Една трета от мандатите на местния вот били купени

Само промени в изборното законодателство и неутрализирането на 300-те престъпници, които тероризират местните общности (според прокуратурата и правителтвото), няма да решат проблема с корупцията на местно ниво и опорочаването на местните избори.

Обратно в новината

Коментари - Една трета от мандатите на местния вот били купени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

далаверите ни са ясни,след вашите констатации,инициати ви трябва да атакува язвите в закона за избор на местни органи на властта.

каква ми е реалната полза от съществуването/издър на такъв /и подобните/ институт, като УСВОЯВА много пари за да констатира всеизвестни факти!

Ако Г-жа Кристалина Георгиева /или друг с нейните качества/ реши да се кандидатира в някои избори в Б-я дали има шанс да спечели? Въпросът е риторичен - отговорът ми е известен, и не само на мен!

Тази дама си пази хляба и е скромна. Медийната обработка също е пари, но дори и без неяпроцента на паричния вот е над 50%. Отделно има и намеса на допълнителни техники за контол на мозъка, частни радиостанции и т.н.... Изобщо, ако нямаш пари не се напъвай и не се надявай-това е новата демокрация

Къде слагате представителната извадка за България-Община Стара Загора??????????

ако бяхте в разлог на кметскити избори през ноември щяхте с очите си да видите каво се нарича купуране на гласове в най-разнообразните му форми от даване пари на ръка през открити заплахи за икономически крах ,уволнения на работници във зависими и близки до властта фирми ,всяване на страх от мутри с черни джипове,цветелин кънчев в циганската махала.само, че това го правеха от герб ,а не комунистите.

В Русе от кмета до последния общински съветник са мафиоти,хора без чест и достоинство.

Със сигурно Петър Костов от ВАС МЕТАЛ купи изборите на Ивайло Панев-на район Кремиковци

Като комунягите и НДСВ са купували гласове защо спечели ГЕРБ? Сигурно съзнанието на гласоподавателите е пораснало? Надай се ... на пияна жена.

Ясно беше, че ще има купени гласове. Съдебната система за пореден път помогна да се вихри и тази престъпна дейност, като даде условни присъди на малкото заловени.

ако комунистите са давали пари, бб е раздавал постове, а пък на предишните раздаваше и пари. да ми докаже някои че не е истина. докато народа е глупав и търси да избира хора, които не работят за народа а за себе си ще е так. защо не знаем в момента колко са заплатите в парламента и в министерски съвет. какви предимства ползват. нали за това свалихме т.живков за да не се ползват превилегии. защо един депутат трябва да е с дипломатически паспорт. защо един служител в министерство трябва да е също с дипломатически паспорт. някои да ни е питал дали искаме да сме парламентарна република. хора замислете се, какво каза министър т.младенов 2050 година в българия ще има 3700000 население. къде отиваме ние. това е геноцид световен спрямо обикновенните хора.

Не разбра ли българино,че без много пари и без партия ,която да те поведе,за нищо не си! Само ще говориш,злобееш и ще обвиняваш някой си.

Не лъжете! Най-малко 90% са купени.

Богат беден управлява.Колкото по-беден,толкова по лесно за манипулиране!

Ама ,какво се чудите бе,народа е гладен и беден.Пък,като има пари за даване-давайте ги.

а за купените национални що мълчи таз мишка???

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ,ЧЕ КОМУНЯГИТЕ ДАВАХА МИЛО И ДРАГО ЗА КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ , ТЕ СИ ИМАТ ПАРИЧКИ В ПАРТИЙНИТЕ КАСИ ,А ТЕЗИ ПАРИЧКИ СА ДОШЛИ ЧРЕЗ КМЕТОВЕТЕ НА ОБЩИНИТЕ КОИТО ОСИГУРЯВАХА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ НА ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ, , КОЛКО ПАРИ ИЗРЪСИ И НДСВ ВЪВ ВРАЧАНСКО ЧРЕЗ БАБА ЦУЦУЛАНА ТОЕСТ ХРИСТИНА ХРИСТОВА , ЕТО ТОВА СА ПАРТИИТЕ КОИТО БЯХА КУПУВАЧИТЕ НА ГЛАСОВЕ ПО ИЗБОРИТЕ

Едната трета от мандатите са купени, а избирателите им стоят одупени!