Почина бащата на ”Английският пациент”

Знаменитият британски кинорежисьор, продуцент, сценарист и драматург Антъни Мингела, носител на 9 награди Оскар за своя филм „Английският пациент“, почина на 54-годишна възраст, съобщи вестник "Сън".

Обратно в новината

Коментари - Почина бащата на ”Английският пациент” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обичам този филм. Винаги когато го гледам имам чувството, че изживявам нещо лично, което в реалния живот съм пропуснала и сигурно никога няма да наваксам.

Жалко, почитател съм на филмите му, а киното загубва много. Жалко и, че е в страхотна възраст за творене. Абе ти Георги си много изостанал. Иначе поклон и от мен!

Как ще те интересува като си прост селянин-чалгар,айде ходи,че трябва да прибираш кравите от паша....

Жалко, много млад..... все пак, душата на човека е безсмъртна, ако случайно не знаете, и ако той е вярвал в Исус Христос и животът му е бил праведен, сега не е мъртъв, но е ЖИВ и е в рая, Градът на усъвършенствуваните праведници. Това е истина, това е надеждата, която имаме всички християни, че животът не свършва тук, тук е само началото. После идва вечността!

Един велик режисьор и майстор на седмото изкуство!Киното е вече друго без него...R.I.P

Нещо много яко ги подпукаха холивудските звзди. Втора необичайна смърт за по-малко от месец.

Poklon pred golemiq TVOREC!!!

Мингела е починал от мозъчен кръвоизлив по време на операция на врата му в лондонската болница Черинг Крос, съобщи електронното издание Варайъти. Драги приятели от Дир.бг, обяснението подробности за смъртта не бяха оповевестени не е новина. Когато човек се разрови малко винаги ще намери подробности. Това означава да си новинар, а не чиновник в новините.

Английският пациент е един от любимите ми филми.Харесвам и книгата, но когоато я чета винаги си предствям прекрасните картини от филма.Поклон!

жалко,жалко.хубави филми-особено Студената планина.....

Какво ме интересува ако ще да е Английския Лекар... Недоумявам какво общо има?!

Ше издуя свирка на секой.

Божееееееееее......к ли ще почине свищовският пациент?