Канибалът от Голямо Буково пак нападна човек

Хората от бургаското село Голямо Буково отново настръхнаха, след като се разбра, че 47-годишният им съселянин Николай Гьоргов, известен като канибалът от Странджа, е нападнал човек.

Обратно в новината

Коментари - Канибалът от Голямо Буково пак нападна човек | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да това е българският ГРАЖДАНИН ЧИКАТИЛО С две думи смъртна присъда или доживотен затвор за психопата убиец другото са лигавштини а да или да го направите политик чрез него ще намалеят кражбите и корупцията в държавата.Което е основен проблем в страната на киселото мляко , розите ... ИЗКЛЮЧИТЕЛНО Безотговорно ще бъде неговото пускане на свобода.

С две думи смъртна присъда или доживотен затвор за психопата убиец другото са лигавштини а да или да го направите политик чрез него ще намалеят кражбите и корупцията в държавата.Което е основен проблем в страната на киселото мляко , розите ...

Просто съм потресен, как може в България да се допуска убиец ,защото това си е чист безскрупулен убиец ако го срещна некаде ще я смажа тая гад да се пуска на свобода че да убива още хора че тия са мо малко Лекарствата не помагат на убийци психопати извинявайте.Много се учудвам от това, че е пуснат на свобода ,не мога да разбера каква е тая безотговорност и смешни ненормални закони. Така се дава лош пример и за други убийци чрез неговото освобождаване.Този случай си плаче за смъртна присъда или поне доживотен затвор иначе се дава лош пример

chuvam as che toq kanibal ql drobovete i chervata na horata mamichkata my !!!

lud e sadiata 4e go e pusnal i drugite deto tarpiat nego i sadiata

тоя ше го стрелям

антихуманно да бъде затварян в такъв дом пациент, който не може да носи отговорност за постъпките си !!!!!!!!!!!!!! А какво тоя изверг да се отнася с нормалните хора като с животни ли? Като не може да носи отговорност за действията си значи не трябва да е на свобода.

Няма ли ловна дружинка в това село че да го намери удавен до кофа с вода насред пожънатите ниви ?

А защо изобщо такъв изрод е на СВОБОДА? Да пращат хуманните експерти да го вардят без оръжие, щот сигурно ще е нехуманно ако му теглят куршум ако тръгне да ги яде.

В очите на лудите и ненормалните всички останали /дали наистина са нормални?/ са НЕНОРМАЛНИ. Остава да се установи научно и на практика кои са повече.

Хора, недейте пишете глупости. Това си е болест и човек трябва да се лекува. И колкото и да е нормален човек, никой не знае какво ще му се случи в живота

vangela на човека нищо му няма ако беше луд щеше да е в лудницата и всичко е прекалено много преувеличено. Ми то си пише там ама кои да чете Тогава от полиция и прокуратура настояваха пред съда да вземе решение за поставянето му под постоянно запрещение в специализирано заведение. Магистратите обаче се съобразиха с мнението на експертите-психиатри че е антихуманно да бъде затварян в такъв дом пациент, който не може да носи отговорност за постъпките си, както и защото условията в тези заведения били изключително мизерни, а към обитателите в тях се отнасяли като с животни. Той не може да носи отговорност за постъпките си!!! Питам аз форума луд ли е или не.самите експерти казват-неадекватен на всички които са хуманно настроени им пожелавам ако се срещнат с горниянормален субект да им се размине само с оцапан памперс...

Бе щом се е отървал със цял черен дроб!

Грижите за психичноболния да бъдат вменени на психиатрите и магистратите с отношение по случая докато узреят за решение в полза на обществото.

Ей такива просто хората да се наговарят помежду си и да ги убиват ! Друго решение няма !

на човека нищо му няма ако беше луд щеше да е в лудницата и всичко е прекалено много преувеличено.

Не само в България, луди има по целият свят. Спомням си подобен случай тук в Австрия. Мисля преди година. Един младеж беше убил съквартиранта си и беше започнал да го яде. Жената ,която отговаряла за реди чистота в квартирата е имала късмет ,че не е припаднала. Иначе и нея щеше да я изпапа. Чудно ми е ,че и в двата случая са започнали от дроба.

Може ли да го изям този при неизбежна самоотбрана??????

че е антихуманно да бъде затварян в такъв дом пациент, който не може да носи отговорност за постъпките си, както и защото условията в тези заведения били изключително мизерни, а към обитателите в тях се отнасяли като с животни. Абе незнам в какъв филм сме май в Мълчанието на агнетата! Тия магистрати да ги пуснат да живеят с тоя канибал за да видим колко ще е хуманно като ги накълца за мезе! ЕЙ мизерници, малумн или сте бе! КОЛКО ХОРА ТРЯБВА ДА УБИЕ ТОЯ ЛУД?????

Хора как може цяло село да се жалва че ги тормози някакъв ненормалник!Психота с лопата да ги ринеш!ТОЗИ СЕ Е ОПИТАЛ ДА ИЗНАСИЛИ НЕВРЪСТНО МОМИЧЕНЦЕ!!!Ако живеех аз в това село НЯМАШЕ ДА ИМАТ ПРОБЛЕМИ!!!Възмутен съм че няма един СМЕЛ човечец койТо да СВАРШИ ЧерНАТА РАБОТА ЗА ДОБРОТО НА ЦЯЛОТО СЕЛО!!!!!

Психичноболните са за лечение в специализирани болнични заведения. А не да са на свобода и да побъркват хората около себе си и да ги карат да страдат. Още от колко хора трябва да пие и да им яде вътрешностите за да обърне някой внимание на случая. А магистратите вместо да си правят вилички, да се заемат с правенето на закони, задължаващи такива луди да не бъдат пускани на свобода щом са доказани като такива и тези, които ги пускат да бъдат строго наказвани! А проблема със състоянието на психо и другите болници у нас е мизерно не поради друга причина, а поради факта, че народа си мълчи, лекарите си вземат подкупи, магистратите си строят вили и всеки си прави каквото си иска без да го е еня за другия. Докато народа си избира такива политици ще ни тъпчат и ще ни правят на идиоти винаги!

Браво!Това в историята го е имало като практика.Все пак е едно злоако той бъде осъден на смърт,а той ще причини много злини на нормални и най-вече беззащитни хора.Абе тоя защо не се пробва да налети на някой бодигард и ще се реши проблемът от само себе си.

Май по-добре да ни затворят някъде нормалните. И без това не останахме много.

Защо му нарушавате конституционните права на човека - той е в стресово състояние! Ще направя предаване с негово участие и смятам да пусна подписка да набиране на средства - за да се лекува по подобаващ начин! Адвокати без граница ще ме подкрепят! И отворено общество - също!

...условията в тези заведения били изключително мизерни, а към обитателите в тях се отнасяли като с животни. ?? Как мпже дори магистратите да казват всъщност колко са мизерни тези заведения, а нищо да не се прави? Абе пак глупости. Омръзна ми от простотията на България

как може такъв изверг да бъде оставен на свобода с довода, че в специализираните заведения се били отнасяли към такива като към животни??? интересно какво ли отношение според магистратите заслужава такъв идиот? нямам думи, егати държавата!

Психиатърът, който е подписал съображенията канибалът да остане на свобода, да бъде арестуван и съден! Майката на лудия била против той да отидел в лудница! Че кой я пита? Да го е възпитавала! Как тя в момента може да го обуздае и направи неопасен за обществото? Как гарантира, че от сина и повече няма да пострадат хора? Ето, той отново налита! Като е бесен срещу нахалниците, които са му съсипали живота, защо си го изкарва на невинни и често пъти - безпомощни хора! (например, на 13-годишното момиче) Откъде-накъде агресивен канибал ще се разхожда на свобода? На кого плащат роднините му?

Вие виждали ли сте наживо такова животно психолог(психиатър/ напълно нормален човек не може да упражнява тази професия, те живеят по други правила имат съвсем друго виждане за живота и хората около тях. По принцип те също са болни индивиди, но тях няма кой да ги лекува защото живеят в едно затворено общество. Техните семейства и близки също страдат от техния начин на живот но ги е страх да си признаят, защото никой няма да им повярва тъй като те са една от прислойките на обществото- над средно ниво. Е при това положение кой ще помогне на обикновените хора, психиатрите нямат интерес от това[ интереса клати феса ].

Прокурора знае ли за случая ...

ПРАВИЛНО! НА СВОБОДА! АКО Е В ЗАТВОР КОЙ ЩЕ АРЕСТУВАТ И СЪДЯТ МАГИСТРАТИТЕ??? А ЗА ЖЕРТВИТЕ-ИМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ! БЪЛГАРИЯ-ЪПСУРДА!

Ако беше пострадала щерката навъпросния прокурор, дали решението на магистратите щеше да бъде да го пуснат... познайте от първия път....

Кой, какво, кога? Хайде да не се вайкаме за предишни неща. На всички им е ясно що За- кони имаме. По-добре да помислим за бъде- щето от тук нататък. Дали можем да си го позволим и занапред.

Как ще затварят човека!Да му плащат за убийствата по-добре!Няма само мутрите да правят гуши я!При Доган да го наемат за бодигарт!Супер охрана ще е и сигурно по-евтина!При Станишев ще е най-добре!Той ще се грижи за него,както за пенсионерите!Може и на море да го заведе!Честито!

българия? познах ли?

как може такъв изверг да бъде оставен на свобода с довода, че в специализираните заведения се били отнасяли към такива като към животни??? интересно какво ли отношение според магистратите заслужава такъв идиот? нямам думи, егати държавата!

Би било най-правилно и хуманно канибала да бъде избран за депотат което би довело до естественото намаление броя на народните избранници и приемането на по-разумни закони.От друга страна предоставената му охрана ще го пази от неизбежни срещи с избиратели и ще го предпазва от явни гафове.Има известни основания да се смята ,че притежава чувство на справедливост и щом получава заплатата си редовно (което 100% му е гарантирано)може да не е много изкушен от корупция а и желаещите отблизо да се срещат с него и да го корумпират едва ли ще са много.

DA BADAT ZADARZANI I RAZSLEDVANI TEZI, KOITO SA PUSNALI LUDIA NA SVOBODA.

Много ми е интерсно дали някой съдия, взел такова решение, е наказан. Поемат ли отговорност някаква? Политическа отговорност само...

Само смъртното наказание помага при такива случаи. За експертите това може да е много интересен медицински случай, но за всички останали данъкоплатци това е заплаха.

За тия лечението е ЛОБОТОМИЯ! И после стават кротки и не нападат никого! Чиста работа!

Да изпратят канибала в парламента за двугодишно лечение там ще си е у дома сред себеподобни.

А по-хуманно ли е тоя изрод да ходи на свобода да изнасилва, тероризира и бие наред???? Значи изрода да си прави каквото му душа иска, а хората да търпят, защото горкият ще страда в затвора. Не е истина каква логика имат някои хора.

Прави впечатление, че селяните са по кръчмите, лудите вилнеят на воля, а прокурорите строят 3-етажни къщи!!!!!!!!

ПСИХИЧНОБОЛНИТЕ - НА СВОБОДА

Дайте го на мен - и без друго на вас ви създава главоболия, пък аз съм гладен!!!!!!!!!

В новинката има всичко - като във фокус е събрана корумпираността на съдебната система /строяща триетажни вили и освобождаваща престъпници и луди, които носят висока степен на риск за обществото/, оскотяването на нацията /наемен работник пренаяма луд, за да стоят палатите на заможен магистрат/. Боже сохрани!

Магистратите обаче се съобразиха с мнението на експертите-психиатри че е антихуманно да бъде затварян в такъв дом пациент, който не може да носи отговорност за постъпките си, както и защото условията в тези заведения били изключително мизерни, а към обитателите в тях се отнасяли като с животни. Що за заведения са това?! Даже и си го признават! Абе, изобщо една държава сме... как ли успяхме да ги излъжем да ни приемат в ЕС?!

че е антихуманно да бъде затварян в такъв дом пациент, който не може да носи отговорност за постъпките си, както и защото условията в тези заведения били изключително мизерни, а към обитателите в тях се отнасяли като с животни ИЗВЕРГИ СА ТЕЗИ, КОИТО СА ВЗЕЛИ ТОВА БЕЗУМНО РЕШЕНИЕ, ЗАСЛУЖАВАТ ДА БЪДАТ ОСТАВЕНИ НАСАМЕ С УБИЕЦА, ПЪК ДА ГИ ПИТАМЕ ТОГАВА КАКВО Е ХУМАННО! СКАПАНА ДЪРЖАВА И ОЩЕ ПО-СКАПАНО ПРАВОСЪДИЕ!

Малеее, какво хора има

А къде са сега магистратите, които го пуснаха и експертите психиатри, които прецениха, че може да е сред хора ??? Защо не се търси отговорност на такива некадърни съдии и служители - при всяко следващо нарушение на човека, за който те са преценили, че не е опасен и са го пуснали - да има глоби за дебилите, които са направили грешни изводи !