Коментари - Детектор на лъжата уличи бащата на насилваното дете | Днес.dir.bg

Детектор на лъжата уличи бащата на насилваното дете

Мъжът от Сандански, обвинен в сексуално насилие над сина си Александър (2,8 г.), е уличен от детектора на лъжата, че е извършител на издевателството.

Обратно в новината

Коментари - Детектор на лъжата уличи бащата на насилваното дете | Днес.dir.bg

Коментари

АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ, КАКВА ПОДПИСКА БЕ, КАКВА ЗАЩИТА БЕ ДОЛНЯЦИ, КАКВО ПРАВИТЕ БЕ, А ЗАЩО НЕ НАПРАВИХТЕ ПОДПИСКА В ЗАЩИТА НА 2 ГОДИШНОТО ДЕТЕ, ТО Е ЖЕРТВАТА, ТО СЕ НУЖДАЕ ОТ ЗАЩИТА, НЕ ОНЯ СЕКС МАНИАК-ПЕДОФИЛ?!?!?! А ДЕТЕТО КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ?!?!?!?!!!!!!! САМО ДОКАТО ЧЕТЯХ СТАТИИТЕ ЗА ТОЯ ГНУСЕН ИЗРОД СЕ ЗАПАЛИХ ТАКА ЯКО, ТАКА МЕ ВРЪХЛЕТЯ АДРЕНАЛИНА, А КАТО ЧУХ ЧЕ ПРАВЕЛИ И ПОДПИСКА, НЯКАКВИ СИ ТАМ ГЛУПАВИ СЪСЕДИ В НЕГОВА ЗАЩИТА, НАПРАВО СЕ РАЗТРЕПЕРАХ ОТ ЯД И ВЗЕХ ЧЕ НАПРАВИХ ВУДУ-МАГИЯ И ПРОКЛЕХ ВСИЧКИ КОИТО ГО ПОДКРЕПЯТ ЗАЕДНО С ПЕДОФИЛА ( ПЕДОФИЛИ ГНУСНИ ), КАК ЩЕ ПОДКРЕПЯШ ПЕДОФИЛ, ТОВА АВТОМАТИЧНО ТЕ ПРАВИ И ТЕБ ПЕДОФИЛ!!!!!!! АМИ АКО И ВАС ВИ ИЗНАСИЛВАТ ТАКА И НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОМРЪДНЕТЕ (СЛУЧВА СЕ НА ЧОВЕК ДА ОСАКАТЕЕ ИЛИ ДА ОТИДЕ В БОЛНИЦА И НЕ МОЖЕ ДА МРЪДНЕ ИЛИ ПАДНЕ СЧУПИ СИ КРАКА) ИЛИ СТЕ МАЛКИ И НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗБЯГАТЕ И ДА СЕ СКРИЕТЕ И ВАШ БЛИЗЪК ИЛИ ПРИЯТЕЛ/ПОЗНАТ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ВАС, МАЛОУМНИЦИ, ТОВА ДОЙДЕ ЛИ ВИ НА УМ!!!!! АКО АЗ ЗНАЕХ ЗА ТОЯ ГНУСЕН ПЕДОФИЛ ПРЕДИ ПОЛИЦИЯТА ДА ГО АРЕСТУВА И ГО БЯХ ВИДЯЛ ОТ НЯКЪДЕ ЧЕ ИЗНАСИЛВА ДЕТЕ............СЕГА НЯМАШЕ ДА Е ЖИВ..............

На този трябва да му се наложи присъда по Щатското законодателство.Напр 125 години в Стейтвилският затвор за изнасилвачи и убийци.Към края на живота си там , ще бъде пречистен като пеленаче.

Трябва сериозно да го разпитат за други изнасилвания и убийства.Детето трябва да се даде на майката, тя няма вина.Твърде дръзко и невероятно за нея се е струвало, а и мъжът е бил опитен изнасилвач, а може би и убиец.Майката е жертва, а и детето има нужда от нея.Наистина е изнасилвал детето, щом е било и съблечено и изречението за колко струва е доказателство.Така е насилниците и убийците мразят жертвите си и ги омаловажават, за да се оневинят. Това ясно издаде и убиецът на Белнйски-ТОй не можел да разбере защо го обвиняват, защото според него тези момичета не изглеждали привлекателни.Те просто не осъзнават ценността, стойността на жертвите.За тях егото им е всичко и не могат да се спрат да не се възползват.

Аз на това нищожество бих му отрязала пениса -Най-сигурното средство ,че няма да посяга на деца!Който го защитава,значи е педерас или психично болен идиот!България вече щъкат предимно луди психари!Взимаите си хапчетата редовно!

на тих огън, бавно и продължително.

Detektora v tozi slu4ai ne e manipuliran. Ako moje6e tozi izverg da go napravi detektora 6te6e da ot4ete, 4e kazva istinata kogato se kalne, 4e ne e posiagal na deteto si. Mislia, 4e pedofilite izglejdat to4no kato tozi - sviti, gnusni 6u6umigi!

Пълен ужас! В затвора до живот! Не знам просто има ли справедливо наказание за такъв човек! Със собственото си дете и семейство да прави такива неща, не искам да си преставям с чуждите какво може да се случи! Никаква свобода за този!

Някакви бяха направили подписка в защита на гнусната твар. Как е възможно? Нещастници, на вашата съвест да тежат страданията на това мъничко детенце. И ако това изчание лежи няколко години и излезе, може с вашите деца да направи така. Безмозъчни същества!

Забравил си да пропуснеш ,че и при българите има свестни екземпляри , много ястно ,че не всички са крадци от еврофондове , крадци от пенсионите фондове , не всички източват държавата , не всички получават по 35 000 лева заплатата и не всички са изнасилвачи на две годишни деца .Чудно ми е защо не напишеш,че циганите са дошли от Индия а българите от Иран и от Азия - срамуваш се от произхода ли ? Като казваш А научи се да казваш и Б . А за общото благо - такова нещо няма или поне не е за мене а може би и за тебе .

Какъв детектор... Медицински изследвания трябва безспорно да докажат вината на изрода. Макар да съм жена на средна възраст, майка и съм много миролюбив човек, на тази гадина бих смазала главата без да ми мигне окото. Дано не остане в паметта на това нещастно детенце спомен от тези изтезания нечовешки.

Това не е човешко.

Съвпадения или.... подсказва ви се, че просто комбинацията, в която липсва и гръцкото влияние на разврат, прави тази част на страната най- уязвима на разпад в морала... а етикети виждат папгалите :-)

ха ползвайте това и за нашите политици в съда като доказалтество де.

Може и така да е. Но детекторът на лъжата не е доказателство, защото лесно се манипулира.

абе, какво стана? Нали някои тук реваха, че спермата не била негова и той бил невинен. Я сега да обяснят кое как. Невинен ли? Само като му видиш мордата и става ясно колко е невинен. Изрод!

Този само по физиономията му може да кажеш ,че не е свестен.Майки ,не оставяйте децата ви да бъдат насилвани от никого!!!

Смърт чрез обесване. Не, прекалено леко наказание е. Нещо по-тежко му трябва на тзои.

Това не е човек! Това е изрод!

Sega razbrah kak moga da stana ubiec, ot kakto razbrah za tozi sluchai mi se gadi i mi e losho, malko mu e da leji v zatvora.

майката знаела, ама не можела да направи нищо АДСКИ УДОБНО ОПРАВДАНИЕ, ЩЕ ГО УБИЯ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ И НЯМА ДА ТЪРСЯ ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗАЩОТО ЗНАМ, ЧЕ ТЕ СА ЗА ЗАПЛАТИТЕ А ИНАК ТРЯБВА САМИ ДА СЕ ОПРАВЯМЕ.

Този човек е психопат и най-вероятно не осъзнава гнусните си действия, затова голяма вина имат държавните институции, които не са реагирали на време да отнемат детето от лудите му родители. За какво плаща,е данъци в тази скапана държава се питам аз?

Щом машина може не само да уличи, но и да обвини човек в престъпление...ами какво чакате...включете я тая машина на депутатите, та да видим И ТЕ какви престъпления са извършили.

Стига са ни правили на маймуни-бащата е виновен,колко доказателства трябва да се приложат,за да го разберат и съседите му,които с такъв ентусиазъм правят подписка?И от институциите да бъде потърсена отговорност-детето е подложено на системно малтретиране,а те са си чоплели носовете в топлите канцеларии.

Този етикет, който си лепнал на хората от Югозападна България говори единствено за примитивност на ума ти. Такива животински изстъпления се случват и в благоденстваща Америка, и в бедна Африка, и в прекрасно урудената Австрия. Или и там ще ги обясниш с твърд говор и образованост на кадрите в комбинация с бедно детство!?! Цялото ти писание говори за проблеми в мисленето, ама това, последното направо ме застреля.

Този ще го изкарат луд и няма да влезе в затвора

Чета и плача...милата малка душичка! Хора, няма ли начин да се върне смъртното наказание!!!! Бащата не заслужава да живее, не заслушава да диша този въздух!

Странно......защо майката е на свобода? Каквито и да са причините за мълчанието и на фона на това, което е изживяло детенцето не могат изобщо да я извинят. Защо се опитват да я изкарат жертва, а не я привлекат под наказателна отговорност за съучастие? Мястото и също е в затвора. А ония малоумници, събиращи подписка в защита на изрода пък съвсем няма да ги коментирам. Деградирали маймуни.

Кучетата и циганите трбва да се кастрират след определена възраст за да се ограничи популацията им, за съжаление и при едни те и при другите има свестни екземпляри, но това са приемливи загуби в името на общото благо...

Югозпадна България: вино, църкви, врачки, твърд говор,горди хора,скрити евреи,образовани кадри с бедно детство....... е какво друго да се очаква

И смъртна присъда е малко за този изверг!!!!!! Как е възможно да се прави подписка за такъв извратен тип? Що за хора са тези, които се застъпват за този изрод? А ако си беше случило с техните деца?

Само като чета статията и откачам, иде ми да го размажа този изрод.

Този още ли не са го линчували?Докога ще трая тази безотговорност от държавата?Искам следващата новина свързана със случая е да разберем , че случаят е рязрушун и изверга си е получил заслуженото.Предявет обвинение и от името на жената, която е насилвал, ако тя не може да се защите, нека бог да и помогне на нея и детето.

Мъкааааа! Само изроди ли живеят в тази държава? И съседите му ореваха медиите колко хубав човек бил този. Лошото е, че повечето насилници в семейството навън изглеждат хрисими и добрички. Само крумови закони ще ни оправят. Този заслужава да му резнат члена, та цял живот да пикае през тръбичка.

izverg,da pukne dano ... deteto zial jivot shte ima psihologicheski problemi zaradi nego

Trqbva da se vavede smartnata prisada za takivca hora.Shto za bashta e tova,a maikata da zne i da si amlchi.Nezabavno da im se otneme deteto.

До живот в затвора, без право на помилване и при най-изтрещелите мангали, да го опъват всеки ден по няколко пъти до края на живота му!

трябва по-тежки наказания, дори максималните 12 години да му дадат на него пак ще са му малко. Дано Бог го съди този изрод.

що пък в урановите мини. толкова гадове издържаме и този ще си го издържим. искам да живее до 100, ама в пандиза! Ще си го издържам с удоволствие!

нямам думи !!! Жалко за детето-невинна душица!!! Да им вземат детето непременно-тия са непоправими,а тях в панделата до края на живота им!!!!!!!!

да го вкарат в затвора, както обичат насилниците ще го боцкат даоста

Е, това вече наистина е израждане .Това не е човек, а камо ли баща. Няма смисъл да го издържаме в затвора. Аз лично съм против с моите данъци да му осигурявам подслон, храна и прочие удобство в затвора.

O6e kogato deteto se e rodilo e trqbvalo nezabavno da se otnemat pravata na psihi4no bolnata maika, i na roditeli koito nemogat da otgle6dat dezata si v normalna sreda... Za6o tolkova kasno se vzemat merki ???? Dokoga takiva IZRODI 6e ziveqt na svoboda ?????

Потресена съм! Този човек не заслужава да живее.

В урановите мини, за да не тежи дълго на данъкоплатците. Изверг. Казах.

СМЪРТ за бащата и за майката!!!!!!!!!! ЗАТВОР за социалните служители и лекари в Сандански, които с мълчанието си и чуденето си дали се е случвало нещо или не, са допуснкали това да става многократно и съучастнически са мълчали, ГНУСНИ СЪУЧАСТНИЦИ В ПЕДОФИЛИЯ !!!!! БОКЛУЦИ !!!!!!!! АБЕ СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ВИ !!!!!!!!!!!! НО САМО ДА ГИ ПУСНАТ И МАЙКАТА И БАЩАТА.............. ИМ СЕ ПИШЕ

абе ПОДПИСКАРИ кое не ви е ясно бе защитници и съучастници на педофили, детето си го е казало ясно Тати прави боц, то е на 2 години и няколко месеца, възраст в която децата не знаят още да хитруват и да си измислят, ДЕТЕТО КАЗВА ИСТИНАТА, НЕГО ЗАЩО НЕ ГО ЗАЩИТИТЕ, А!?!?!?!!!!?///////?

НА БЕСИЛОТО ГНУСЕН ПЕДОФИЛ

Що пък си мислите,че като го вкарат в затвора и там го опъват на ред на него няма да му хареса??? Това не е наказание за тоя извратеняк!!!

Смърт и нщо друго!!!!

Заблудените му съграждани са почнали подписка в негова защита ... Виждате ли - те го познавали и бащата не можел да прави подобни неща на детето си... Алооо, защитниците, да не би да сте му светели под юргана, че сте убедени в невинността му?!

Коментари - Детектор на лъжата уличи бащата на насилваното дете | Днес.dir.bg

Детектор на лъжата уличи бащата на насилваното дете

Мъжът от Сандански, обвинен в сексуално насилие над сина си Александър (2,8 г.), е уличен от детектора на лъжата, че е извършител на издевателството.

Обратно в новината

Коментари - Детектор на лъжата уличи бащата на насилваното дете | Днес.dir.bg

Коментари

АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ, КАКВА ПОДПИСКА БЕ, КАКВА ЗАЩИТА БЕ ДОЛНЯЦИ, КАКВО ПРАВИТЕ БЕ, А ЗАЩО НЕ НАПРАВИХТЕ ПОДПИСКА В ЗАЩИТА НА 2 ГОДИШНОТО ДЕТЕ, ТО Е ЖЕРТВАТА, ТО СЕ НУЖДАЕ ОТ ЗАЩИТА, НЕ ОНЯ СЕКС МАНИАК-ПЕДОФИЛ?!?!?! А ДЕТЕТО КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ?!?!?!?!!!!!!! САМО ДОКАТО ЧЕТЯХ СТАТИИТЕ ЗА ТОЯ ГНУСЕН ИЗРОД СЕ ЗАПАЛИХ ТАКА ЯКО, ТАКА МЕ ВРЪХЛЕТЯ АДРЕНАЛИНА, А КАТО ЧУХ ЧЕ ПРАВЕЛИ И ПОДПИСКА, НЯКАКВИ СИ ТАМ ГЛУПАВИ СЪСЕДИ В НЕГОВА ЗАЩИТА, НАПРАВО СЕ РАЗТРЕПЕРАХ ОТ ЯД И ВЗЕХ ЧЕ НАПРАВИХ ВУДУ-МАГИЯ И ПРОКЛЕХ ВСИЧКИ КОИТО ГО ПОДКРЕПЯТ ЗАЕДНО С ПЕДОФИЛА ( ПЕДОФИЛИ ГНУСНИ ), КАК ЩЕ ПОДКРЕПЯШ ПЕДОФИЛ, ТОВА АВТОМАТИЧНО ТЕ ПРАВИ И ТЕБ ПЕДОФИЛ!!!!!!! АМИ АКО И ВАС ВИ ИЗНАСИЛВАТ ТАКА И НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОМРЪДНЕТЕ (СЛУЧВА СЕ НА ЧОВЕК ДА ОСАКАТЕЕ ИЛИ ДА ОТИДЕ В БОЛНИЦА И НЕ МОЖЕ ДА МРЪДНЕ ИЛИ ПАДНЕ СЧУПИ СИ КРАКА) ИЛИ СТЕ МАЛКИ И НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗБЯГАТЕ И ДА СЕ СКРИЕТЕ И ВАШ БЛИЗЪК ИЛИ ПРИЯТЕЛ/ПОЗНАТ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ВАС, МАЛОУМНИЦИ, ТОВА ДОЙДЕ ЛИ ВИ НА УМ!!!!! АКО АЗ ЗНАЕХ ЗА ТОЯ ГНУСЕН ПЕДОФИЛ ПРЕДИ ПОЛИЦИЯТА ДА ГО АРЕСТУВА И ГО БЯХ ВИДЯЛ ОТ НЯКЪДЕ ЧЕ ИЗНАСИЛВА ДЕТЕ............СЕГА НЯМАШЕ ДА Е ЖИВ..............

На този трябва да му се наложи присъда по Щатското законодателство.Напр 125 години в Стейтвилският затвор за изнасилвачи и убийци.Към края на живота си там , ще бъде пречистен като пеленаче.

Трябва сериозно да го разпитат за други изнасилвания и убийства.Детето трябва да се даде на майката, тя няма вина.Твърде дръзко и невероятно за нея се е струвало, а и мъжът е бил опитен изнасилвач, а може би и убиец.Майката е жертва, а и детето има нужда от нея.Наистина е изнасилвал детето, щом е било и съблечено и изречението за колко струва е доказателство.Така е насилниците и убийците мразят жертвите си и ги омаловажават, за да се оневинят. Това ясно издаде и убиецът на Белнйски-ТОй не можел да разбере защо го обвиняват, защото според него тези момичета не изглеждали привлекателни.Те просто не осъзнават ценността, стойността на жертвите.За тях егото им е всичко и не могат да се спрат да не се възползват.

Аз на това нищожество бих му отрязала пениса -Най-сигурното средство ,че няма да посяга на деца!Който го защитава,значи е педерас или психично болен идиот!България вече щъкат предимно луди психари!Взимаите си хапчетата редовно!

на тих огън, бавно и продължително.

Detektora v tozi slu4ai ne e manipuliran. Ako moje6e tozi izverg da go napravi detektora 6te6e da ot4ete, 4e kazva istinata kogato se kalne, 4e ne e posiagal na deteto si. Mislia, 4e pedofilite izglejdat to4no kato tozi - sviti, gnusni 6u6umigi!

Пълен ужас! В затвора до живот! Не знам просто има ли справедливо наказание за такъв човек! Със собственото си дете и семейство да прави такива неща, не искам да си преставям с чуждите какво може да се случи! Никаква свобода за този!

Някакви бяха направили подписка в защита на гнусната твар. Как е възможно? Нещастници, на вашата съвест да тежат страданията на това мъничко детенце. И ако това изчание лежи няколко години и излезе, може с вашите деца да направи така. Безмозъчни същества!

Забравил си да пропуснеш ,че и при българите има свестни екземпляри , много ястно ,че не всички са крадци от еврофондове , крадци от пенсионите фондове , не всички източват държавата , не всички получават по 35 000 лева заплатата и не всички са изнасилвачи на две годишни деца .Чудно ми е защо не напишеш,че циганите са дошли от Индия а българите от Иран и от Азия - срамуваш се от произхода ли ? Като казваш А научи се да казваш и Б . А за общото благо - такова нещо няма или поне не е за мене а може би и за тебе .

Какъв детектор... Медицински изследвания трябва безспорно да докажат вината на изрода. Макар да съм жена на средна възраст, майка и съм много миролюбив човек, на тази гадина бих смазала главата без да ми мигне окото. Дано не остане в паметта на това нещастно детенце спомен от тези изтезания нечовешки.

Това не е човешко.

Съвпадения или.... подсказва ви се, че просто комбинацията, в която липсва и гръцкото влияние на разврат, прави тази част на страната най- уязвима на разпад в морала... а етикети виждат папгалите :-)

ха ползвайте това и за нашите политици в съда като доказалтество де.

Може и така да е. Но детекторът на лъжата не е доказателство, защото лесно се манипулира.

абе, какво стана? Нали някои тук реваха, че спермата не била негова и той бил невинен. Я сега да обяснят кое как. Невинен ли? Само като му видиш мордата и става ясно колко е невинен. Изрод!

Този само по физиономията му може да кажеш ,че не е свестен.Майки ,не оставяйте децата ви да бъдат насилвани от никого!!!

Смърт чрез обесване. Не, прекалено леко наказание е. Нещо по-тежко му трябва на тзои.

Това не е човек! Това е изрод!

Sega razbrah kak moga da stana ubiec, ot kakto razbrah za tozi sluchai mi se gadi i mi e losho, malko mu e da leji v zatvora.

майката знаела, ама не можела да направи нищо АДСКИ УДОБНО ОПРАВДАНИЕ, ЩЕ ГО УБИЯ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ И НЯМА ДА ТЪРСЯ ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗАЩОТО ЗНАМ, ЧЕ ТЕ СА ЗА ЗАПЛАТИТЕ А ИНАК ТРЯБВА САМИ ДА СЕ ОПРАВЯМЕ.

Този човек е психопат и най-вероятно не осъзнава гнусните си действия, затова голяма вина имат държавните институции, които не са реагирали на време да отнемат детето от лудите му родители. За какво плаща,е данъци в тази скапана държава се питам аз?

Щом машина може не само да уличи, но и да обвини човек в престъпление...ами какво чакате...включете я тая машина на депутатите, та да видим И ТЕ какви престъпления са извършили.

Стига са ни правили на маймуни-бащата е виновен,колко доказателства трябва да се приложат,за да го разберат и съседите му,които с такъв ентусиазъм правят подписка?И от институциите да бъде потърсена отговорност-детето е подложено на системно малтретиране,а те са си чоплели носовете в топлите канцеларии.

Този етикет, който си лепнал на хората от Югозападна България говори единствено за примитивност на ума ти. Такива животински изстъпления се случват и в благоденстваща Америка, и в бедна Африка, и в прекрасно урудената Австрия. Или и там ще ги обясниш с твърд говор и образованост на кадрите в комбинация с бедно детство!?! Цялото ти писание говори за проблеми в мисленето, ама това, последното направо ме застреля.

Този ще го изкарат луд и няма да влезе в затвора

Чета и плача...милата малка душичка! Хора, няма ли начин да се върне смъртното наказание!!!! Бащата не заслужава да живее, не заслушава да диша този въздух!

Странно......защо майката е на свобода? Каквито и да са причините за мълчанието и на фона на това, което е изживяло детенцето не могат изобщо да я извинят. Защо се опитват да я изкарат жертва, а не я привлекат под наказателна отговорност за съучастие? Мястото и също е в затвора. А ония малоумници, събиращи подписка в защита на изрода пък съвсем няма да ги коментирам. Деградирали маймуни.

Кучетата и циганите трбва да се кастрират след определена възраст за да се ограничи популацията им, за съжаление и при едни те и при другите има свестни екземпляри, но това са приемливи загуби в името на общото благо...

Югозпадна България: вино, църкви, врачки, твърд говор,горди хора,скрити евреи,образовани кадри с бедно детство....... е какво друго да се очаква

И смъртна присъда е малко за този изверг!!!!!! Как е възможно да се прави подписка за такъв извратен тип? Що за хора са тези, които се застъпват за този изрод? А ако си беше случило с техните деца?

Само като чета статията и откачам, иде ми да го размажа този изрод.

Този още ли не са го линчували?Докога ще трая тази безотговорност от държавата?Искам следващата новина свързана със случая е да разберем , че случаят е рязрушун и изверга си е получил заслуженото.Предявет обвинение и от името на жената, която е насилвал, ако тя не може да се защите, нека бог да и помогне на нея и детето.

Мъкааааа! Само изроди ли живеят в тази държава? И съседите му ореваха медиите колко хубав човек бил този. Лошото е, че повечето насилници в семейството навън изглеждат хрисими и добрички. Само крумови закони ще ни оправят. Този заслужава да му резнат члена, та цял живот да пикае през тръбичка.

izverg,da pukne dano ... deteto zial jivot shte ima psihologicheski problemi zaradi nego

Trqbva da se vavede smartnata prisada za takivca hora.Shto za bashta e tova,a maikata da zne i da si amlchi.Nezabavno da im se otneme deteto.

До живот в затвора, без право на помилване и при най-изтрещелите мангали, да го опъват всеки ден по няколко пъти до края на живота му!

трябва по-тежки наказания, дори максималните 12 години да му дадат на него пак ще са му малко. Дано Бог го съди този изрод.

що пък в урановите мини. толкова гадове издържаме и този ще си го издържим. искам да живее до 100, ама в пандиза! Ще си го издържам с удоволствие!

нямам думи !!! Жалко за детето-невинна душица!!! Да им вземат детето непременно-тия са непоправими,а тях в панделата до края на живота им!!!!!!!!

да го вкарат в затвора, както обичат насилниците ще го боцкат даоста

Е, това вече наистина е израждане .Това не е човек, а камо ли баща. Няма смисъл да го издържаме в затвора. Аз лично съм против с моите данъци да му осигурявам подслон, храна и прочие удобство в затвора.

O6e kogato deteto se e rodilo e trqbvalo nezabavno da se otnemat pravata na psihi4no bolnata maika, i na roditeli koito nemogat da otgle6dat dezata si v normalna sreda... Za6o tolkova kasno se vzemat merki ???? Dokoga takiva IZRODI 6e ziveqt na svoboda ?????

Потресена съм! Този човек не заслужава да живее.

В урановите мини, за да не тежи дълго на данъкоплатците. Изверг. Казах.

СМЪРТ за бащата и за майката!!!!!!!!!! ЗАТВОР за социалните служители и лекари в Сандански, които с мълчанието си и чуденето си дали се е случвало нещо или не, са допуснкали това да става многократно и съучастнически са мълчали, ГНУСНИ СЪУЧАСТНИЦИ В ПЕДОФИЛИЯ !!!!! БОКЛУЦИ !!!!!!!! АБЕ СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ВИ !!!!!!!!!!!! НО САМО ДА ГИ ПУСНАТ И МАЙКАТА И БАЩАТА.............. ИМ СЕ ПИШЕ

абе ПОДПИСКАРИ кое не ви е ясно бе защитници и съучастници на педофили, детето си го е казало ясно Тати прави боц, то е на 2 години и няколко месеца, възраст в която децата не знаят още да хитруват и да си измислят, ДЕТЕТО КАЗВА ИСТИНАТА, НЕГО ЗАЩО НЕ ГО ЗАЩИТИТЕ, А!?!?!?!!!!?///////?

НА БЕСИЛОТО ГНУСЕН ПЕДОФИЛ

Що пък си мислите,че като го вкарат в затвора и там го опъват на ред на него няма да му хареса??? Това не е наказание за тоя извратеняк!!!

Смърт и нщо друго!!!!

Заблудените му съграждани са почнали подписка в негова защита ... Виждате ли - те го познавали и бащата не можел да прави подобни неща на детето си... Алооо, защитниците, да не би да сте му светели под юргана, че сте убедени в невинността му?!