НДСВ отрече за ”брак” с ДПС

НДСВ ще се яви самостоятелно на предстоящите избори, съобщиха от жълтата централа по повод различни медийни публикации за водене на преговори за коалиране.

Обратно в новината

Коментари - НДСВ отрече за ”брак” с ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С безкапацитетни коне с капаци не ми се спори. Явно, повечето не сте живели в България през последните 20 години или поне са ви липсвали първите 7 години.

vie ste mi po-cherni i ot DPS-to. Razpiliahte stranta i dvupoliusnia model. Doidohte, razturihte vsichko, obrahte durjavata i veche i 1% niama da vzemete bez falshifikacia na izborite.

Конституционна монархия Стремеж към свръх печалби, тика света към премахване на различията от всякакъв вид и нов световен ред. Лошото е, че вследствие на глобалната централизация на властта, една управленска грешка, като например, избирането на Буш за президент, може да постави под въпрос съществуването не само на цивилизацията, но и на планетата земя като цяло. Необходимо е да има различни култури и държавни устройства, за да може да съществува многовариантност на развитието и гаранция за оцеляване на човечеството. Националната държавата, като институция, е призвана да се грижи за благоденствието на нацията. Когато начело на държавата стоят достойни, знаещи и можещи хора, това е преграда пред домогванията на глобализма. За да се преодолее тази преграда, под най-различни популистки лозунги се атакуват управляващите. Така например, се спекулира с цени на кюфтета, служебни командировки, жилища и т. н. за държавните ръководители. Изнасят се сведения от лично естество за живота им, под благовидния предлог , че хората искали да знаят. Целта е една, достойните, знаещи и можещи хора, да си кажат: що ми трябва Тогава на тяхно място идват властолюбивите глупаци, провалили се в живота и нямащи друго поле за изява. Поради липсата на качества , те стават лесно манипулируеми и контролирани от сили, които не желаят да афишират себе си. При конституционната монархия, държавният глава, в голяма степен, не се поддава на външни влияния, по силата на своето обществено положение - ЦАР. Същевременно, дългото родословие от управленци, култивира у него съзнание за изключителност. На тази база се оформят от най-ранна възраст, моралните качества за едно отговорно управление на царството. От друга страна, подкрепа и ориентир, да не се озове в позицията на цар-самодържец, е подчинението му пред Конституцията. Пред неизбежното нашествие на глобализма, другото име на империализма, водещо до унификация на човечеството като консуматор, единственото спасение от културното и национално обезличаване на България е възраждане царството на Българите - т.е. конституционна монархия. По този начин ще се автоимунизираме от вредното въздействие на глобализма.

ТАКОВАХА ВИ АМА ЯКО . АМА ТАКА Е КАТО СИ ДАВАТЕ ЗАДНИЦИТЕ ЗА ЛАКОМИЯ . ДА ВИ ТАКОВАТ!!! И НИЕ ЩЕ ВИ ТАКОВАМЕ НА ИЗБОРИТЕ . А ПОСЛЕ И ВИЕ ВЪТРЕ ЩЕ СЕ ИЗТАКОВАТЕ . А НА ТАКОВАНИТЕ НА ЛИ ЗНАЕШ КАК ИМ КАЗВАТ ЗАПОЧВА С ПЕД.. И ЗАВЪРШВА НА ...ЕРАСИ . ИЗЛЪГАХТЕ ХОРАТА ВКЛЮЧИТЕЛНО И МЕН ТАКА ВИ СЕ ПАДА .

На много въпроси трябва да отговарят много хора. И Костов с неговото протеже Муравей Радев/, който м/у другото се изниза като пръдня и никой не знае с какво се занимава в момента/,и Н. Михайлова, и Борисов,и Соколов, Севлиевски и Янев, за другарите от БСП да не говорим, че ми омръзна да изброявам.

ОХ, БОЖЕ, ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО КАЗВА НДСВ - ТЕ ПРОСТО ВИНАГИ ЛЪЖАТ, СТИГА ДА СА НА ВЛАСТ И ДА МОГАТ ДА КРАДАТ.

dyxlio gnysen,,,koq mur6a prodade BG na pasivnite evrei,koq mur6a sudi BG zaradi imotite koito iska da otkradne,,,takiva xora zaslyjavat da budat ebani i obeseni..

Към админ...Защо не се активира за коментар днешната статия за поканата на чуждите експерти,които ще помагат на правителството? Ами кво шa го коментираме,аслъ...

Kradliviq starec e istoriq!Negovata partiq ot gladni emigranti v ZATVORA,Vun na dogan4ovzi,cimeon4ov i seriojovzi...Nikoi ot tqh ne e Bulgarin i nikoi,ne milee za Bulgariq,a q plq4kosvat,kakto turzite ne sa ni obirali...

edno NDSV

Да живее царя!!! Забрана за БСП, ДСБ и други , които ограбиха България!

До:Аз (15.03.2009 г. 12:38ч.) Можеш да се радваш, че си екзотична личност - такива идиоти като теб са максимум един процент в момента.

НДСВ може да влезе в сл. парламен само служебно , ако ракета - носител вкара няколко техни депутати . Иначе НДСВ е отдавна умряла партия с 1,5 % електорат оправили се по тяхно време . Който не го разбира не разбира нищо .

Ще гласувам за НДСВ. Единственото правителство, което даде шанс на работливите и предприемчиви българи да излезат от тинята. А това, че мързеливите, некадърните, несретниците и завистливите плюят срещу тях много важно.

Докато беше на власт, НДСВ забрави за политиките си - стабилност, ниски данъци, грижа за семейството и младите, качествено образование, благоприятни условия за инвестиции и бизнес. Яко се осра! Съществува благодарение на коалицията, но скоро ще мине в забвение.

Крадливата жълта измет са готови на коалиция и с марсианци , само и само да могат още да грабят ! ДА , АМА НЕ ! ВЛАСТ - НА КУКОВО ЛЯТО !

Brak niama vse-oshte! Chukat se nezakonno!

Никога не вервайте какво ви казват жълтите! Те така се сцепиха с ДПС и БСП,че няма отцепване! Ако не бяха се коалирали с тях, сега щяха да са една мощна партия и ние нямаше да се чудим за кого да гласуваме.Даже и Атака нямаше да премине бариерата! Ама сега няма да имат и 1% помнете ми думата! Толкова се изложиха,че от туй по-вече няма накъде! За мен са гъзолизци !

спокойно, агонията на ндсв до изборите ще свърши. и всички опити сега да се реанимират, с какви ли не изяви, няма да им помогнат. просто, партията на плужеците ще си остане само в историята. най- сетне нещо хубаво.

Altezza perche menti tanto?

Stiga ste pluli CAR SIMEON!Poglednete sebe si!

ЗА КАКВО ИМ Е БРАК. КАТО ТЕ ОТДАВНА СИ СЕ Е..Т и без брак????

Туй лято царя ще е гол. ще хване гората(си)

крайно време е така да го разширите,че да ви издуха вятъра....

Старчески дебилизъм - не помни , че и с БСП нямаше да се коалира... Сенилен е горкият, ама за държавни имоти не забравя! ;-)))

ima dosta koito vqrvat, no ima drugi koito sa rusofili i kone s kapaci , sashto dobre manipulirani, koito ne vqrvat. Kato pove4eto v komentarite, a i mnogo ot kasopametnite.

Морал в Политиката...хахахах Знам че ще влезете в следващия парламент и в Коалиция и без. Ще си платите имате пари за реклама и на ръка да дадете на циганите.

Тъй ами, поне ще знаете колко сте си!

Ай, СДСарите може и да са 30 човека, но много са се активизирали.Ето тека преди мен са писали 6 човека от тях.

V bg,ZARE nema.Van Madridskia LAGEZ!!!

Симеон и неговите протежета , особено Вел4ев,както и неговото брат4е ,ще трябва да отговарят на много тежки за тях вьпроси преди вси4ко останало.

Аз вярвам на НДСВ. Тази партия е доказала, че освен за лични може да работи за българските интереси. Най- много ползи страната ни е получила от участието на НДСВ във властта. Пак ще гласувам за тях.

Царю Нечестити, отивай си в Мадрит!!!

Предлагам нова избирателна система,която разбира се никога няма да бъде приета от българските политици/избирателни закони се гласуват в народното събрание/.Това което се предлага в момента-смесена система всъшност смесва най-лошите страни на чистите пропорционална и мажоритарна системи.Т.е.Двете поотделно са значително по -добри независимо от несъвършенствата в себе си.А това са-несправедливото разпределение при мажоритарна система/броя избрани депутати не е съответен на процента и броя получени гласове/ и пълната непредставителност на пропорционалната система/избирателите гласуват за листи предложени им от партийните ръководства.Предлага система напълно елиминира тези недостатъци.Партий,к и независими кандидатстват за народното доверие в 240 избирателни района с приблизително равен брой избиратели/партия и коалиция с един представител в район,независими-нео брой/Например М.Велчев и Ч.Казак няма да са в една листа,а ще са кандидати на коалиция НДСВ-ДПС в различни избирателни райони.Получения чист резултат -брой гласове ще се умножава по коефициент за еднаквост/Средно статистическия брой избиратели в един район разделен на действителния брой избиратели в конкретния район/Коефициента за всеки район ще е малко под или малко над 1.Полученият за всеки кандидат резултат ще го постави на съответното място в съответната партийна или коалиционна пропорционална листа.Служебно от избирателната комисия на национално ниво се съставя листа НезависимостТова означава,че представяйки са пред избирателите мажоритарно всеки кандидат се бори не само с конкретните противници в избирателния район,а и със съпартийците в другите избиретелни райони.Предимство ще има този за когото са гласували повече избиратели.Това ще стимулира избирателната активност,защото не е в интерес на кандидатите да призовават избирателите да ходят за гъби.Повишаването на избирателната активност ще намали и ефекта от търговията с гласове,изборния туризъм и др.шмекерий.Така написаните чрез районните резултати листи получават и съответния процент подаден в национален мащаб за регистрираните партий,коалиций и независими кандидати,като брои избрани депутати.Заради листа Независимостизбо праг няма.Само избраните като независими депутати имат право да са извън парламентарна група.Нови парламентарни групи са забранени.Напусналия по различни причини парламентарната група губи до края на мандата мястото си в парламента/напр.стан министър,кмет,или се скарал с партийния лидер/.На негово място влиза първия под чертата на партийната листа.Депутат може да бъде отзован от избирателите си след референдум в избирателния му район-само за груби криминални престъпления и педофилия.Нов избор не се извършва-на негово място влиза следващия под чертата на партийната листа или следващия независим от листа Независимост.Е това е системата- проста,кратка,ясна,е стимулираща избирателите да гласуват

Тази фамилия - Сакскобурготски - освен национални катастрофи друго донесла ли е на България........ че не мога да си спомня?

Пак хитрува Царо! НДСВ няма да се яви на изборите за Европейски депутатки с ДПС в коалиция. Но, на изборите за български Парламент със сигурност ще са в предизборна коалиция ДПС-НДСВ!

Като духнат супата на евро изборите хората на Горския ще кандисат на Догановата покана.Като няма либерали в ЕП поне в нашия да има.Набързо ще си осъзнаят грешките -и с избори 2 в 1 и със самостоятелното явяване.Е ще са в една листа юпита,фелдшери и даскали,но хората на Доган се поотракаха по горски и земеделски агенций и министерства-вече говорят български.

Не вервайте на плужека Симеон...

Има ли някой още да верва на този български цар, който си кръщава внучето със звучното българско име хасан

Симеон го е срам да си признае че Доган го такова?

То, и юни 2005 Симеон каза, че няма да влезе в коалиция с БСП, а какво стана после?! 2001 пък неговите юпита излязоха с фланелки надписани срам ни е от вас, пък на Велчев брат му застрои 1/3 от Черноморието, а Долорес Арсенова превзе Витоша... Кой ли му вярва още на тоя?!

Да не си пропуснал твоя манарх Мухльо Говното и Милен Велчев ? Ти от тях не можеш да се доредиш, но дано нещо са ти дали от краденото.

НДСВЖЪЛТИЧИФУТСКА ПАРТИЯПЪЛЕН РАЗГРОМ НА БГ

МИЖАТУРКА! ХЛЕБАРКА!

Много им пука, дали НДСВ ще влезе в новия Парламент. Те каквото можаха откраднаха по време на техния мандат, после се криха с имунитетите с тройната коалиция и за в бъдеще нищо не ги интересува.

Gre6en si Simeone! Mnogo si gre6en! Gospod go znae!