Ваньо Танов защити Шпертплата и Фашиста от митниците

В процеса на преструктуриране в Агенция „Митници" за всички, за които е имало компрометираща информация, тя е подадена на разследващите органи.

Обратно в новината

Коментари - Ваньо Танов защити Шпертплата и Фашиста от митниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много нтересно. Уволниха за два месеца сумати народ в митниците. Занимават директорите на звеа с идиотщини, а не могат да махнат трима, за които има подозрение, че не са много чисти. Дори само по подозрение - ами пратете ги в трета глуха, обкичете ги с приятели и да видим. Ама не - шефа проверил в ДАНС - там където Октопода се излежаваше вече 20 години... И видите ли - там нямало нищо... А това, че един прокурор може да изхвърли даде о дело и да е го заведе даже, защото няма достатъчно доказателства? А това че само а едната морска митница се прекарват десет контейера цигари? Кой ли го интересува. Май никой. Да са живи и здрави. Жалко за нас.

НЕ-АН-ДЕР-ТА-ЛЕЦ и всички около Танов.Много скоро сами ще се хванете за тлъстите гуши ?!?

Няма държава в света, която да се справи 100% с контрабандата. 2009 година е намаляло потреблението на цигари с 15%, ако 3% са се отказали от цигарите, това означава, че контрабандата е около 10-12%, отговори шефът на митниците. Не тъпако това означава че контрабандата се е увеличила с 10-12% през 2009 освен ако тъпия корумпиран бивш кандидат кмет не твърди че тройната коалиция 2008 държала ниво на контрабандата с цигари около 0% .

Кой ги направи тия генерали, те и за фатмаци не стават?

Ревизоро е бил шеф на митниците преди 8 години за 6 месеца и оттогава е най-големия експерт???

Тази сутрин Ваньо Танов беше хем жалък хем смешен и най-вече НЕСПРАВЕДЛИВ. Значи намериха начин стотици други държавни служители да ги отстранят и уволнят, НО ТОЗИ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ-НЕ МОЖЕ. ПРОСТО ТОЙ Е СВОЙ. ЛИЧЕН ПРИЯТЕЛ И ДОВЕРЕНО ЛИЦЕ. ЩЕ ПОТРЯБВА. ХОРАТА НА ГЕРБ НЕ СЕ ПИПАТ, МАКАР ДА СА В МОМЕНТА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.

За съжаление Цветан Цветанов не може да огрее навсякъде, а Бойко трябва да развърти метлата докато не са им се стопили процентите както царските.За Танов се носят доста слухове из Русе и си мисля , 4е никак не му е 4иста работата.

Браво Ваньо, браво Танов !

Случайно или не вчера Яне Янев спомена , че ема и депутати свързвани в бизкото минало със скандали в митницата да видим какво ще отговори на това ББ

Ваньо Танов настъпи здрво интересите на контрабандистите и тези атаки срещу него са отговора. Хората в този форум са или платени драскачи или въобще не разбират за какво сава дума

Интересно защо все още някой слуша онзи ненормалник Ревизоро? Първо той е напълно измислен герой. Направи финансова ревизия на митниците по отношение на капиталови разходи, а не на събираемост и изведнъж стана супер спец по митници. Второ сложиха го някои хора около Царя временно за шеф на митниците, но стоя там 6 месеца понеже се насра и нищо не свърши. Тлето - толкова си повярва че е Зоро, че чак започна да ходи облечен целия в черно и да носи два пищова :-) Четвърто - понеже беше много в час, кой кой е и какво върши в митниците разпрати митничарите от Калотина по цялата страна да оправят нещата (всички знаеме че това са най-честните в митницата) ... и т.н. Та кой още му вярва на тоя измислен идиот?

Никога повече за герб.Баламосват ни с пиар акции на полицията и то където им изнася а през това време крадат от всякъде - най вече от митницата.

Под носа на Агенция митници и Министерски съвет, на пет минути от тях, се намира гнусния битак Женски пазар. Всеки ден, пред очите на полицаите, около 50 мургави търговци продават необезпокоявани цигари на черно. Този пазар, явно е под чадъра на Агенция митници и Столична община, след като контрабандната търговия там е запазена марка. Този пазар превръща цялия квартал в циганско гето.Чува се, че в борда на директорите на фирма Общински пазари има депутати.

Слушам и едновременно гледам тенерала митничар и ми става хем смешно, хем жалко. Имало един митничар, за който имало сведения, но понеже бил държавен служител нямало как да го махнат. Ами защо не се отнесе до своите колеги министри и шефове на агенции за които това изобщо не е проблем. Нов Устройствен правилник на ведомството и веднага определите за отстрелване хора се освобождават. Това Закон за администрацията, Закон за държавния служител при всяко правителство са само подходящи книжки за нарязване и употреба в нужника.

Политиците се убиват или техни роднини за далеч по-малко! Така , че никой не е тръгнал срещу мафията все още!

Бойко махни го този,ако искаш да не изложиш, както с Румито..

до КГБ не е алабалистика. шмент е.

като не знае кой е Шушумигата да пита Ревизоро... он знае...

Типичен пресен случай е този с митничаря от Бургас на Лесово.Явно го покриха от новата власт защото е техен човек или е изпял всичко и са го прибрали на завет на друг пункт. Това не пречи да е хранил веригата нагоре където има несменяемост и общи интереси.

щом ги защитава, значи и той е същото корумпирано лайно! тези и малките деца знаят че са супер крадливи контрабандисти! но винаги по политическото течение!!! имат се за супер хитри!!!

С Фашисти и Шпертплати - към светли бъднини! Браво Ваньо, браво Танов! Не знае човек, да ридае ли, да се кикоти ли. На възраст човек, бяла коса, генерал, майко мила...като в откачен филм.

Танов, спомни си обещанията, защото ако продължаваш така... Бойко Борисов, тези ли отрепки намери да сложиш на такива важни постове... този корумпирания... ха ха смешници сте всички... Господ не забравя!!!!!!!

Гледам и не вярвам на ушите си, както казва проф. Вучков. Истината е, че няма воля да се спре контрабандата с цигари. Ако решат да я спрат, то това би могло да стане много лесно и много бързо - за не повече от половин час. Само си представете ако се изпрати един човек на паркинга пред фри-шопа, който да гледа колко цигари се изнасят от там и в коя кола се качват, какво би се случило. Един телефон с номера на колата и колко стека са натоварени в нея...... Е повярвайте ми, че няма къде да отидат цигарите. Още повече там не се продават цигари на кутии, а само на стекове, което е в разрез със закона....... не повече от две кутии цигари на човек. Ако В.Танов реши да се бори с контрабандата, трябва да си покани за съветници контрабандисти и трафиканти. Само тогава би имал успех. не ми се пише вече във форума, защото първо никой от управляващите не го чете и второ всичко , което правят е само прах в очите на хората и нищо друго, просто ни говорят глупости, алабалистика.....

Абе Танов, ти на идиоти ли ни правиш или се махни и не защитавай тези бандити. В коя нормална европейска държава хора на отговорна длъжност се казват така и това Вие като министър го знаете. Кога пък успяхте да се информирате , че срещу тях няма нищо... или просто ей така.... от Вашия екип... Я кажи колко пари са за теб от тези пари... В коя банка ги слагаш... на Кайманите... Бойко съжалявам, че гласувах за ГЕРБ... Но ако продължвате така ще има предсрочни избори... така ми изглежда...

Тогава какви са им тези прякори...кой им ги е измислил....?

Интересно ми е - този вярва ли си? НИЩО не е промемяно в митниците в последните 20 години. Единствената промяна е, че на около 4 години едни лапачи да сменят други лапачи. Да ме прости Господ за оценката, но само като го погледнеш този новия шеф на митниците Танов, с тази физиономия на копач и очевиден интелект на бивш милиционер, веднага ти става ясно защо е сложен там. Да махне старите и да сложи новите лица, които да контролират потоците от мръсни и незаконни пари. Само как звучи изказването му - Слушам себе си. Гласовете ви чувам...Интересно какви още гласове чува този, и каква е ползата от чуването и слушането му...

Абе ти луд ли си, или нас ни правиш на луди? Тези само заради прякорите (а доста се писа как саполучени) трябваше отдавна да са в затвора... Егати ГЕРБ-ерите - пременил се Илия пак в тия... Поне да не се правят на тамплиери...

Бат Ваньо , тия ли се отчитат от името на другарите в касата на Герб?

И тоя е един шестак! Има една приказка - Пременил се Илия и пак с тия! Как няма да лобира, като са от една кръвна група...

Това са невинни агънца! Да им се чудиш на прякорите само!

Абе Танов, ти като застъпваше на пост директор в АМ друга песен пееше, за справяне с пороците в митниците: конфликт на интереси, незаконно придобито богатство, несъответсвие в доходите и имуществото на служителите, от малките заплати как се вдигали палати ... Много лесно те хваща амнезията. Опитвам се да си обясня, защо след като Ревизоро постоянно ви отваря дупки в главата и ви налива с фуния пропуските, бръбарите ви там пак остават невмридими??!! Това болестта на властта ли е, или старческа деменция?!

Виж им само имената и не питай за делата!

махнете елби-юлия и пияницата-куаманова от столична

Men pak Shushumigata mi kaza, che na Vanio Tanov mu vikali Gazosviretza.

А къде е Изверга? Той на какво е шеф или ще стане!