Борисов: Няма вариант ”Б”. Стоим зад Желева

Няма вариант "Б", ние сме дали наш кандидат и стоим зад него, каза премиерът пред bTV във връзка с представянето на Желева в Брюксел, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма вариант ”Б”. Стоим зад Желева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

bat boiko e palen ku-ku,da si hodi ve4e nekadarnika

Нямам нищо против Румяна Желева , но да я сравнява с Ирина Бокова - невъзможно . А, изказването със задна дата се таксува като отмъстителност.

Много слушах и всичко прочетох... Защо не си зададем въпроса - как са се чувствали всички наши евродепутати, които са подкрепяли Желева и са останали прецакани от лъжливите й данни в декларацията! Много грозно и срамно нещо!

Abe Boiko nemoje6 li da vidi6 4e Rumianka ne e za taia rabota :)

Всяка ам всяка приказка на бесепарчетата два пъти повече ни нахъсва да гласуваме за Борисов! така че той има пълната подкрепа на МНОЗИНСТВОТО сергейчо, а това е Демокрацията! А за диктатура тебе Сергей кой би те подкрепил?! НИКОЙ, докато при по- хубавите хора не е така, не ни излизай с изтъркани лафове, а вземи да отидеш на фитнес и пластичен и малко поне на у-ще!

Крехките жени крехко си стоят на крехкото дупе на крехкия пост секретарка. Като иска да е управник, ще трябва да е като камък. ББ някак си ме отегчава. Чак от Станишев по-тъп ми стана. Фразите му са заучени и клиширани, а и силно копират много от изказванията във форума. Буквално са идентични. Да не би да има някаква партийна пропаганда и кампания? Има голяма прилика между т.нар. гербери и комунистите. Когато питаш комунист за нещо и трябва да обясни, и да защити позиция, той те нарича фашист или не знам си какво и говори за ония империалисти. Когато направиш същото с ГЕРБ, биваш наречен комунист, червен и се говори за онова предишното правителство. Все пропаганда и манипулация, и откланяне на общественото мнение, все някаква сугестия. Ех, ама глупаво. Нали за това гласуваха толкова хора за ББ, за да се отърват от предишното правителство, а не постоянно да ни го набиват пред очите. Да не би още предишното правителство да е на власт? Все те всичко правят, явно, в тази държава. ББ се оказа доста беззащитен!? То е ясно, че пак предишното правителство е на власт - все комунисти, все масони, все безбожници, все мъжеложци. Дали ги инструктира Москва или Вашингтон, или пък Израел, все тая. Може би има полза да ни се набива предишното правителство - за да не правим пак и пак същата грешко. Но с ББ ние направихме същата грешка (по-лоша не е, а е същата), но това е положението, това имаше за избиране.

Изобщо не ми е неудобно даже.Все пак Р.Ж. беше в ЕП от 2007 до 2009.Все пак не влиза чак сега там...Ама на който не му е удобно му е по-лесно да чете така както мисли.Те БСП са царе на конспирациите и на диверсиите от типа на умрял нож да вадят,а после да се величаят като при Жабокрек...Апропо да допълня,че по никакви европейски норми при Р.Ж.няма конфликт на интереси.Все пак по нормите на ЕП е важна дейността на фирмата и произтичащите от там облаги,а не собствеността.Особен когато няма дейност...А за това че Р.Ж.не се представи добре спор няма.По-долу БВП го е описал безкрайно правилно...

По врето на коронясването ( или годежа )на една английска кралица, тя неволно пръднала. Един военноморски капитан, който стоял в шествието малко след нея, мигновенно паднал на колене пред нея и казал: Извинете ме Ваше Величество, неволно се изпуснах Кралицата се обърнала към него и му казала най-милостиво: Извинен сте АДМИРАЛЕ. Е Бойко, няма толкова досетливи в твоята партия, които да паднат на колене и да кажат: Извинявай, Великий Вожде, аз казах, че има ВАРИАНТ Б.

Като четох писаното във форума ми направи впечатление,че основно внимание се обръща на визията на Желева и написаното в декларацията и.Хора,разберете че това е като интервю за работа/не знам колко от вас са се явявали на такова за работа в чужда държава/ и там се гледа най-вече какво можеш и знаеш,защото вече са ти разгледали дипломите.Проблемът е,че все повече такива кадри се назначават на ключови позиции в България,защото няма добре подготвени хора за политиката.То не се става добър министър само ако си верен на партията-трябва и ценз , който се придобива след много години обучение.Никоя партия не си подготвя млади кадри ,които да сменят старите и изчерпани политици след време.Всички се учат на практика на принципапроба-греш погледнете депутатите в НС-всички събрани от кол и въже/особено младите/.А то на всички стана ясно,че ГЕРБ нямат никакъв ресурс от кадри за управление- Фандъкова министър-кмет;Желева министър-еврокомисар

Е заради такива като Румяна Желева няма да имаме авторитет - селски пръчки, които при най-малкия повей почват да нервничат и да се разпореждат - това не било за нея, някой си й бил попречил. Такива като Желева - кухи, прости, мързеливи, злобни, нагли, но с огромно самучувствие, успяват в България, защото са мижитурки, но в Европа е по-различно. Била слаба жена, ами като е слаба жена, къде е тръгнала? Като е неграмотна и неподготвена, защо се излага? На всичкото отгоре и мошеничка. Но по-голяма вина има супермена, защото той също е прост, неподготвен, без истинска позиция или често меняща се по важни за страната проблеми, истеричен, със селски инат и много слаб политик, но той даже не може да се нарече политик. Това постоянно реване, че целият свят му пречи, не е нормално също.

Друже,неудобно ми е,но трябва пак да ти обърна внимание,че в случая не аз,а ти грешиш.Фактът датира действително от 2007 г.,но не беше разкрит в последния момент,както твърдиш и упрекваш Първанова ти,а стана обществено достояние и получи международен отзвук близо месец преди интервюто на Желева пред комисията на ЕП. Така,че нямаше нищо изненадващо и неочаквано на нашата кандидатка да й бъдат зададени и такива въпроси,извън сферата на бъдещата й служебна дейност като еврокомисар. Изненадващото в случая са не поведението на комисията и на Първанова,а на Бойко Борисов и на Желева,за които трябваше да е очевидно,че ще има такива въпроси и съответно да реагират. Премиерът трябваше веднага да предизвика проверка на фактите и ако се окажеха истина,трябваше своевременно да предложи друга кандидатура. Ако пък се окажеха лъжливи,поведението на Желева по време на интервюто нямаше да граничи с истерия,а съответно подготвена с документи,тя можеше съвсем спокойно да ги обори. Сега вече е ясно,че това не е направено - след като Бойко си призна,че не го е сторил,защото е вярвал на Желева. В резултат- огромен международен скандал, а у нас - огън и жупел от устата на Бойко по БСП,НДСВ,Ирина Бокова,извънземните. не и към главните виновници - самия себе си и протежето му Желева! Обективно погледнато така стоят нещата в случая. А иначе,нищо ново под слънцето - в ЕП,както и във всички парламенти по света, боричкането и ударите под кръста между различните политически партии не са от вчера и се считат за нещо нормално. И за бойко беше нормално преди 1-2 години,когато Герб беше в опозиция да клечи в централата на ЕНП и да плюе по тройната коалиция- колко много се краде в страната,в резултат на което ни отрязоха бонусите...

стоиш зад нея защото си прост

Лили, Лили, моето дете... Ако всички български студенти в чужбина пишат като тебе на родния си език - жалко за цвета на нацията...

Щом няма Вариант Б има вариант C. Да си ходиш заедно с хубавците си ...

Под стряхата на забележителната си словоохотливост и на незабравимия си темперамент тя бе приютила няколко прости, хищни и благочестиво меркантилни намерения Във вътрешния й мир нямаше никакво място за съмнението и още по-малко за истината.

До кога ще го гледаме тоя комунистически боклук бай бойко, ами че те вече децата взеха да се смеят:))

Бойко, моля те, спри да пишеш!

Грешиш драги,много грешиш,този факт е факт от 2007г.,ако е факт изобщо...

Аз мисля,че в Европейския съвет има умни и свестни хора,които обичат и ценят Бойко Борисов и Румяна Желева и ще вземат правилното решение в полза на Желева,но да му мисли Антония Първанова,която взе по 2000 лв заплата кеш под масата от ,,Вива феникс,, иначе ще ги закрие,както им дала разрешителното за започване.Разпит шифьорите и уворнените,които са вземали по 120 лв заплата от време на време.

Ееех,да можем и ние в наше село да имаме по толкова БРАЗУЗЕРИ,какви коментари щяхме да напишем!Ама пусто, нямаме и един БРАЗУЕР даже.И аржентински не знаем.Мъка,мъкаааа!!

...Първо да попитам Първанова, защо изнася тия факти в последния момент?? Не можеше ли да бъдат изнесени когато е трябвало, ами сега се сетиха? . Изглежда и ти си отсъствувал от час. Посочените факт се коментират в световната преса от близо месец! Отговорът на въпроса ти за Първанова го има в поста До Gero.

абе 45 години + останалите след 89г. не ви ли стигнаха бе на гърба на народа, ненаядени, починете си малко, поочистете се, вие умора нямате бе, от какъв материал сте направени, оставете и вашите братовчеди да управляват малко, да позалъжат народа, защото скоро ще си внасяте народ, като при комунизма виетнамци, вече заговорихте за афганистанци, Масларова- за китайци. Успокойте се, че да доживеете следващите избори.

ДО ВСИЧКИ! Колеги, дайте да съберем някой лев за милата майчица на Премиера - БСП! Трябва да я има тази партия, че иначе кой ще му бъде виновен?!

Ха такааа. А сега да видим кой крив, кой прав. 1. Румито Желева - тотално крива. 2. Тонито Първанова (и тя пък с тази фамилия) - права е, ако е изнесла верни данни. Даже мисля, че направи услуга на Румито, да не се мъчи повече горката. 3. Батко Бойко (къде е Батко...) - специално за този случай - крив. За съжаление продължава да го доизкривява. За други случаи, за които пишат хората - ще почакаме. 4. Тройната Ко.лизия - криви до доказване на противното. Изкривили са се до формата на цифрата 0. 5. ЕС - прави са. Ама как да го разберем тук, където всичко може да се оправи, стига да си наш човек. Може да съм пропуснал някои други участници в цирка, но и тези стигат.

От коя партия Румяна Желева е била евродепутат от 2007 год!!!!

Предлагам елегантен начин за излизане от заплетената ситуация:Да пуснат някои от наглите да отвлекат зъбатата кобила.Могат да я държат и в обор.Така ще спестят от наема, ще вземат откуп голям от ТИМ. Те ще платят с пари от откраднато ДДС. Само да не обясняват нищо на Боко Тиквата-много е тъп за да разбере каквото и да е. Тежко и горко на България с тази въпиюща простотия, мутренска наглост и дебелоочие. Господ да ни е на помощ!

БОЙКО, Тази фуста Желева ще завлече е теб в трапа. Не виждаш ли , че е тъпа. КАКВИ ГИ ГОВОРИ, ЧЕ ГРУЗИЯ БИЛА В БЛИЗКИЯ ИЗТОК. Ами на тази и осмокласниците ще се смеят. За съжаление целият ти екип са такива смехогворци - с големи титли и празни откъм съдържание. Виж Дянков какви ги говори. На единия ден в главата му се ражда бюджетна дупка за милиарди, а на другия бюджетни излишъци. Погледни какви ги върши и Трайчо. Скоро ще му сърбаш и на него попарата. Екипа ти е съставен от отвратително некомпетентни хора, лобиращи за интереси по нищо неразличаващи се от тези на бандата на тримата разбойници. Защо допусна тежеста от кризата да бъде поета изцяло от най бедната част от народа? Защо не натовари с данъчно бреме богатите и уяли се олигарси? ТИ ПРОСТО СМЕНИ ЕДИН МАФИОТСКИ КЛАН С ДРУГ. Ако не си го разбрал ще ти го кажа простичко: ТИ СИ ДЪРЖАВАТА. ТИ СИ ТОЗИ КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПРАВИ ЖЕСТОКО НЕ С НЯКАКВИ ГУЩЕРИ И КРОКОДИЛИ, А С ОЛИГАРХИЯТА, КОЯТО ЧРЕЗ МИНИСТРИТЕ ТИ СТАВА ВСЕ ПО НЕДОСЕГАЕМА. Сега е момента да смениш голяма част от екипа си. Ако не го направиш същата тази олигархия утре ще те замени с някой подобен на Станишев и така ще продължи да управлява страната. НАРОДА ЧАКА ДА БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ НА СЪД ОЛИГАРСИТЕ, А НЕ НЕВЕСТИТЕ ИМ ДА СЕ ПЪЧАТ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА. АКО ИСКАШ ДА ПРОДЪЛЖИШ БОРБАТА ОТСТРАНИ ГИ НЕЗАБАВНО. ИНАЧЕ СИ ОБРЕЧЕН.

СЛЕДВА ВЪПРОСЪТ: Г-ЖА ЖЕЛЕВА ИМА ЛИ КАЧЕСТВА ДА БЪДЕ ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ? А МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ВАРИАНТ Б Е - БОЖИДАР ДИМИТРОВ. ПОНЕ ПОРТФЕЙЛ ЩЕ СИ ИМА ЧОВЕКА.

че то лицето на БД освен подлизурство друго може ли да излъчва??? пък за оная кранта не искам и да пиша...

И да добавя само, че след трагичния провал ще има да гледаме не само как госпожа Желева пали смирено свещички, но и да посещава домове за сираци, да прави дарения, може даже да ни покажат и как мъжът й мие чинии. Ще ни се внушава какво богатство изпуска Европата в нейно лице. Важното е сериала да продължава до следващия гаф. Приятно гледане!

Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety. Понякога трябва да знаеш и какво е да не си българин......

Не сме народ, а мърща, туй ще кажа и ще свърша - нещо да кажете??какво се е променило за почти век и половина?? тогава всите там долу ...да ни газят мутро подобни...щото на 05 07 09 мноооого малоумници се подписаха под това стихотворение

ми да - имаше вид н атипичен геребер от последната година))))) смешници ама пък яко ви гог зачукаха пък вие мислите че някой ви почесал...ама това е само началото що има да гледаме резил все е напред)))))

Има и кадърни жени около Бойко, ама те не са толкова тъпи да стоят само пред камерите - като Желева, Фидосова и Цецка. Бойко молим те, оттърви ни от тяхното присътвие и се огледай за нещо по добро.

БСП-9% НДСВ-0,7%. БЪЛГАРИЯ КАЗА.

Много хора в това правителство са сбъркали професията си. Днес по обедните новини гледам следната сценка: Р. Желева пали свещичка в църква, редом до нея- бащицата. Камерата приближава и дава лицето й в близък план. Погледът й /по сценарий/ би трябвало да излъчва интелигентност и нежна женственост. Но не се получи особено... Същото нещо гледах и при извинението на Божидар Димитров- пак лицето му в близък план, като с това камерата искаше да покаже един разкаял се човек. Не знам защо видях поглед на бито куче. Интересно ми е по време на заснемането на тези мили сцени, дали има режисьор. Операторчетата добре си вършат работата, но актьорите отсреща май не са от много качествен материал. Че за политици не стават- не стават, но и участието им в подобни сапунки не е силната им страна.

Когато стана министър четох биографията на Желева от любопитство, за да разбера коя е. Там единствено пишеше, че е преподавател на хонорар. Никъде не пишеше, че е професор. Всъщност не пишеше нито къде точно работи, нито с какво ще впечатли хората. И нейната биография, и тази на Божидар Димитров (който също не може да е професор, тъй като не е преподавател в университет) съдържаха единични, избрани факти, с които евентуално да блеснат пред очите на некомпетентен читател. Но и за двамата не можах да разбера нищо смислено. Защо ли е направена толкова непрофесионална биография за министри?

тази Първанова изглеждаше все едно е глътнала змия, лилава, и като я избълва лицето и придоби по- светъл цвят, видимо се облекчи.Каквито сме ние , такива са и тия които си избираме, ново съзнание трябва, още сме с комунистически манталитет българите и тези които ни управляват и тези , които никога не са били в тази партия. Модифицирането е дълбоко и трайно, да почне всеки от своята глава и къща, иначе няма как да се оправим, ще ни управляват тия, които са с много пари, на наш гръб. Не се кланяйте на Златния телец, да си прочистим разбиранията, ценностите.Завистта към тия натрупали богатство е вид одобрение на цената , на която е придобито, няма лошо човек да е богат, но да се разчисти пътя за народа да се труди и да забогатява, а не да се кланя на бързо забогатели видове, такова нещо няма, не му се възхищавайте.

Видял съм какво има в Търговския регистър и то доста отдавна.Само че съм чел Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси,както и документите оформящи така наречения етичен кодекс на ЕП,според които се попълва Декларация за финансови интереси.Съветвам най горещо болшинството от капацитетите тук да ги прочетат и те ,за да вникнат в същността на гадорията.А че Р.Ж. не се представи на ниво е съвсем друга тема...

НА КРИВАТА РАКЕТА КОСМОСА Ѝ Е КРИВ

Спрете ме упреква ! Какво да направя ! Ако взема по умни и красиви българки, аз как ще ги управлявам, ами нали ще загубя всичко.

Българиииии!! Недопущайте,удовлетв най -низките си и елементарни страсти,да бъдете изманипулирани -за пореден път от т.н.просветени ,които много лесно искат цялото човечество да им се подчинява и да го изстискват като сюнгер!!Да не си мислите,че бламирането на НАШАТА БЪЛГАРКА е случайност-не това е прецизно планирано,дори без знанието и просветяването на машите от нашите и европейски социалисти и зелени и др.п. Необходимо е да се замислите ,да погледнете с широко отворени очи и прецените -кого обслужва и кому е необходимо да омаскари една държава!!???

Слушах отговорите на Желева и умирах от срам. Тя сигурно си е мислела, че по просташки ще се скара на хората в Европа, че не й вярват и те ще я похвалят за наглото поведение, както това става в България. Нейните отговори бяха неуместни. А на много въпроси тя въобще нямаше отговори. Хората я критикуваха открито за това, че не е подготвена по ресора, за който кандидатства. Да не говорим, че не може така открито да се лъже за конфликта на интереси, който е видим в Интернет и това е още по-срамно. На дискретния въпрос на Първанова Желева излезе извън контрол и започна да говори на български, което е най-малкото необичайно. Не съм комунистка, нито привърженичка на въпросната партия. В случая това кой от коя партия е няма нищо общо със случая. Аз като българка, която има много контакти в чужбина и е уважавана от колегите си там се срамувам ужасно, защото пак се изложихме много и то на много високо ниво. Не знам кога ще дойде денят, когато няма да има кой да ни излага като нация, защото всеки резил автоматично се лепи върху всеки от нас. Премиерът да престане с изказванията си в стил селска вечеринка и да отиде на курс, от който да научи какви са отговорностите на един премиер. Най-важната от тях е да подбереш не хората, които ти се подмазват или са ти казали нещо и са ти симпатични, а хора, които имат нужните качества да вършат дадена работа. За непредубеден слушател Желева не само не бе подготвена да отговаря на каквито и да е въпроси, но и английския й език не е от класа за подобен форум. Що се отнася до обвиненията, те не дойдоха от Първанова, а отдавна са тиражирани в западноевропейската преса. Не спряхме да се излагаме. На Тодор Живков преди му прощаваха със смях, защото беше прост човек, но днес, при възможност за избор на кадърни хора в страната, да изпратиш някой, който не е на ниво, е просто безобразие. Ако бях на мястото на Желева щях да се скрия в миша дупка и окончателно да се оттегля от политиката. С настоящия си имидж тя не е подходяща не само за министър, но и за редови политик.

ББ е крайно време да престане да се оправдава с БСП и да обвинява членовете й за да прикрие собствените си грешки.Да не би некой от БСП да са попълвали лъжливата декларация на некадърната Желева.Декларацията е минала и през ББ.Значи ,че той твърдо подкрепя лъжата.Главния виновник за станалия резил в ущръб на България според нас е Бойко Борисов.С тъп инат държава не се управлява.Ако ББ е зависим от ТИМ и други групировки ,трябва да напусне политиката,с което ще даде известен принос за доброто на България и на всички българи по света.

Е браво нямам думи!!! Батака става още по-голям. Първо да попитам Първанова, защо изнася тия факти в последния момент?? Не можеше ли да бъдат изнесени когато е трябвало, ами сега се сетиха? Естествено, че не са просто са ги държали като коз. Само, че тоя коз рефлектира срещу имиджа на България. Аман от глупости!!! Това е едната страна. Сега другата. Тая овца Желева толкова ли е некъдърна, че даже и формалното напускане на фирма не е направила? И има наглостта да се кандидатира за висши държавни постове. Ами, че тя само гафове ще прави - щом елементарни грешки допуска, какво да кажем за висшия пилотаж в политиката? Не можела да отговори защото била атакувана - че тя да не мисли, че ще я носят на ръце и ще и се кланят??? Що за глупости - некомепетентна е от всяка гледана точка - достатъчно е да погледнем биографията й. Защо не оставихте М. Кунева - натрупа доста голям опит и си изгради авторитет. отговора е ясен - защото не е от ГЕРБ. А декларирахте обратното преди време!!! И трето - да попитам Б.Б.: след като си арестувал племеника й няколко пъти, това означава ли, че си го пускал следствие на ходатайство? Ако е така, то драги Б.Б. си извършил престъпление!!! Ако не е имало ходатайство, то тогава в какво точно обвиняваш И. Бокова? В това че му е леля ли ? Нали не смяташ като отявлен демократ, че лелята може да носи отговорност за действията на племенника й? Или според теб трябва да носи? Май некомпетентността сред ГЕРБ е доста голяма и много скоро ще започне да придобива значителни размери.

Да, добра идея - Фидосова шеф на ВСС.

Какъв ПР бе ! Влез в търговския регистър и ще видиш истината, или и това не можеш !

Бойко крещи!!!! Бойко се нервира!!! Само се съмнявам дали е осъзнал причината или е първосигнална реакция.

А видяхте ли как се беше изтупала Първанова, в първия момент си казах, тази се е облякла , като че ли от БГ си го е купила, от боклуците които продават тука, после и прочетох името, напуши ме смях, а и английският и беше прискърбен като либаденцето и . Защо не им дават работно облекло, да не изглеждат така тъжно и смешно - сълза и смях. Но и другите бяха зле с разни забрадки около врата, раздърпано поло с увиснали цици, може и да я харесат Желева, така че не се бойте, ще се научи жената, Кунева каква беше в началото не си ли спомняте, и сега не я харесвам, да пращат Н.Младенов, ако искат да не се излагат повече.