Мексико спаси живота на хиляди хора по света

Мерките, взети от властите на Мексико в борбата с новия грипен вирус позволиха да бъде спасен животът на хиляди хора по света. Това заяви в телевизионно обръщение президентът на Мексико Фелипе Калдерон.

Обратно в новината

Коментари - Мексико спаси живота на хиляди хора по света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това заглавие много ми напомня популярната мисъл, че геройски преодоляваме трудностите, които сами си създаваме.

Това ми припомни някогашен хит на Адреано Челентано 24 хиляди целувки. И как Смъртта ще цунка 4 - 5 милиарда челяци. Дано скоро почне драконския грип та да се прочисти Земята от навлеците хуманорептили.

Хе. Голяма чума този грип ... 100 човека починали за 1 месец ! бре .. че те толкоз гинат на дене от настинки, цигари и перпиване поотделно заедно ?!? Не мога да разбера защо го правят това на проблем ...явно че не е толкова страшен, а като чета - починало бебе на 20 месеца, дядо на 60 год. ..едно съобшение не видях за здрав мъж или жена на 20-30 год. ...

Кога ще спрат да мислят само за пари, кога ще разберат че вършат грях? Не им пука от нищо целта е да си набутат ваксините, изроди мръсни, Господ ще ги накаже, да! Мислете позитивно и нищо лошо не може да ви се случи, силата е на страната на Доброто, все пак Вселената няма да допусне да й се наруши баланса от такива смотаняци :]

Драги ми смехърко, В Египет продължава избиването на свинете заради новия вирус. - нали вирусът не оди по прасета, или на прасетата е прелята ЧОВЕШКА кръв. С други думи - ЮРУШ на ЕКСПЕРИМЕНТА! Каквото има да става, ще става! Важно е-да тече купона! Вижда се -народа не го мори ни луда крава, ни антракс, ни птичи грип, още по-малко свински! Още какво ли ще измислят ......... мъдреци! В името да живеят богатите и уродливите им наследници. Земята, населена от шест милиарда микроби, трябва да остане с не повече от 2 милиарда хуманорептили. Дерзайте! Шоуто трябва да продължава! - както се пее в онази песничка...

V USA prez 2002 sa umreli 65313 ot influenza

Много се радвам когато прочета мнения като вашето. Дано има повече хора, които мислят по този начин. Иначе не зная дали ще има пандемия от свински грип, но от свинска истерия сигурно.

До sawo: 250 000 умират годишно от обикновен грип по света

Акциите на швейцарска фармацефтична компания скочили на борсата след обявяването на епидемията свински грип. Явно притежателите на акции се надяват епидемията да прерастне в пандемия за да получат по-високи девиденти. Разбира се, че ще се наложи да се потрудят, с някой или няколко повредени контейнера за пренасяне на особенно опасни биологични материали, като този във влака, преди няколко седмици.

Глупости в нормалните страни не се умира от грип или става много рядко а в бедните страни даже и да не умрат хора от този грип, ще е от някой друг.

Е, сега разказаха играта на американското свинско! Криза ли? Още нищо не са видели!

То от стария грип си боледуват сигурно сто пъти повече хора, ама просто сега не са на мода!

Какво стана с цената на свинското в България? Докога ще чакаме? Стомахът започна да ме боли от толкова много очаквания - и на мен ми се ядат пържоли..