Шофьорите не си спомнят разговорите по време на път

Изглежда, че проблемът с разговорите по телефона по време на шофиране не е едностранен. Не става дума само за това, че създавате опасност на пътя пише Mobile Bulgaria.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорите не си спомнят разговорите по време на път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А самата статия доказва, че не сме многозадачни, а просто приоритизираме занятията и ... вминаваме в пътя :) Къде остана оная статия, проучване на островитяните, че говоренето по хендсфри е в пъти по-опасно и разсейващо от доворенето от ръка по време на шофиране....

тези от америка са толкоз тъпи, че каквото и да им кажеш едва ли ще го запомнят...освен да седят пред тв-то да гледат малоумни сериали и да ги мързи да работят...друго не знаят!

Въпреки всичко си спомняме по нещо. Разговорите по телефона без хендс фрий, 20-тачката за катаджията, тенекията, която ми върза гаджето... Само как съм се прибрал от дискотеката след 6 ракии не помня, но това да е кусурът.

Ние не сме 6 волтови... като ония там.. Всичко си спомняме...

Така е, но ние сме задължени да си вдигаме телефона и докато шофираме, като единия закон противоречи на закона за движение по пътищата. Аз не желая да си вдигам телефона по път.