Коментари - И сърбите нападнаха Ковачки | dnes.dir.bg
назад

И сърбите нападнаха Ковачки

Българският бизнесмен Христо Ковачки унищожава десетина сръбски компании, които са негова собственост.

Обратно в новината

Коментари - И сърбите нападнаха Ковачки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо ме разплака.

Всичките по-горе сте едни комплексирани нещастници, които завиждат на успелите и успяващите си сънародници. Първо: искам да ви кажа, че всичките предприятия в Сърбия са закупени с кредити от българска банка и тези кредити се погасяват в срок.Няма пране на пари, както си мислят повечето от вас. Второ: всичките тези сръбски дружества са наследени от сръбската държава с невероятни задължения към самата нея и след приватизацията им тази държава като лешояд започва да си търси парите, които не ги е търсила с десетилетия.....и разбирате сами, че едновремено трябва да се решават доста проблеми в тези фирми.....погасяване на стари задължения, инвестиране в ново оборудване, съживяване и увеличаване обема на производство и т.н., а братята сърби са по-мързеливи и от нас и си мислят ,че всичко трябва да им се дава на готово......и НАЙ-ВАЖНОТО .....познавайки добре г-н Ковачки , той няма предприятие което да го е купил и да го е нарязал или затворил.Точно обратното всичките му предприятия работят, кое по-добре, кое по-малко , но няма изхвърлени хора на улицата

Кой е следващия милионер, моля ?? И този се точи да става партиен лидер !! Нещастник !!

Ама, че простаци. Човекът им дава работа, а те недоволстват. Да живей частният бизнес!!!!!!!...VIVA

Една преходна лястовичка си отива умирайки бавно, но определено сигурно!?

ZATOVALI BARZA DA VLEZE VAV VLASTA DA SI KUPI BALGARIQ , O6TE TAKIVA KOMUNISTI NE NIKOGA, NQMA DA GLASUVAME ZA VAS

братя сърби ,ЧЕРВЕНИТЕ пари свършиха ,всеки се спасява по единично,БГ бизнеса се прибира в родината си - следват избори

Повече шанс има сърбите да го накажат. По-смели са от нас във всеки случай...

Къде е Сретан Йосич, да ги стресне малко нашите крадливи утрепки?!

Да го хванат, да го осъдят и да го приберат в затвора, че нашите хрантутници докато се наканят ще минат сто години.

урааа

Ами сега????

За Ковачки няма да чета, защото познавам въпросния изверг доста добре. Освен вродено малоумие, това е жесток гаден селянин, лишен от всякакво чувство за отговорност, сипещ лъжи, обгазяващ хората, нанасящ побои чрез гавазите си, неплащащ заплати и осигуровки, въобще гадна твар! Не по-малко гадни са покровителите му, които му дадоха възможност да безчинства в държавата! Ако такива хора влязат в управлението, тежко ни. И без това страната ни е срината от малоумни и престъпни управляващи!

Всичките ни бизнесмени са такива. Те са си чиста проба крадци, а от бизнеса знаят само мамя държавата и препродавам скъпо.

е сърбите нали са много ербап, да вземат да го гръмнат тоя червен боклук

Ето от такива смотани бизнесмени стават финансови кризи

toq kakuv prost selqnin e....

ТОЛКОВА Е ПРОСТО !!! ПЕРЕ ПАРИ И НЕ МУ ПУКА ,ЧЕ НЕ МУ ВЪРВЯТ ПРЕДПРИЯТИЯТА !!! КАКТО СИ ГИ СПЕЧЕЛИЛ ,ТАКА ГИ И ГУБИШ !

Напред бе! Напред-назад.

Браво, Ковачки! Върни го на гадните сърби, дето ни скъсаха шушоните! Еми не може хем 1:6, хем заплати, не е честно, не става :)

.

не мога друго да правя

Шибайте го ! Ако роди от сърби, това ще бъде най-твърдоглавия мелез на света.

Е... и какво от това ...само писаници и шум...намалиха му гаранцията ...най-вероятно няма да има доказателства за нищо, както е обикновено и ще го оправдаят...само материал за пресата

Споко, и този селяндур ще последва в недалечното бъдеще Илия Пвлов, Луканов, Кюлев и компания по вечнните пътеки към отвъдното! И със сигурност няма да пукне в кревата си..................

Сърби ще оставят българин да печели в Сърбия.Това долно племе сега ще се възползва от ситуацията и вероятно ще му вземе предприятията, а те са купувани с наши пари.За да пробие там, сто процента му е лобирал или Първанов, или Станишев.Тези неща не стават по друг начин.Тъпанари.Малко са ни вътрешните крадци, ами изкарвали пари и в Сърбия, и сърбите да ни дерат сега.

давам 10000 евро някой даго гръмне този боклек

Ne e ot nai bogatite, a ot nai-nai-al4nite i mrasni, dolni tipove, deto i maika im se e obarnala ot tiax. Razlikata e ot tuka do nebeto !

ТОЛКОВА Е ПРОСТО !!! ПЕРЕ ПАРИ И НЕ МУ ПУКА ,ЧЕ НЕ МУ ВЪРВЯТ ПРЕДПРИЯТИЯТА !!! КАКТО СИ ГИ СПЕЧЕЛИЛ ,ТАКА ГИ И ГУБИШ ! ДРУГИ ИДАТ !!!

ТОЛКОВА Е ПРОСТО !!! ПЕРЕ ПАРИ И НЕ МУ ПУКА ,ЧЕ НЕ МУ ВЪРВЯТ ПРЕДПРИЯТИЯТА !!! КАКТО СИ ГИ СПЕЧЕЛИЛ ,ТАКА ГИ И ГУБИШ !

niama li koi da go grumne tozi smotan prestupnik, deto ne se znae na koi vurti parite.. AmA ima pravosudie vinagi..i nego 6te go stigne!a dano! Edin ot Broikata hora deto susipaha bulgarskata industria..i sega se pravqt na mn umni..samo deto sa ni6to prosto edni kukli na konci..

Kovachki zasluzava da bade zakovan s razdivi pironi za edin ot komunite na Marica Iztok, za da plashi chervenite gargi.

ei,sram niamat tia hora,ce mojese niakoi nesta da gi porazhvarliat,a ne samo na edin covek da gi stovariat.Gorkiat Kovatcki,ama i toi mnogo alcen balak be!