Гневни демонстрации на 1 май

На фона на глобалния икономически застой, светът отбеляза Първи май с призиви за излизане от кризата, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Гневни демонстрации на 1 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първи май е ден на работниците. Не е задържително да е празник. Би трябвало у нас да има профсъюзи, които да демонстрират на този ден сплотеност и сила на хората на наемния труд. Вместо това, БСП използва деня, за да бълва предизборни простотии, въпреки че партията няма нищо общо с леви убеждения и наемните работници са последната й грижа. Денят на работниците не бива да се политизира!!! Независимо от държавната политика, винаги ще има работници. Тъжното е, че в България няма профсъюзи, които да защитават и да представят работещите.

Най-смешното честване!Дрипави старци се радват на речите на милионери по повод празника на труда.

във връзка с Фриидом Хаус за българските медии: Забелязвам разлиак в информацията-Около 2 миллионов человек приняли участие в праздничных шествиях и других торжественных мероприятиях по случаю 1 Мая в различных регионах России, сообщил РИА Новости в пятницу представитель пресс-центра МВД РФ.

На първи май трябва всичики истински трудещи се на българия да излязят на протест срещу капиталистите от рода на Овчаров,Гергов,Братя Галеви,Капиталиста Гущеров,и всички останали червени капиталисти!Вместо това псевдосоциалистите от най-големите експлоататори на българина-партията на червените капиталисти БСП,разиграват един истински водевил!Докато българите се оставят да ги водят най-безогледните експлоататори известни с крадливостта си на цяла Европа,да ги ръководят,дотогава ще има нещастни българи!Затова на предстоящите избори да ги оставим на светлинни години след ГЕРБ,за което е ниебходимо много малко-да отидем до урните!

(izvinete lipsata na kirilitza) Tuk protesti, tam sblasatzi s organi na reda, po-natatak svinski grip....kato che li samo u nas vsichko e mirno i spokoino...i naistina, nali to taka si e dosta otdavna mirno, spokoino....Mirno ! Spokoino ! Niama kak, pak sme unikati.

Само едно не мога да разбера,защо БСП ще празнува 1 май.Че от червените барони по-големи капиталисти има ли? А и Гущеров си го каза,те вече не са партия на работника с потника. Или само да гъделичкат червените старци и ги омайват, та да гласуват пак за тях. Корумпирани мошеници!

МИ ДЕМОНСТРИРАТ ХОРАТА. ТЕЗИ КОТО НАПРАВИХА КРИЗАТА НЯМА ЛИ ВЕЧЕ ДА УМИРАТ ???

Правилно този ден е за протести,не е да мечтаем пак за татово време.

а по челото де...

Parvi mai e mazohistichnia praznik na robite na truda i demagogstvuvashtite i kradlivi cherveni rabotodateli u nas. Samo paraziti i debili mogat da praznuvat 1mai.

Германия, Турция, Франция, Австрия , Русия -- десетки и стотици хиляди..имам чувсвтото че у нас е ядрена пустиня, то че трудещи се няма е ясно и че никой не произвежда също...)))

tova po sluchaj izborite li se puska

SLEEP NOW IN THE FIRE!

U NAS DEISTVA OCHTE 4LEN 1-VI TAKA 4E PRAZNUVAT SAMO KOMUNISTITE.....