Омъжи се дъщерята на Кръстника

Сватбата на дъщерята на известния бос на мафията Салваторе Риина, състояла се в малкото италианско градче Корлеоне, стана обществена сензация за Италия и шокира хората, пострадали при сблъсъците си с организацията.

Обратно в новината

Коментари - Омъжи се дъщерята на Кръстника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен ми е интересно кой те е учил на правопис и къде си бил ти през това време!

ГОЛЯМА ВЕСТ, С ТОВА Е ПЪЛНА И ПРЕСА И МЕДИИ, КОЙ КОГО УБИЛ, КОЙ КОГО ОБРАЛ, КОЙ С КОГО СЕ СЪВОКУПЛЯВАЛ, КОЙ МАФИОТ КАК ЖИВЕЕ, КОЛКО ЯХТИ , САМОЛЕТИ ИМА, КОЛКО ПРЪСНАЛИ ЗА ТЪРЖЕСТВА ЗА ГУЛЯИ.

Ако там си имаха ДАНС сега кръстника щеше да бъде на свобода и да го привикват от време на време да обсъждат с него националната сигурност.

Интересно кой и станал кръсник!

леле тия живот си живеят с крадените и кървавите пари...но е така защото си нямат насреща данс или мвр или комисията кушлев, а сигурно за бойко борисов не са и чували...

Дано в Б-я се справим с мафията. Но тези които гласуват за БСП или изобщо не гласеват те са виновни за бълг. мафия да е толкова голяма.

Там ги шокира а тука им се радват.

А? Пустите му италинациимали мафиоти в пандиза?! Не може да бъде! Много са им глупави мафиотите! Да дойдат в България на сигурно място, където няма да ги безпокоят. Малко спонсорство за изборите на Президента и започва вечният чадър. Как не са се сетили? Хем БСП си чака нови спонсори, че сегашните вече се охарчиха по коли, хотели и спонсорства. Те БСП с ДПС ще си вземат от бюджета, че там се понатрупаха парички от влизането ни в ЕС насам, но няма да откажат свежи пари и от Италия. Те никога не отказват! Имат си желязно тъп електорат, който и с италиански мафиоти ще им гласува доверие. Разбира се нямат щанс, ако гласуват по-умните българи, което очаквам да се случи след предстоящите бунтове и изгонването им от властта за пореден път.