Жени Начева е новият директор на НЗОК

С 110 гласа "за", 12 "против" и 41 "въздържали се" парламентът избра Жени Начева за директор на НЗОК. Кандидатурата й беше предложена от ГЕРБ. Досега Начева беше директор на Дирекция "Бюджет и финансови параметри".

Обратно в новината

Коментари - Жени Начева е новият директор на НЗОК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

точно, точно бая химици станаа там и все на места дето се бърка в меда..нищо , че се пишат доктори , с дипломи и тн...ние си ги знаем...)))

прозрачен си ...в смисъл натрапчиво...и миришеш на оакан гербер отдалеч, ако не знаеш))))

На изборите не гласувах, но ставам все по-голям почитател на това правителство. Може ББ да е простичък, но пък е ефективен. Ако той беше умен, българинът нямаше да му вярва, а щеше да му завижда и да се дразни. Започвам да вярвам, че все пак нещо положително в тази страна ще се случи. Изглежда, че скоро ще влязат в страната европейски пари, заформя се сериозна, некозметична здравна реформа и МВР започна да се събужда от 20 годишен сън. Разбира се, има още мнооого да се работи, например по почистването на улиците и други, но аз мисля, че вече смело може да се каже, че нашата страна има някакъв шанс. И реално погледнато ни е за пръв път. Надявам се, че скоро ще усетим промяната лично. Успех на всички.

Новата шефка на НЗОК е агент на МВФ, няма ценз за какъвто и пост в НЗОК (завършила е химия), лъже че има диплома от МВФ (той не издава дипломи защото не е учебно заведение) и единственото което може е да се слага пред шефовете и да реже парите на докторите.

Нас все професионалисти ни ръководят, кой от кой по професионалист и затова сме затънали до ушите в тинята. НЗОК е най-голямата пирамида в България, защитавана от властта . Само взима и се мъчи нищо да не даде

Честито Жени, ти го заслужаваш този пост, бъди себе си ние сме с теб.

Не е любовница на никого. Обича парите. Нека управляващите да се позагледат в последните две процедури на НЗОК за възлагане обслужването на РЗОК от банки. Ще открият поразително съвпадение между обслужващите банки и леките автомобили използвани от служители на НЗОК и РЗОК. Ха сега да видим решителните от новото управление. Дали ще разгонят тази паплач, заедно с мафията от Министерството. Всички се правят на ущипани, когато стане дума за за изпитване на лекарства, за даване на разрешения за използване на лекарства, за включване в списъци за рамбурсиране и т.н. Ха сега да видим героя ББ какво ще направи.

Лекар съм,но и аз смятам ,че НЗОК,а и РЗОК трябва да се оглавяват от икономисти.Та даже и здр.министър.

много бързо изпълзяхте познавачите бре))))

грешен въпрос!!! зам- шефката там командва..и сети се от три пъти - нисък и умен може би и нее зам предс на парламента))))

Не я познавам, но е смущаващо, че се лансира от най-тъпото същество в Българския парламент - Лъчо Мозъка:))

Възможно е, правилото понякога търпи и изключения. Ще поживеем, ще видим...

Е сега вече всичко е наред. Тази жена ще се справи и не е нужно да закриват болници. Няма да има проблем със животоспасяващи лекарства.

Отдавна беше време такава ФИНАНСОВА институция, като НЗОК да бъде оглавена от финансист. Според мен със ЗАКОН трябва да бъде забранено на лекар да бъде шеф на касата.

Чия любовница е новата шефка?

до HH (10.02.2010 г. 11:44ч.) отговарям на въпроса ти: Чия любовница е новата шефка? - НА РАБОТАТА!!! Това е когато извършваш дейност много повече от това за което ти се плаща!!! и се чувстваш задължен да го вършиш независимо от това дали ти е вменено в длъжностната характеристика, само и единствено за доброто на всички и въпреки реплики от рода на твоите. Ако всички бяха любовници на работата, то едва ли щаше да има криза!!!