Патоанатом: Може да са принудили проф. Раданов да се самоубие

Трябва да се разследва дали проф. Стойчо Раданов не е принуден да се самоубие. Такова мнение изказа доц. Станислав Христов, шеф на Съдебна медицина-София.

Обратно в новината

Коментари - Патоанатом: Може да са принудили проф. Раданов да се самоубие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изданието цитира за достоверност ефрейтора на Костов-Атанас Атанасов?До къде я докараха....

`Breh`-sigurno ne Vi haresva tova,koeto sam napisala i mislite,4e ne e istina,no Vie sam kazvate,4e Va6i poznati sa6to sa si izgubili myastoto i iztrili usiliyata s leka raka.Az sa6to poznavam takiva hora.Problemat ne e,4e sam s gigantsko samo4uvstvie ili 4e izpitite sas bili lesni.Problemat e v tova skromno vazpitanie,koeto sa imali pokolenieto na mayka mi-da se otkazvat ot me4tite si o6te parviya pat.Tova dase natiska6 e bilo s4itano za nahalstvo.E,az ne sam takava.Moite usiliya struvat skapo.Mozhe bi e dobre,4e sam dale4e ot tezi,koito lesno se otkazvat i sam tuk pri hi6tnitzite ot tzyal svyat.Ot tyah ima kakvo da nau4a.I imam zhelanie.Tova da ne se natiska6 za me4tite si go pravyat hora kato mayka mi,koito osven,4e ne sa borbeni te imat i ne6to drugo-tya e ot dobro semeystvo.No az-ne.Tya me e izgledala sama.Zatova nikoga ne se 4uvstvam dovolna i vinagi iskam pove4e.Zatova sam tuk-iskam si doma,no Zdravia razum me kara da prekaram izvestno vreme nyakade po sveta,da nau4a pove4e ne6ta,da bada Survivor.Izvinyavayt ako ima ne6to!

Тоя да не го намерим и него на някоя катерушка ? Че с много лабилна психика били тия професорчета.

какви са тези брътвежи? толкова ли не можаха да направят една експертиза и да го установят? дали е удушен и обесен,или се е обесил? или пак крият нещо? омръзна ми от лъжи в тази държава! долни лъжи!

Може да е бил светило в съдебната медицина,но винаги е бил поръчков експерт,затова е и станал професор,каквото му диктуват това говори ,за пари и то много пари и да се нагоди на власт имащите,така че много лъжи е изрекъл и много възлови експертизи все още тънат в лъжи ,мистирии и догадки,така че съвестта му е на й голям съдник

Тука се пишат големи майтапи! Да се чуди човек- от где се въди тоз народ с гигантско самочувствие, което не знайно с какви билки захранва. Как се ставало професор при комунизма, как се влизало в университет, как някой у чужбина публикувал не знам си кво(ама моля ви- можеше ли изобщо да се преминават тогава границите....)Или щот на някой дядо му, или баща му бил фашист и не можал да учи и да се реализира(справка- двете висши образования на Стефан Савов...).Безсилно е словото да унищожи ограничеността на самовлюбените,многоз словесните ексхибиционисти, но това не означава пък и да се мълчи. Не е казано,че когато нещо се разказва на о. Малта и ти вярват, то то е истина. Случая с майката на сънародничката ни ми прилича на случая, разказван от бабата на моя позната, след кандидатстудентски изпит- та видите ли, те приели внучката и, но тя и майка и, много бързали да хванат влака за навръщане, и не изчакали да видят кво е станало. Те после ги търсили, ама на- нашите си били тръгнали. Некаквият си изпит по БКП-предмет се наричаше изпит за проверка на политическата подготовка на кандидатстудентите. Там можеха да се срещнат теми като: Проблемът за войната и мира на съвременния етап, Революциите- локомотиви на историята, Младежта- единство, творчество, жизнерадост и дръзновение. Има ли нещо лошо младите да са подготвни по подобни теми и днес? А ние добре знаем кои са актуалните теми, които ги вълнуват, но ако ги накараш да пишат по тях- резултата е печално известен. Те могат всичко да изиграят, но да го опишат....Ех, словото!... Оценяването на въпросния БКП-изпит, беше с ДА, или НЕ. Когато си получил НЕ, ти се отнемат 50 стотни( 0,50), което не означава, че отпадаш от класирането. Затова, някой, който предварително е знаел, че няма да се готви по омразния БКП-предмет - в знак на протест, или по някаква друга причина, е трябвало да знае, че за да му е сигурно влизането, по основния предмет задължително оценката му трябва да е 6. Има и друг начин- чакаш следващата година и до тогава четеш, за да не дойдат задръстеняците от провинцията и да ти заемат мястото в университета в родната ти София. Както взех, че направих аз. Когато някой е съвестен, морален и държи на името си и работата си, няма значение комунист ли е, от ДС ли е, от КДС ли е, ВКР ли е. Дайте име на страна, която няма своите подобни служби, още повече днес, в обърканото ни съвремие. А ако си егоист, отмъстителен, злобен, кариерист и гадняр, ти винаги се стремиш да се напъхаш сред силните на деня и да използваш положението си, за да задоволяваш античовешките си долни инстинкти. Който е бил такъв навремето като комунист, днес е същия и като демократ. Огледайте се, хора, ако не сте от тях и обновете поне речника си! Остарял, наивен и смешен е той, да не казвам просташки.

Za tezi koito ne znaiat kak e obesen choveka bez sledi ot nasilie da gledat vnimatelno edin izkliuchitelno interesen frenski film baziran po dejstvitelen sluchaj. Tam v edna scena se pokazva takova obesvane makar i ne na detska ploshtadka. Kazva se MR-73 (mr.73) i go ima v torent trakerite.

Интересна професионална биография има този Раданов...

Да почива в мир и дай Боже близките му да имат сили да продължат напред.

В България след 20-годишната вълна от убийства започва вълна от самоубийства, за да приключи всичко по-бързо. Последният да изгаси осветлението.

Saglasna sam s 4umpil i Gruiu.Samo da dopalna,4e obiknovenite hora u4eha v provintziyata.Mayka mi e sofianka,v Sofiyskia Universitet izkarva 5 na izpita po angliyski ezik,no ya otryazvat na izpit po nyakakav bkp-predmet i ne vliza.Pak stava u4itelka po angliyski,no s poluvis6e ot provintziyata.

ТОЛКОВА ЛИ НЯМАТ НЯКОЙ ПО-ЧИТАВ ОТ ТОЗИ ХРИСТОВ.ЯВНО НЯКОЙ ИСКА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ,ЧАС ПО-СКОРО ДА СКРОИ ВЕРСИЯТА. ЖАЛКО НАИСТИНА ЗА РАДАНОВ.

През март тази година директорът на центъра по съдебна медицина в Александровската болница доц. Станислав Христов беше задържан по обвинение за незаконни експлантации на органи и тъкани. По данни на прокуратурата той е извършил близо 100 нелегитимни операции от 2004 г. досега.

леле мале колко луди има по този свят

Споделям написаното от Иванова! Стана модерно у нас да си създаваме измислени севтове, дори ако ги няма и да се самоизтезаваме! В годините на така нар.демокрация се самозабравихме и минахме всички нормални граници, загубвайкиелементарн човещина. Дай ни зрелища!

Нуждаем се от повече почтеност, от зачитане на елементарни човешки норми и уважение към институциите, към професионалистите каквито са и Проф. Раданов-севтла му памет, и Доц. Христов! Свободата на словото не е слободия!

Г-н неосведомен, Доц. Христов е следствен не заради реална вина, а заради неудоволетворени егоистични интереси на озлобени хора, с които малка Б-я е пълна! Такива като тях превърнаха държавата ни в територия и единственото, което ги вълнува е кака да бъадт забелязани!

Самубиват хиляди с инфаркт,инсулт,удавя че самоубийство с въже е напълно равнопоставено,само че прилича на убийство от учебник по кримилогия.Ако беше случей на ФБР щяха да кажат прелича на 450 разкрити убийства.Значи и тоя труп е приведен в това състояние по същит начин.

Доц. Христов упорито сътрудничи на властта да разкрие самоубийствата на Раданов и Емин. За да не разкриват повече за него и престъпленията му. Странно как всички забравиха, че Станислав Христов е следствен и се обръщат към него.

Ако не друго,то в скапаната ни държава ще се намерят специалисти майсторски да го самоубият.Мисля,че от всичките САМОУБИЙСТВА у нас /на хора реализирани в живота и с добро материално положение/не -повече от 10% са действително такива.

Чумпил е много прав.Така беше.И вероятно някой си е водил бележки и сега го рекетират.Дългата ръка на ДС.Но освен духовете на неотмъстените благодарение на лоялни съдебни медици има и стотици затваряни и унижавани в психиатрични клиники където и здрав да си изперкваш от злоба и безсилие.Това е ставало също със любезното съдействие на психиатри.Не съм чул някой да си е понесъл наказанието по тая причина.Помня по време на упражнения ни демонстрираха Опасен за сигурноста и обществения ред човек който цял час рецитира свои стихове на пет шест езика -италиански,френски ,немски,английски испански употребени в едно стихотворение като музиката на ритъма и римата не се нарушаваше.Напротив тогава за пръв път чух подобен начин на лирична изява.Днес е модерно една песен да почва на един език и преминава в друг но куплет по куплет,а оня в рамките само на едно четиристишие бе вкарал няколко езика и то чрез римата. Друг бе оспорил труд на академик Сава Гановски.Администрат и съдебен тормоз-и той в лудницата.Куриозът бе че бе дръзнал да оспори и самият АЙнщайн в своя три томна разработка и бе успял в Лондон да отпечата първата част.Дългата ръка бе застигнала и него.От съвестта по голям съдник няма.Не чакайте сензации.

много грехове на душата си. Демоните на тези грехове са го окачили на въжето. Има Бог.

Как е възможно да принудиш някой да се самоубие ? Като го заплашиш с нещо ли - e с какво, нали се самоубива ? Не съм специалист, много странен случай - дано поне сега колегите му открият причината за смъртта и не я прикрият, както са го правили досега в повечето случаи !

Съмнително звучи. Дори това че сина му е бил шизофреник и се е самоубил звучи съмнително. Може и него навремето да са го самоубили като професора . Все пак той явно не е бил никога случаен човек. Винаги е имало хора които ги е било страх навярно от това което е знаел.

професор по патоанатомия не се ставаше при комунистите ако не си прикрил някалко смърти (в затвори и от побой в МВР) в които те ще блеснат с цялата си жестокост и извратеност. Тъй че духовете на тези които са избити от комунягите и са освидетелствани от него като починали от порязване са го му вързали примката.

До сега се говореха глупости поне само вътре. Спрете с тази практика да се обсъждат СМЕ-та и в нета. И то от професионалисти. Много добре знаете как се води разследване, отлично познавате системата. Защо се принизявате до ниво на провинциален вестникар?!

може, може... като услужливо са му помогнали да си сложи примката на шията

беше най-големия коремпиран политик. нали неговот правителство беше най- корумпирано. Какво стана. Сега Европа ни сочи. Тогава само ченгетата от ДС у нас с помоща на вестници като 24 часа и Труд на агент Бор разпространяваха тази ГОЛЯМА ЛЪЖА. Европа ни хвалеше. То даже и това на Симено Крадливи излезе по- малко корумпирано от това. Тай само Велчев и СС-ски май крадяха, на другите не позволяваха, та по- малко личеше. И ПОНЕЖЕ ДПС ВИНАГИ СЕ СПОТАЙВА, та не забелязахме че там ВРИ и КИПИ от курупция.

свободата на словото е - свещенна свобода на словотно. И никой няма право да крие кирливите си ризи и престъпните си действия зад институциите. Както сигурно този самоубиец. Я да те питам дали не е прекривал преди 1989 г. убийства в МВР или други такива извършени от институциите за които плачеш.

През март тази година директорът на центъра по съдебна медицина в Александровската болница доц. Станислав Христов беше задържан по обвинение за незаконни експлантации на органи и тъкани. По данни на прокуратурата той е извършил близо 100 нелегитимни операции от 2004 г. досега.

аз моите момичета не ги принуждавам - пречи на бизнеса. те винаги имат избор и взимат правилния.:)

sra mota

sramota

sramota