Загинал и 4-ма ранени при сблъсък в София

Петима души пострадаха при катастрофа в столицата, станала вчера.

Обратно в новината

Коментари - Загинал и 4-ма ранени при сблъсък в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо е виновен КАТ ли ? Защото по света има глоба, правиш нарушение, знаеш хванат ли те- плащаш. А тук всяка сутрин виждам как се правят брутални нарушения пред служители на КАТ, които стоят като паметници на кръстовището и гледат тактично на другата страна. Пример- кръсотовището на Нестеров и България; Гледката - автомобил от дясна лента засича 4 или 5 ленти за да завие в ляво. Кръстовището на Драган Цанков и Алея Яворов. Автомобили паркирани в средата на кръстовището, минаващи на ярко червено, автомобили от лента за надясно продължаващи на право. За пресичането на двойно непресечена линия няма какво да се коментира, отдавна на никой не му прави впечатление. Е затова КАТ са виновни, защото стоят и го гледат това всеки ден.

На това кръстовище редовно има катастрофи. Пред мен са се случвали две катастрофи там. Все се намира някой да мине на червено и съответно някой друг се набива в него. Обичайна картинка за това кръстовище.

На това кръстовище редовно има катастрофи. Пред мен са се случвали две катастрофи там. Все се намира някой да мине на червено и съответно някой друг се набива в него. Обичайна картинка за това кръстовище.

Abe kvo govorim :D , stom po4naha da strelqt decata stot igraqt futbol pred bloka! Polojenieto ne e i tragi4no,nqma takava duma.

видях двете коли, т.к. минах от там малко след като е станала катастрофата - само така ти изглежда, че не е толкова тежка катастрофата, защото снимките са снимани от неподходящата страна. Гледката беше отвратително жестока - в действителност Опела е така помлян, че цялата му дясна половина я няма. Опела е Тигра!

На снимките катастрофата не изглежда чак толква тежка... Имало е много по-зле помляни коли. А КАТ нали се сещате че дори и да сложат денонощно полицай на това кръстовище, пак някой ще мине на червено, ще стане катастрофа, и полицаят ще бъде просто свидетел. Не ни е виновен КАТ, а това, че нямаме елементарна култура на шофиране.

Sprete da karate kato ludi i da si mislete 4e shte minete na 4erveno!Ako sam ne si pomognesh i gospod nqma da ti pomogne!

ne, che niama takava darjava, zashtoto sigurno i v niakade v afrika e podobno ili v niakoe predgradie na sao paolo, no kakvo prechi da kajem kato se vijda che po ulicite sa samo kreteni, da vzemat da narediat legnali policai naprimer; kato ne razbirat ot duma triabva da se igrae REZKO I TVARDO, bahti upravnicite neshtastni, samo gledat da se nagruhtiat

Не знам какво в случаят ви е виновен КАТ като някои е минал на червено с висока скорост! Нямаме елементарна култура това е!

Не знам какво в случаят ви е виновен КАТ като някои е минал на червено с висока скорост! Нямаме елементарна култура това е!

Не знам какво в случаят ви е виновен КАТ като някои е минал на червено с висока скорост! Нямаме елементарна култура това е!

Бате Ви Бойко ще оправи движението! СМЕХХХХ

бул.В.Вазов и бул.Ботевградско шосе вечер се превръщат в писти от формула 1 къде е КАТ по това време като най-малко 50 пъти сме се обаждали да им разкажем за такива камикадзета

КАТ да проверяват и да правят нещо !!!? На мен вече това ми звучи като виц. Всеки ден живота ми е изложен на опастност, независимо дали ходя по улицата или карам кола, именно защото КАТ не прави нищо за да предотврати това. Ще кажете, че народа ни е прост и че спасение няма. Е да ама не. Където и да е по света, има ли анархия, резултата е като на родните пътища.

Не знам защо, но на това кръстовище стават зверски катастрофи. Бил съм лично очевидец на 2 такива. Дори при работещи сфетофари посред бял ден се минава на безкоз и резултатите са трагични. Можеби трябва да се промени положението на светофарите защото някои шофьори не ги забелязват.

naistina stavat mnogo katastrofi i KAt i MVR edvali 6te napravqt ne6to po vaprosa.a kato se ogleda6 navsqkade ima samo malki deca koito neznaqt 4e e opasno i presi4at sami za koeto sa vinovni ot 4ast roditelite spored men

а какво правят две 15годишни момичета с 23-27 годишни мъже?

То се вижда ,какво да се коментира-единия тръгнал преди да му е зелено,а другия да не закъснее минал на червено и са събрали. За кой ли път на това кръстовище и другото при Билла се удрят,няма култура,не се спазват елементарни правила за движение,все хитруващи шофьори и т.н. Защо намаляват или ограничават скоростта по улиците-това се прави точно заради такива като тези ,които не мислят за последствията,а са опиянени от рекламите за сигурни коли с ABS,въздушни възглавници и др . нововъведения по колите,не могат да помогнат при големи скорости.

Естествено, че ще стават катастрофия като ив7 ч сутрин светофарите на бел. Вл. Вазов светят жълто. Преди седмица, по същата причина пред мен се удариха такси и камион, защото камиона не спази предимство на пътуващите по булеварда - отново до Герена. Дали КАТ знаят, че светофарите объркват движението, особено на идващите от Х. Димитър

Az sushto sum ot tozi kvartal i mnogo blizo jiveq i snoshti tukmo sum se pribrala i e stanalo tova tam nasitina stavat mnogo katastrofi mnogo e opasno tova krustovishte i mnogo malki deca presichat kato cqlo e opasno da se dvijim tam kakto vsichki katastrofi do sega i tazi nqma da e poslednata za sujalenie mnogo mladi hora si otivat taka

Edno ne razbiram, tam na tova krustovishte stavat neprekusnato katastrofi !!!! i kakvo se napravi do tozi momen za da sprat, NISHTO!!!!!!Ako KAT proveriat do sega kolko sa katastrofite to4no tam sa stanali, no koi go e grija, 4e horata umirat...........

Вчера около 17.30 минах и катастрофата беше факт !!! Как решихте ,че е била в 21.30 ?