И Димитър Абаджиев напусна Яне Янев

Димитър Абаджиев е подал оставка от ръководството на РЗС, която е била приета, съобщиха от партията.

Обратно в новината

Коментари - И Димитър Абаджиев напусна Яне Янев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В заглавието има грешка! Трябва да бъде Димитър Абаджиев напусна И Яне Янев! Имаше навремето един сущо такъв и също така скачаше от партия в партия. Казваше се Александър Янчулев и пред името си поставяше проф.Тези хорица са участници в голямата измама, наречена българска демокрация!... Пом ли, когато Тагарински напусна РЗС, какво каза Д .Абаджиев? М.Тагарински трябва да напусне и народното събрание!!! Колко ли партии ще смени, за да бъде и на следващите избори в листите? Беше в СДС,после в РЗС,догодина може да е и в БСП!... На това му се вика морал по български!... Жалко, че е пълно по върховете с такива боклуци!... И тоя индивид като плазмодия Тагарински - овърша де що партии имаше!... Важна е далаверката. Изобщо не мисли, че крадените пари носят само болести и нещастия. Този може да се окаже, че си е останал истински десен политик, въпреки присъствието му в РЗС - проектът на Доган и Сергей за разделяне на десният вот по принципа Разделяй и владей!... Още като отиде при Яне, се знаеше, че този е троянски кон на ДПС, защото го държат с доста компромати за бизнеса му... Да вземе да напусне и парламента, че то от такива като него навремето големи седесари сега сме на тоя хал!... Марш от парламента и да го гледа през крив макарон!... Една по една марионетките на Костов напускат РЗС - и там не ги искат, и Тагарински и Абаджиев бяха от обкръжението на Костов и заедно с него заслужават да бъдат осъдени за кражбите, в които участвуваха заедно с техния измислен командир! Това е истинското лице на нашите псевдодемократи! След време нито един здрав няма да остане в парламента!...

никой не работи с еднодневки в политиката.

Много черноморски мутри, полицаи, пчелички, събра Яне около себе си. Игнорира и разби местните си организации, оскърби хората, които от години бяха с него в трудните моменти и все още му вярваха. Заложи на такива като Абаджиев, Семов и Тагарински.Заложи на карта консервативната политиса на партията и нейното бъдеще. Има и още но... струва ли си?

До социолога: Софиянски доста се усмихваше...накрая се разбра защо...никой не мисли за майка България...

Прав си.

Taq politicheska katerichka nai-nakraq dano da se spre da skacha ot klon na klon:)

Ясно е, че не е депутат, но има силно лоби в парламента. Казвайки да напусне парламента се има предвид, че трябва да забрави за стремежите си да участва задкулисно в управлението на държавата. На страната ни не й трябват хора с морала на Д.Абаджиев.

Има една категория хора, които никога не ги виждаме усмихнати. На такива вяра им нямам. Един от тези е г-н Димитър Абаджиев. Тагарински - също. Яне Янев - също. Волен Сидеров - и той. Продължете сами и ще се убедите.

ЦВЕТАРКА

mai plahovete parvi napuskat koraba

Първо плъховете напускат потъващия кораб!

Яне, Яне, не разбра ли, че който сее седераси, жъне екскременти???

Имаше навремето един сущо такъв и също така скачаше от партия в партия. Казваше се Александър Янчулев и пред името си поставяше проф.Тези хорица са участници в голямата измама, наречена българска демокрация.

ЗАЩО БЕ ХОРА ,ГЛАСУВАТЕ ЗА ЛИЧНОСТИ КАТО ТАЗИ! Какво да си помисли човек за такива избиратели?!

А Кривоустото предателче ще напусне ли сега парламента. Бахти и боклука смрадлив!

ДА БЯХТЕ ПРОЧЕЛИ МАЛКО И ДА РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ АБАДЖИЕВ НЕ Е ДЕПУТАТ В ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ

Помните ли когато Тагарински напусна РЗС,помните ли какво каза Д .Абаджиев?М.Тагаринс трябва да напуни и народното събрание!!!!!!

Кой ще е виновен за това сега? Борисов ли пак? Или..? ЩО не евземат тоя и оня ненормалник- Сидеров, да направят една обща партия, на която само те ще са си членове.. Така ще са си самодостатъчни..

МИТКО НА КОЕ СМЕТИЩЕ ОТИВАШ, ЧЕ НЕ РАЗБРАХ ИЛИ ИЗБРА ОКОЛОВРЪСТНОТО!!!

Нека оди при ГОЦЕ сега!

А,не може да бъде!!! Нали бяха дупе и гащи с Янето? Драпат,драпат, да са в парламента.Колко ли партии ще смени,за да бъде и на следващите избори в листите? Беше в СДС,после в РЗС,догодина може да е и в БСП.На това му се вика морал по български.Жалко,че е пълно навсякъде по върховете с такива боклуци...

Оф и тоя е една фурнаджийска лопата! Да не би да има изненадани???!!!

когато тези номади плащат за влизане в парланента,резултата е ясен....

Щъкащият му ум и обратната захапка го прават неуправляем и опасен! Колко просто и логично! Но Той не е виновен - поне 100-тина до сега около него да пият вода 3 (три дни), без да ядат, за да им влезе в главата поне един размисъл!!!!!

М,нее... Първо в СДС, после в ДСБ, после в РЗС, после...в друга някоя си.

Нееее, в заглавието има грешка ! Заглавиено нрябва да бъде Димитър Абаджиев напусна И Яне Янев !

като го видя да се разхожда по улиците, винаги в мен остава впечатлението, че има нещо педалско в него

И тоя индивид като плазмодия тагарински - овърша де що партии имаше . Важна е далаверката. Изобщо не мисли , че крадените пари носят само болести и нещастия.Жалък тип.

Да вземе да напусне и парламента, то от такива като него навремето голяяяяяяяяяяяям седесар сме на тоя хал я. Марш от парламента и да го гледаш през крив макарон свинска захапко.

ех мите, мите... каквото човек сам си направи, друг не може да му ги направи. само преди няколко години беше едно от новите и обещаващи лица на десницата, сега дори и при янето няма място за тебе. кой те караше да слушаш пожарникаря и да гониш дивото ? поредният алчен и измамен глупак !

Този човек е един невероятен некадърник заедно с Яне. Познавам и двамата, но за Абаджиев мога да ви свидетелствам следното. Когато беше в СДС се появи на първо място в русенската листа и ходеше един месец из града с цялото ръковоство на СДС и другите партии от ОДС. Така се кълнеше и такива ги приказваше, когато го питаха колко пъти на месец ще си посещава региона като стане депутат , 4е дори издигаше лозунги : Аз никога няма да предам Русе. Накрав какво стана - знаете ли ? Стана депутат от Търново, където беше трети в листата и не се появи повече в Русе. След него СДС Русе поиска поемане на отговорност от местното си ръководство за дето се е съгласило Абаджиев да им е вода4 на листата и вси4ки не само си подадоха оставките , но и напуснаха СДС. Абаджиев и Яне са като скакълци- където стъпят трева не никне.

Митко Абаджиев признава в публичното пространство, че не се е справил с поставените му задачи. Всички, които не се справят, биват отстранявани, уволнявани, порицавани,... Въпроса ми е следния: Не е ли редно Митето да се оттегли от политиката и от парламента, признавайки сам некадърноста си?

Жалко. Аз заради него гласувах за РЗС.

за мен Абаджиев си остава един буклук.

Жалко! Умно момче е, но се оказа кариерист. Понеже при Костов не можа да пробие, а му беше дясна ръка се запъти към ББ но и там го отрязаха. После с Капон правиха някакви движения и там нищо. Накрая реши, че при Яне може да пробие и евентуално да стане евродепут, но и тук - нищо. Е, време е да си потърси нещо по-доходно, освен че е депутат независим. Никой не се съобразява с него. Ще почакаме, за да видим накъде ще тръгне? Ние не бързаме, нали?

Кой го брои тоз балък

Някой да не знае, че този беше вв СДС, т.е. седераст отвсякъде? Някой да не помни, че ти обещаваше Желева да стане комисар и се о..ра с твоето обещание и пъченето ти, че си много информиран ? Хайде, по-добре се скрий някъде с твоите невежи и некомпетентни оценки.

Приятелю, ти си абсолютно прав. Този нещастник булдога се боядиса с надеждата да стане евродепутат. Е, не стана. Видя, че и партията на Яне за нищо не става и като плъховете от кораба бърза да напусне, преди да е потънал.Не зная дали това мекере има трудова книжка, защото непрекъснато се определя като професионален политик но какъв политик е без партия. Явно е намерил нещо по-доходно ,макар, че за нищо не става .

Пак забравихте какво ви хортувах едно време:и едните и другите са маскари.Айде със здраве.

Що така бе, Миме?

НЯМА ДАЛАВЕРА , НЯМА МИТЯ! ИМА ДАЛАВЕРА , ИМА МИТЯ!

Edinstveniq sas umstven potencial koito beshe ostanal pri Qne,no koi moje da tarpi nachina na politika koqto nalaga Qne Qnev.Vseki bi se mahnal ne go pluite vie kato ne vi iznasq rabotata vi zashto napuskate ili chakate da vi uvolnat??????????Pro se razminaha interesite na ediniq i drugiq v politicheski plan.Qne ima mnogo treski za dqlane kato za nachalo da pochne da si pie hapchetata po redovno mu preporachvam.

Този може да се окаже, че си е останал истински десен политик, въпреки присъствието му в РЗС - проекта на Доган и Сергей за разделяне на десният вот.

ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ,ЧЕ ЯНЕ ЯНЕВ Е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ ЩОМ КАТО И НАЙ ВЕРНИЯТ МУ ЧОВЕК ГО НАПУСКА, НА ЯНЕ ПО МУ ПРИЛЯГА ДА СТАНЕ ФОЛК ПЕВЕЦ ЗАЩОТО СЕ ВИЖДА,ЧЕ ОБИЧА ТУРНЕТАТА ИЗ СТРАНАТА

този е еба ти цеветарката

Някой да е чул, че напуска депутат от ДСБ или СДС или ГЕРБ ? Някой да не е разбрал още че БСП е БКП ? И че са крадци и лъжци, мъзеливци които експлоатират бедния си заблуден електорат (пролетарски и селски?) ?

Стига сте писали глупости. Освен в СДС никога не е бил в друга партия. Грешка беше, че напусна съпартийците си и отиде в измислена и изкуствено създадена партия. Сега е ред на Атанас Семов да напусне РЗС, че двамата с ДА бяха най-свестните от РЗС.

Защо ли се оправдава? Тя цялата му политическа кариера е сюжет за турски сериал, но с броя на сериите от Дързост и красота

Ей, митя, накъде сега - никой не размита за тебе ...не ставаш и за квартален орг в столипиново ... мижитурка си ти митя ...

този господин смени няколко партии само и сама да е в позиция да си полапва...