Секретарка струва на Pepsi $1,3 млрд.

Компанията за производство на безалкохолни напитки PepsiCo трябва да изплати компенсация в размер 1,26 милиарда долара по иска на двама жители на САЩ, според които е била открадната идеята им за производство на дестилирана вода, съобщава АП.

Обратно в новината

Коментари - Секретарка струва на Pepsi $1,3 млрд. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kato znam kakvi maloumni hora ima v US za6to li ne me u4udva tazi novina ))))

Наистина, какво им пречи да обжалват?

Не се заблуждавъйте ,че ще платят.Едва компаниите разполагат с такова имущество.Пепси не случайно не произвежда и не продава директноАко имат амнезия може да се консултират с б.г. ромчета които да придобият собственостт ав двете копании за по един каскет.

Дънди ми взе клавиатурата от ръцете и написа моите мисли! Проблема е, че това го мислим 7 500 000 българи, а няколко тарикати се поставят рамо до рамо с БОГ. Аман от независим съд в България!Колкото до Пепси, тях бълха ги ухапала...

ще обжалват и какво?

аре са секретарката им била виновна :)))... на крива ракета космоса и крив ;)

Така се провежда съдебна процедура! Болен ти е адвоката, болен ти е ответника, болна ти е главата - решение в отсъствието им и готово! Няма отлагане на дела, няма шикалкавене и болнични листове. Еби си майката и толкова! ВСС, вместо да си слагате крака и пръти в колелата един на друг, ведага обмислете коренно да се променат законите за бърди и безотказвни съдени дела. Министърката на правосъдието да внася проектозаконите. Целта да е, всяко дело да завършва с осъдително решение, или оправдание! Намаляване на инстанциите за обжалване с едно-две нива. Иначе ще сте затлачени в безброй дела и ще се мотаете като патета в калчища дорде сте живи! Съдията в наказателинте процеси ако не осъди подсъдната страна, да осъди прокурора или ищеца, че не е доказал процеса. Ако не може него, да осъди себе си, че е некадърен и продажен. Такива ми ти закони!!! Крум и меч, непосредствено и неотменимо възмездие! Сеч!!!

Надявам се, интересите на секретарката да бъдат защитени с разумните 5% ...

i s men se sluci tuk pocti sashtoto predi godina-vinoven obace beshe mojat advokat , pri tova savsem umishleno e skril ot men prizovkata/okaza se ce advokatite sa naj-korumpirani/ i taka zagubih imot za okolo 1 500 000evro-t.e.-otkradn mi go....

Ама шефа на Пепси, като я чука тая секретарка му е хубаво, нали?

Е че да няма да ги плащат те? Ще ги платят онези, които по съвсем непонятни причини с склонни да платят 2 лева за 2 литра оцветена вода и дори още по-скъпо при по-малките бутилки.

Не знам колко върви една свирка в Щатите, ама тая няма да стане от коленете си до края на живота си докато ги изкара тея 1,3 милиарда...

Браво Дънди.Ахмаци,прочете какво е написано и вижте какво правят янките,а вие мазни лигави съдии едни Маргини нежелаете да топнете,какво остава за другите селски олигарси и лайнярчета.