Задържаха българин в Холандия за трафик на жени

Полицията в холандския град Гронинген е задържала 36-годишен български гражданин, който е заподозрян за трафик на хора.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха българин в Холандия за трафик на жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

DA OT SLIVEN E I SE KAZVA IVAN MINDEV BABA MU RABOTI V POLICIATA IMOTITE MU SA OPISANI ,NO OSTAVAT NA LIST UJ KUSHLEV DEISTVA NO SHTE VIDIM !

и двамата в затвора за 20 години за пример на останалите след тях бизнесмени и бизнесдами, всеки следващ да се нарежда до тях до приключване на позорния им бизнес

Ай,ай,ай за 8 години това нещастно момиченце не можа да намери възможност да се яви в полицията и да заяви ,че е насилвана.Може би вече сексът и е омръзнал и е решила да си поиска изработеното.Подлъга била-по рано го правиха с удоволствие за един чорапогащник и обещанието ,че ще се оженят за тях.Една сегашна звездаведнага си смени името,за да не звучи просташко българско ,а след години се върна с разчекната уста и му е гадно на човек да я гледа.Ама я канят по частните телевизии,за да измъчват зрителя.

ами това е вярно,отива и почва а те я държат със заплахи че ако,,избяга,,ще видят сметката на близките и и на нея.даже има и определена сума която,,трябва,,да изкарат,дават и само пари за ядене и др.мали нужди от изкараните с обещание накрая да и ги дадат,ама все неидва време и накрая си остава без пукнат лев горката.знам го от такова момиче,което е било и бито за да си трае.а има хора които си живуркат с такива парички в бг. и всички знаят ама са си платили където трябва,затова онези се принудиха да ги арестуват и изгонят от държавата си.

Toq mrasnik ,ako go dopipam, 6te go tikna nego da go... i da mi dava zarabotenite s dupeto si mangizi.

Кога най-после ще се уточнява този българин по документи от какъв произход е?

Бой и ебане за урода.И 20 години в затвора.

Бас държа ,че тоя е от Сливен!!

Явно е, че тая жрица-светица лъже, но както и да е. Мъжът да се осъди на 20 години, а на жената да се дадат двата милиона евро, за да си построи хотел на някой от престижните български курорти, на който да има и салон за масажи и бардак.

Ей го и тоя - несправедливо набеден, с претенции да му се изплащат по 10 000 евро на ден за смачкано его! Смеееех!

За пореден път доказахме колко са кадърни българските жени. 2 милиона евро за 8 години. Български мъже къде ви е самочувствието. Политици вземете пример. Предлагам тази българка за министър на финансите на България.

И как ще се грижат тези мангали за детето си? Сигурно като крадат от нас българите. А сигурно ще има да раждат още доста мангалчета, щом от 13 годишна е започнала.

Да върне веднага 2-та милиона на жената.

2 000 000 euro!!!!!bravo na tasi schundata i slatna,a sega seriosno,podmamena 8 godini da prostituira?!

от БУРГАС, СЛИВЕН, ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, СОФИЯ и от ЦЯЛАТА СТРАНА : ИЗЛИЗАМЕ НА ПРОТЕСТ!!!