Шоуто на Волен

Делото срещу Волен Сидеров и съпругата му Капка Георгиева продължава на 2 юли.

Обратно в новината

Коментари - Шоуто на Волен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОВЧИ НАРОД С ОВЧА СЪДБА! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВОЛЕН КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО,А ВИЕ ВЗЕМЕТЕ СЕ СЪБУДЕТЕ ДОКАТО НЕ ОСЪМНЕТЕ ПОД ТУРСКО... ТО НЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СМЕ

Самото ти обръщение към другото мнение, различно от твоето показва, че делиш хората на атакисти и комунисти. Познат начин на мислене или по-скоро на не-мислене от началото на 30-те на миналия век от което всички знаем какво е произлязло!

Недочуканите дами и меки китки искат осъждане на всички! Само Волен да им остане! Кой е крив, че останалите мъже имат различен вкус, не за Капка, дето е капала при бол мъже?!

Е наистина твърде болно въображение трябва да има човек за да повярва, че можеш да планираш изтласкване на съвременен, бърз, нов и по-мощен автомобил със друг такъв, но стар, раздрънкан, скапан такъв! Впрочем новият джип Мерцедес се е движил напред и СЕ Е ВЪРНАЛ след като сина му се обажда за инцидента- това беше споменато и описано тогава на няколко пъти, но кой да помни? Та това малко прилича на дублираща стрелба по патки, като изстреляш ДУБЛИРАЩИЯ патрон напред преди целта... Защо все пак не мислите с главите си, бе хора, а не с партийните си пристрастия и симпатии?

eto vijte kakvo e stanalo to4no http://www.vb

Toq populistki cirkadjiq trqbva da e vyn ot parlamenta

това ми прилича на някакъв латиноамерикански сериал - там щурмуват съдебни зали и затвори )) ако бях на мястото на съдията щях да опразня залата за неуважение към съда - я си представете подобна картинка някъде в европа или сащ !!!!!

До параноя: другарю, не се изказвай неподготвен! ИМАЛО е дублиращ автомобил, това е бил сребристия джип Мерцедес на Доков- баща. А колата на Сидеров е ударена с раздрънкана бракма подготвена за случая. Ти какво искаш, за тоя сценарий да потрошат джипа ли? Как ли пък никой не споменава, че Докови са пътували заедно, но в 2 коли? И защо ли дядото не иска да е в джипа, а в раздрънканата бричка, да не би да е мазохист? И съвпадение ли е, че Доков-баща е бившо ченге, добър познат на Р.Пикльов и шефа на РПУ-Пазарджик, тъкмо в чиито район става произшествието?

Варнааа, още в началото някой каза, че дядото, който също се трябва да е участник в покушението, е бил стар, болен и безпомощен, та го карали в болница.А стар и безпомощен човек, Варна, се изпуска, демек напикава се и се насира.Как да го сложиш в нов и лъскав джип Мерцедес? Прозаична причина, нали, защо са се движили отделно? Та не е необходимо, мисля, и в лайната да се търси непременно конспирация!

Специален щаб се бил занимавал с организирането на покушението срещу него, смятал Сидеров.Този човек освен всичко друго е и параноик.Ако наистина беше покушение, нямаше да използват стар, раздрънкан автомобил, който да изтласка колата на Сидеров, щяха да използват я ТИР, я някоя цистерна и при всички случаи щеше да има дублиращ автомобил-ако не успее първия.Бах ти безмозъчния щаб, ако го е измислил така. От друга страна, я си представете какво би се получило, ако един параноик започне примерно да управлява полицията на една държава? Или армията й /доколкото я има/?

Чисто хулиганска постъпка на Волен от която обаче вади девиденти тъй като всички медии говорят за него и Воленчо увеличава безмозъчният си електорат.

Ега ти, от непремерените действия на един шофьор на Сидеров /криминално проявена мутричка/, който не си сдържал нервите и започнал да раздава правосъдие с юмруци /защото той само този начин знае/, гледайте какъв велик проблем произлезе?!?!?Демокр политизиран, лумпенизиран проблем!!!

Какъвто водача, такава и СБИРЩИНАТА!!!! Да се накажат сестрите, защо не дават редовно ХАПЧЕТАТА

Diana se okaza nai obla4ena.Men me izgoniha predi dve petiletki ot Balgariq,no TZirka prodaljava.Rechil sam da picha doktorantoura za BG polititzite!Smqh,gol smqh.....

Какъвто народа, такива и политиците. Онзи ден бях в зоологическата градина, с голяма табела и на чист български език молеха посетителите да не хранят животните. Хайде сега да познаете дали на някого това му попречи. Същите тези хора пискат че са онеправдани и т.н., истината е че докато малкия човечец не се научи на неща като морал, ред и дисциплина ,не може да иска от онези горе да се държат подобаващо.

Какъвто народа, такива и политиците. Онзи ден бях в зоологическата градина, с голяма табела и на чист български език молеха посетителите да не хранят животните. Хайде сега да познаете дали на някого това му попречи. Същите тези хора пискат че са онеправдани и т.н., истината е че докато малкия човечец не се научи на неща като морал, ред и дисциплина ,не може да иска от онези горе да се държат подобаващо.

на орлов мост полицията преди време арестува много еколози под предлог, че са извършвали митинг или протестни действия, без това да е съгласувано с община, полиция и т.н. А вчеара това- не е ли същото, защо полицията не си свърши работата и не разкара тези платени глашатаи на Болен Сидеров?!?!?

Връска !!! Искуствен!!! Съсдаден!!! Краи!!! Абе хора не можете да пишете, а мнения давате. Това е то България- неграмотнооост!

До всички симпатизанти на Сидеров да изгледат два или три пъти документалния филм за Хитлер и да съпоставят думите на двамата едно към едно пък тогава да ходят да правят митинги и да го подкрепят.Този човек има нужда най-малко от психолог.Щом го олецетворяват с Левски нека с вдигнато чело да застане в съда и да се защитава така както всеки български гражданин.Така да докаже как той е съпричастен към всеки българин попаднал в съдебната зала и трябва да се защитава.Аз лично вярвам в Съдебната система три години за едно дело, явявах се без адвокат и въпреки това спечелих делото защото истината бе на моя страна.Така , че Сидеров остави се в ръцете на Съдебната власт нали си много силен Политик

Това си беше чиста пиянска история . Напиването на Воленчо и компания стана в Стара загора. Никъде не се споменава че криминално проявен е шофьор на водача на АТАКА и че той направи този скандал и то не без участието на Воленката. И този вместо да се засрами виждайки че има около лумпени него се прави на герой. Така е когато в државата управниците са корумпирани хората се хващат за такива въпреки че ги виждат какво представляват.

Можете ли да си представите в Съдебната палата да се гледа дело срещу Доган и сие за финансови злоупотреби, укрива на имущество придобито по незаконен начин, дейност в полза на чужда държава, купуване на гласове и каквото още ви дойде на ум?Знаете ли какво ще има навън?А вие какво ще пишете тогава? Заслужавате си прозвището гяури и рая.

Сидеров в затвора ! Ако от Евро съюза продължат да ни повтарят че много крадем веднага да заведем дело и срещу него за антиевропейско поведение ! Да върнем незабавно Куйович в България и да му дадем български паспорт ! Максим Ставийски - министър на транспорта !

Последействието на Петковите постановки.Искуствен съсдадени ситуации.Чернев да не се прави на кютук,а да каже истината.Подбудили Ч. да лъжесвидетелства.Поз честен човек и системата иска да го смачкаСвободата на мнението не е идиотизъм..

Трябват повече санитари с бели престилки в тая държава. Вчера имаше много работа за тях, но кой знае защо не се появиха.

ДС има врьска.1.Момчето вози болния си дядо в стар дрингел/фордЕскорт/. му кара ха достатьчно растояние след него последен модел Мерцедес/джип/.3.Да се види какво е работел дядото,бащата и родата им в болшинство от тях.Това е истината КРАИ НЯМАТ.

Бабо Доцо, Волен никой не го разнася като раздран вестник. Самият той цели 2 год. се подиграва с институциите в България. Той е антипример за европейско поведение. Каквито и истини да изрича, с омразата си, с неуважението и с дирижирането на една тълпа от лумпени, ще бъде винаги нелицеприятен. Жалко за качествата му, които се развиват в погрешна посока.

Сидеров ли, трябва да го има. Трябва да има някой да ни отвори очите. Щото все роби си оставаме.

Как могат да те склонят към лъжесвидетелстване?? Дори и да си малолетен пак не могат да те склонят! Г-н Чернев да си плати за лъжите със затвор, пък след това да го съдят Сидеров!Да те склонят към проституция разбирам, ама да лъжеш да те прикарат насила, и насила да те направят депутат неразбирам! То Кузов педофила го измъкнаха, а Волен го разнасят като раздран весник, за всички е подозрително скалъпена историята за да го употребят.

Абе боклук арогантен, ти който не виждаш по-далече от носа си и не чуваш по-далеко от Иван Костов и Лукановите наследници: не разбра ли най-сетне, че ДС няма - тя беше разформирована по поръчка на Партията, която на по-верните даде пари, а по-непослушните уволни като ги набеди и очерни за ръководители на мафията ? Не виждате ли, че не някакво измислено ДС, а партийните другари пак ръководят държавата и прехвърлят отговорността за всички беди на измислени ченгета? Не виждате ли, че на власт са не ченгета, а Станишеви, Овчарови, Живкови, Божинови, Велчеви и т.н. ??? Докога с това идиотско късогледство ? Такива като вас връщат комунистите на власт години наред след онзи селянин Тато ... Какви идиоти, боже !!!!!

Ето още веднъж политик дава пример как не се спазват законите в страната. Иначе на думи сме голееми българи. Като искаш митинги, прави си ги където им е мястото. Не мога да разбера има ли друга такава държава, която да допусне цирк в съда? Като е постанвока на Р.Петков - докажи го, а дюдюкай пред парламента или където и да е другаде, но не и в съда. Ако искаме нормална държава- трябва да уважаваме тази институция. Що се отнася дали Сидеров е новия Левски- не съм убеден, че той и свитата му- разни роднини ,озлобени, разни архонти и т.н. Нещо започва да ми припомня водачите от първите дни на демокрацията. Необходимо е гражданското общество да се организира по един цивилизован начин и цялата политическа паплач да се измете от властта, пък после ще ги вкараме в съда.

Един въпрос: До всички които яростно подкрепят С, защо мислите че истините , които ги говори С не се знаят от всички граждани, защо не се предлагат алтернативи за решаване на проблемите, а само диви скандирания и грубо поведение, мислите ли че екипът( в случая целия му род) на С е способен на на що годе някаква нормална дейност? Това не значи 4е подкрепям лешоядите от сегашното правителство))

След като минава номера, Волен Сидеров ще си прави каквото си иска!!!!!

Един човек има, който се мъчи да ви отвори очите и повечето го плюете...вярно, някои от вас са платени но защо ли ми се струва, че повечето сте заблудени?

като прочетох всичките коментари от долу до горе - ето за това сме били 500 г. под робство.Някой да ме убори

ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ! ВСЕКИ, КОЙТО Е НАДИГНАЛ ГЛАС СРЕЩУ ВЪРХУШКАТА БИВА РАЗСЛЕДВАН И МАЧКАН ОТ СИСТЕМАТА, КЪДЕ С КОМПРОМАТИ, КЪДЕ ЧРЕЗ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА И НАЧИНИ!

ti mai si dosta gneven razbiram go ..ama po poleka koie slavi binev moito momce? mutrichka.a sioderov e z apsihiatria. koga s eopalchi 2007 god zaslugava uvagenie kostov a ne toi

Вижте какжо бе глупаци с глупаците:Всички политици са крадливи,гадни,мръсн племена,но единственият,който се опълчи срещу всички беше именно Сидеров,а вие скачате срещу него..Такъв е българският народ-''заспала овца'' му се вика на това..Затова предвиждам,че ние никога няма да се оправим..а само ще ни оправят.Сполайте с здраве...

А БЕ ХОРА-ЗАЩО Е ТОВА ОЗЛОБЛЕНИЕ СРЕЩУ СИДЕРОВ,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАК ВИ ОБИРАТ,ЛЪВАТ И МАНИПОЛИРАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ,КАК ВИ ОНОЖДАТ БЕЗ ВАЗЕЛИН.КАКВО СТЕ РЕВНАЛИ СРЕЩУ ВОЛЕН,КАКВО ЛОШО ВИДЯХТЕ ОТ НЕГО.А ТОЗИ ФАРС СЪС СЪДА И НА ДЕЦАТА Е ЯСНО ,4Е Е ПОЛИТИ4ЕСКА ПОРЪЧКА.

TAPI GOVEDA NIEDNI, 11 Miliarda njama da badat usvoeni zaradi kradlivata koalicija, da ne govorime, pati pove4e se iznesoha ot BG-ni6to ne ni ostana. Sega balvat prokalnatite vi usti mrasotija po adres na 4oveka, kojto se opal4i sre6tu lakomite fesove i komunjagi. E TOVA LI ISKATE BE KRETENIIIIII !!! Haresva li vi da vi 6ivat otzad dokato te si lejat na Tenerifskite ostrovi ili v Monte Carlo si pijat 6ampanskoto na njakoja jahta, a nie hodime s drehi vtora upotreba BEEEEE. Kakvo tolkova e napravil Volen v sravnenije s upravljava6tite i mafiotite. Te lajat vseki den po 100 pati, a vie oporo4ihte edinstvenija, kojto se opal4i na gadovete. Sa6tite tezi hora ste gotovi da go predadete, kakto e bil predaden i Levski. Stojte si v panelkite i bjal svjat da ne vidite, gadni zavistlivci

Според мен с този случай се отвлича вниманието от големи корупционни скандали!

сидеров е ебати психопата.готов съм на всичко за да падне управляващата коалиция,само не и с тоя идиот

dobre che e Siderov da kazva neshta koito vsichki ostanali premulchavat - za tupite turci koito prevzeha ministerstva i ministerski kresla a puk ne mogat da govoriat pravilno bulgarski ezik i za toia tap rezak Dogan koito s podkrepa ot turcia napravi DPS vodeshta politicheska sila da e jiv i zdrav i da ne se predava!!!!!!!

Волен е номер 1,той има бъдеще като политик,единствен той казва истина на глас.....и това ще донесе плодове....привържен и симпатизантите на АТАКА се множат бързо....а тия дето плюят днес АТАКА си личи от километри че са няколко боклука по начина на писане на плюене,може би предварително на листче си пишат лайната после пишат по форумите в безсилието си!смешни сте!ако ви харесват турците заминавайте в турция,но не ни пречете да променим нещата защото така или иначе няма да успеете продажници!

Тоя много на сериозно се взема . Платил транспорта и храната на 20-тина пенсионера от цялата страна да реват като магарета пред садебната палата и се крие зад гърбовете им. Какав балгарски войвода:)))))лел леле .Ма много малко останаха балаците дето му верват на глупостите и простотиите дето ги ръси наляво и надясно. СТРАХЛИВЕЦ ПЪЛЕН!!! Не му стиска да се изправи пред съда и тика овцете пред себе си.Като има на чии глави да стъпя още БРАВО!!! мойта на такав лъжец не я давам. Успех на всички дето му верват да вземе и да прогледнат как управляват по места дето са взели властта и с кого се сдушават :)))))!!!!

Нека има повече такива мастити олигофрени,които могат да лъжат и склоняват другите към лъжа, така БГ ще се оправи най-бързо.С удоволствие бих гледал шоуто на Сидеров, защото той има още много неща да казва, дори и това как един от свидетелите му - Пело Ст.Пелов- рецидивист по смисъла на закона и по броя на изтърпяните присъди, е със чисто свидетелство за съдимост. Имаше един партиен лидер преди 70 години, се появи на политическата сцена и той така от начало казваше, че са му устроили КК/мероприятие/ и от цялата история пострадаха евреите, а сега ще страда целия български народ.

90 komentara za toq typak...mnogo zloba...

Moje i da e viarno tova koeto kazva Siderov.Zamislete se malko.Tova e perfektnoto poku6enie.Imaiki predvid kakvi sa zakonite pri edin uspe6en atentat 6ofiora se priznava za vinoven polu4ava USLOVNA prisuda pod minimuma.Niama da se u4udia ako ve4e polzvat tezi prestupni zakoni za takiva celi.SPE6NO IMA NUJDA OT POPRAVKA NA ZAKONA ZA UBIISTVATA NA PATIA! TRIABVA DA SE PREMAHNE LEGALIZIRANETO NA UBIISTVATA .

В сравнение с други наши политици Волен е като ангелче . Не мога да разабера защо се отделя такова внимание на този случай ?

Абе бабе, пии си хапчетата и плети чорапки на внуците, не се занимавай с неща, от които ЯВНО не разбираш...Волен няма да ни спаси, нито ни отваря очите за лошите, това са ясни похвати и той се държи като по учебник.