ти позната , защото тя кара хубава нова кола ?!?!?!?! Ами я направо кажи на полицията да чака с червен килим на всяко кръстовище твоята позната . То за такава патка с хубава нова кола как да не опънеш един килим , и даже да спреш движението . Селяни и мутреси бол , цяла България е пълна с подобни . Сигурно трябва да им се сваля шапка на такива ? А тези освен пияни със сигурност са били и порядъчно надрусани

ееее немога повече , то бива наглост ама толкова.... пила , пила блъснала се ама и да биеш водача ... това трябва да се излежи в затвора.

СЪД ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА ДЕЛОТО ДА СЕ ПРЕДАВА ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ЗА ДА СТАНЕ ЯСНО ЧЕ ВЕЧЕ СМЕ РЕШИЛИ ДА ПРАВИМ ДЪРЖАВА.

Аз с мъже толко брутален случай не съм чувал, а тука ?! ... Накъде отива този свят ???

Тези нощни ..... на София нямат ли си имена или хората нямат право да знаят от кого да се пазят на улицата. Искаме имена и публично обявени присъди, защото мисля, че дори в този случай може да чуем от съда липса на достатъчно доказателства за осъдителни присъди.

До вековна новина (26.02.2010 г. 10:01ч.): те това ти е. Страшна ви е далаверата от еманципацията :))) После що сте вечно нервни и сприхави... ми щото мъжете търсим жени, а не мъже с цици и кариера :)))

намам опит с изнервени шофьори, но до седалката ми стои успокоително /щанга/ видят ли я се успокояват на мига :)

Ем пияни ,ем курназ!Затвор,бързи процедури,книжката в рамка на стената!

Няма значение кой кара , мъж или жена ! Градския транспорт винаги е с предимство , ако не сте чели правилника ! Ами 50 000 лева на жената карала трамвая и 5 години за пияната шофьорка и поне 3 за другата която й е помагала ! Без право на замяна , обжалване и т.н. Прекалено лекичко все пак за пияна торба и ле*боприятелката й !

дрегерите не отчитат правилно. мадамата е била на поне 5 мастики. баси...