Пети опит за събаряне на кабинета

За час парламентарните групи на ОДС, БНС, БНД, ДСБ и Атака приключиха консултациите за искане на вот на недоверие към правителството заради скандала в МВР.

Обратно в новината

Коментари - Пети опит за събаряне на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе така ли се взима власт от комунист..абсурд. те майка си ще продадат, но властта си няма да дадат това е повече от ясно. що черги са подпалили и те броят им не знаят.

Гарван гарвану око не вади! Спокойно! Ще си грухаме в кочината.

KERVANA SI VARVI ,KUCHETO SI LAE PRAVITELSTVOTO NE HAE ZA NARODA A ZA SOBSTVENITE SI OBLAGI.

Затвор за Ахмед Доган и цялата му партия !Не искаме турци в Българското правителство!

Затвор за Ахмед Доган и цялата му партия !Не искаме турци в Българското правителство!

Що не си го вземете този така мечтан кокъл!!!! Щото не можете, а и народа не ви верва. Колкото и лошо да е това правителство, народа го предпочита пред това което сте му сторили или което можете да му сторите. Затова си трайте и си сядайте на смрадливите задници. Ако искате нещо да постигнете най напред си намерете водачи, с тия помияри за никъде не сте!!!!!!

Нека всички да се хванем да работим по работните си места така, както работят на Запад, и тогава да искаме големи заплати. Тогава може да плюем по всеки нов кабинет, както правим сега. виж сега възмутена! въобще не си права... Какво значи дай да работим повече, пък после да искаме високи заплати.... Ти въобще наясно ли си, че от началниците зависи това дали ще имаш повече работа ли нищо няма да правиш по цял ден! Конкретно за бюджетната сфера - от министри, директори на агенции и т.н. Те ако не осигуряват на хората си работа, като те самите не са наясно защо заемат тези постове, няма как хората сами да си я измислят! Прав е Сидеров като иска съкращение поне с 40 % /като начало/ за тази излишно раздута 620 хил. администрация! Като за начало цели министерства и агенции. После може и още - все пак живеем в ерата на информационните технологи и излишната бумащина и чиновници не са необходими! Иначе не съм съгласен, че един примерно строител или шивачка в България работят по-малко от колегите си на запад... Дори напротив - много повече, но получават по-малко!

Борбата е безмилостно жестока, борбата както казват е епична. Аз паднах, друг ще ме смени и толкоз... Какво тук значи някаква си личност

Aide de!!

А по времето на Софиянски, държават беше на авторазграбване.

Оттук нататък само европейски чатал на дебелия български врат. Така се ловят змиите. Червените. Те си мислеха, че бързо ще се претопят в ЕС, но забравиха, че имат лоши навици.

Прав си за периода докато все още е нямало среща с Куйчо. Оттам нататък тотално не си прав.

Вън старите крадливи муцуни!

Вота ще успее........,но догодина по същото време,когато мандата на сегашния кабинет вече ще е на привършване!!!!

формата на управление куца!

НАПРАВО СМЕ ЗА РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС! И ДЕСЕТ ВОТА ДА ВНЕСЕТЕ, КОКАЛА ОТ КУЧЕ СЕ ВЗЕМА ПО ЛЕСНО ОТКОЛКОТО ОТ КОМУНИСТ!

Пак ще бъде неуспешен! Просто те са се срастнали с властта.Народа не ги иска-но те ще са вечни!

Хайде обединете се де.Се ще се разберете после за властта,пък и толкова ли е важно?Имайте предвд,че Костов и двата пъти когато беше в правителството изкара България от пълния батак.Управлявал самолично,че как иначе да се управлява тая разюздена самозабравила се пасмина?

Да се махат тези пладнешки хайдуци !! Те и когато спят сънуват,че крадат,за да не са валат като се събудят

bla bla bla...vse tez u4astnitsi u foruma...vse tez vseznaikovtsi...vse tia praznodumia...dran dran dran..e,ta..ima li ne6to novo??

Прав си Динко, промиха мозъците на народа и сега вкупом плюят ту Костов, ту Софиянски. Защо не си спомнят как живеехме по тяхно време, а как живеем сега. Защо не си спомнят колко по-чиста бе София и колко неща се построиха по времето на Софиянски. А сега на власт са наглите комунисти и не само че нищо не направиха за народа, а се чудят с какво и с кого да се оправдават. Икаквото и да стане в държавата, все Костов им е виновен. Ами като е толкова крив, защо те вече 7 години не му оправиха кривиците, а само се оправдават. А и Бойко Борисов какво повече направи за София. По-мръсна и гадна е отвсякога. А той е само по телевизиите и по вестниците и обещава. Той си тича по партийните дела, за да може да стане министър-председател Това е неговата детска мечта. С такъв народ сигурно ще я постигне. Никой не иска да мисли с главата си, а само говори за пари и за далавери. Във всеки човек виждаме мошеник, а ние какви сме? Да не би да сме по-добри от досега управляващите. Ще се избием помежду си от злоба и завист. Жалък народ сме и предателски. Затова от Велика България сега сме парченце земя, зависима от големите сили. Докога бе, народе!?!? Нека всички да се хванем да работим по работните си места така, както работят на Запад, и тогава да искаме големи заплати. Тогава може да плюем по всеки нов кабинет, както правим сега. Как не се намери едно добро правителство за тоя народ. Всеки, който се изкачи във властта, го оплюваме след 2-3 месеца. Не сме народ, а злобен и завистлив електорат. Това е!

Всички са маскари. Така че всички са виновни - и Мафиянски и Лостов и Сер-гей и Бат'Бойко и МедиДоган и Жабьо Желев и Кон Стоянов и Параванката.... Всички мислят главно само за икономическия им интерес и интереса на приближените им. В случая когато гласуваме избираме все едно да си извадим лявото или дясното око (все пак има избор нали е демокрация!). Така че и опозицията, която преди време оправи държавата сега пак иска да я оправя,тия които не са я оправяли искат и те от медеца, а сегашните управляващи не искат да се разделят с оправянето и така....Спокойно.... се оправиме и сами.

ТЯ И ОПОЗИЦИЯТА НИ Е КАТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ- КРАДЛИВИ СМЕШНИЦИ ! КАТО КЛОНИНГИ СА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ВЗЕМЕМ НЕЩАТА В СВОЙ РЪЦЕ , ДА НЕ ОСТАНЕМ И БЕЗ ДЪРЖАВА .

Що не си го вземете този така мечтан кокъл!!!! Щото не можете, а и народа не ви верва. Колкото и лошо да е това правителство, народа го предпочита пред това което сте му сторили или което можете да му сторите. Затова си трайте и си сядайте на смрадливите задници. Ако искате нещо да постигнете най напред си намерете водачи, с тия помияри за никъде не сте!!!!!!

крайно време е да си ходят, стига им далавери и корупция

Довечера гледайте Пей с мен и си оправете настроението. Ние не сме народ за демокрация, а за тояга... Прости, злобни, безхаберни и все другите са ни виновни...

Вот на недоверие? Глупости Президентът е човек на БСП, ДПС,а и е свързан не малко с мутренските среди. Т.е. той никога няма да състави служебно правителство с ДСБ и СДС. Първанов ще състави правителство с БСП, ГЕРБ, и кой знае, отново и с ДПС. Ако СДС и ДСБ са национално отговорни партии трябва да сложат началото на разговори за промяна на конституцията. Защото проблемът не е в личностите, проблемът е, че подобни мутри като Румен Петков и Бойко Борисов достигат до такива високи постове!

Кой го е еня за държавата бе?! Важното е да правим мръсно и да пречим на другите да управляват и да ги топим в еврото.Спомняте ли си лозунга на СДС КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ,ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ Не са се отказали.Да му мислим ние.

Напънала се БЪЛА/бълха/ да сере ВОЛА/вол,говедо,левс

Цялото правителство да си отиде!!! Не ги ли е срам, че им искат пети път Вот на НЕДОВЕРИЕ!!!........

Точно пък Софиянски ли има думата.Божеее!

Какво се хванахте за Софиянски бе. Комплексари. Гледайте сега какво става в държавата и тия двамата глупаци Р. Петков и Станишев. Абсолютно е прав Софиянски

Промиха ли ви мозъчетата да мразите Костов и Софиянски, а за Виденов, Станишев и царя да си мълчите. Софиянски беше в пъти по-добър кмет на София от Бойко. Заради него София се радваше на инвестиции през последните години. Няколко годинки с червен кмет и ще осетите западането. Въпреки че сега е възможмо усвояването на пари от ЕС фондове, а при Софиянски немаше.

Г-н Софиянски оправи проблемите на Столицата сега е мераклия да оправи цяла България или да понапечели понеже му свършиха париците за делата?

Държавата ни изобщо не е на автопилот! Аз съм с впечатлението, че се управлява от нетрезв шофьор без книжка. може би е дори по-лошо! За съжаление управляващото мнозиство се крепи на вътрошновзаимна икономическа изгодна базирана и до лияностен и групов шантаж! Така, всеки вот на недоверие от страна на опозицията води до поредната антибългарска сделка между управляващите. Кажете ми кой печели от това! Не ви ли направи впечатление в какъв момент дойде и португалският джентълмен Барозу? В момент на слабост и уязвимост на правителството! Най-удобният за упражняване на натиск! Какъв обаче и в чия полза? Нещо доста поомекнал си тръгна, а правителството като че се почуства поосвежено. Изобщо не бих се учудил, ако сега се окаже, че магистрала тракоя ще се строи все пак с нашите пари, за португалската фирма, или че португалски експерти и фирми ще ни консултират и учат на енергиен бизнес и кой знае още какво. А може би всичко това заедно! Не желая да ставам адвокат на това безкрайно вредно за всички ни правителство, също и безкрайно некомпетенто довлякло и безбройна маса от некомпетентни парашутисти на всяко ниво в държавната даминистрация, но все пак бих казал, че опозицията трябва доста по-добре да си изпича работата преди да предлага тия скъпо струващи ни вотове. А сега май е дошъл момента Кобурга да получи поредния подарък покрай магистралата- двореца Кричим

ЗА БРАТЯ КОЙТО НЕ СА БРАТЯ АГЕНТУРНИ ИМЕНА СУЛЬО И ПУЛЬО НАИСТИНА МНОГО ПОДХОЖДАТ / ЕВАЛА ЗА ИМЕНАТА / АМА СУЛЬО И ПУЛЬО АГЕНТИ ЛИ СА ИЛИ СА МАФИОТИ, ЗАЩОТО АКО СА АГЕНТИ ДОБРЕ , АМА АКО НЕ СА МИНИСТЪРА НЕ ЗАВЕЖДА СЛУЖБА ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ - ПРЕСТЪПНИКЪТ СОФИЯНСКИ ПЛАШИ ПРАВИТЕЛСТВОТО!?!?ДА ВЗЕМАТ С КОСТОВ ПО ЕДИН ПИСТОЛЕТ,ДА БРОЯТ ДО 1 и ДА СЕ ГРЪМНАТ. МОЛЯ!!!

Колкото и да друсат дървото, круша няма да падне, не ги чакат министерски кресла, не е 1997, пък и Меди не е балама да им подаде топката! Жалко, вече 7 години не са на ясла и са по-отънели, ама то така е, птичето на щастието каца един път на рамото, квото направиш, направиш! Щото сме много мераклиите и не може всичките да ни облети и то душа носи (птичето на щастието имам предвид, не опозицията).

Дано сега успее!!! Народът не ви иска! Отидете си с мир!

kato iskate da svaliate kabineta nezabavno napusnete narodnoto sabranie i elate sred horata. stachka do dupka, v ciala BG. drugi nachin niama.

Що ли имам предчувствие, че пак ще е неуспешно - вече са смешни, какъв е тоя цирк, дето ни го спретват отвсякъде - не знам, не мога да си представя и каква е целта, така или иначе, като народ ние сме пас винаги, могат да си ни въртят на малкия пръст и да ни манипулират за свои цели, както си щат и едните и другите - ние сме насреща винаги готови да услужим на всеки :(. Все по-тъжно и по-тъжно ми става, превърнахме се в истинска бананова репулика :(

ДА ПРАВ Е СОФИЯНСКИ, ЧЕ ДЬРЖАВАТА НЕ РАБОТИ ЗАЩОТО АКО РАБОТЕШЕ ТОЙ, КОСТОВ И ОЩЕ КУП ТАКИВА КАТО ТЯХ ОТДАВНА ЩЯХА ДА СА В ЗАТВОРА.

Нека да съм ясен, не можем непрекъснато да повтаряме, че трябва да отстраните изп.дир. на ДП Фонд Затворно Дело , Свилен Чичев.Корупция и организирана престъпност нямат място в ЕС, каза Барозу.

На опозиционерите вече не им стават... пожеланията, но опитите прдължават!

TVOITE VODACHI PURVANUGLU I DOGAN LI SA?...NE SLUCHAINO BULGARIA E PO ZLE I OT RUMUNIA I SURBIA ,KOATO E OT 16 G. VUV VOINI,DOKATO IMA IDIOTI-MAZOHISTI KATO TEB....

Към Възмутената : Ако , госпожо, си припомните и малко по- отрано- по бай Тошово време, ще видите колко много по чиста и подредена беше София. А иначе и Софиянски доста направи. От тогава всичко е само приказки. Ама големи приказки и балони.Само , че никой не пита сегашния кмет за 3 години какво направи за София. Така както и не го питат какво прави 4 години в МВР. Щото нещата които сега се разкриват са залагани и по негово време. И сега се намери един човек който може и да не е цвете , но поне има смелостта да каже баста. И какво стана ? Стана неудобен и на сини и на червени и на гербери и не знам си на какви помияри. И всички се вторачихме в Петков. И защо е всичката тази помия по него? Ами защото започва да мирише като се поразрови човек.Миршше от Атанасов че до Борисов. И сега е въпросът дали ще позволим да ни запушат носа за пореден път или ще изтърпим вонята , но ще започнем на чисто. Съвсем на чисто няма да е , но поне ще се направи опит за чистене.

PURVANOV I SIE I S KAMANI DA GI ZAMERAT KAKTO PREZ 1997 G.NAMA DA SI OTIDAT SAMI,NO U.E. STE SE NAMESI...

PO GOLAM PUMIAR OT PURVANUGLU IMA LI?...I PO-GOLAM PREDATEL?