Еврокомисар Кунева подхващат цените на храните

През тази година Европейската комисия, и в частност еврокомисарят по защита на потребителите, ще следят за промяната в цените на хранителните продукти.

Обратно в новината

Коментари - Еврокомисар Кунева подхващат цените на храните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миналата година запалките почна да оправя,после имаше предложение за безопасни цигари.Добре че не ги приеха,щото трябваше да ги опъваме като смукателни помпи ,за да не ги палим на всяка минута.Тая година ,пък цените щяла да гледа.Че то гледачи бол,ама файда йок от това.Прави ми се на много отворена.Еми и ние почваме-от нейните наблюдатели докъде ни докараха?Да ходим до Гърция да си купуваме олио за половин година напред,щото оттам ни излиза 1,20 литъра,а в родна България-3,80????А да не говорим за други работи като фармацефтичната промишленост.Лекарст кото трябваше да купя от България,не стига че го нямаше в момента,а цената му бе 2400 лева от аптеченсклад.Е отидох в Турция и го взех за 1500 лева.А за антибиотиците да не говорим-в България 100 лева,а в Турция 27 лева.И за какво говорим тогава?За поредната мафия монопол,която е обхванала страната,гледайки да направи максимален оборот и стараейки се да унищожи собственият си народ....

В България масово не се издават касови бележки,тоестчервена дребна крадлива от Костов съсдадена буржоазия прикрива едрата червено -синя не осъдена престъпна буржоазия.Яка изненада ги чака олекените бели якички.Е ако нашите депутати след 1 г. гласуват решение за изискване на сметките на българските граждани със недоказани капитали в чуждестранни банки.Цените,нали фирмите са техни,леката промишленост и селското стопанство е основно направление за действие на социалистическата партия.Щом не може ред да въведе м-ра на финансите да си ходи.

ot komynist dobro ne ochakvay

ЧУДНА ДЛЪЖНОСТ - ЧЕСТНО ЗАРАБОТЕНА ОТ Г-ЖА ЙЕС , СЪР С ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ ! НЕ МОГА ДА Я ГЛЕДАМ ПРЪМОВИЦА , БЕЗ ДА Я НАРУГАЯ , ДА СИ СЕДИ ПРИ ГОСПОДАРИТЕ И ДА НЕ СЕ МЯРКА НАСАМ !

Мигленче,действаш като закъсняла линейка..Вземи и погледни по-сериозно на нещата.Докато умните умуват лудите се налудуват..А народа е гладен и ОГРАБЕН !!!

Еи сега стана лошо. Ей сега пак ще вдигнат цените.

крайно време цеше...

За кого става дума за Меглена Пръмова ли? Ми та тя е комунистическия клан Пръмови какво искате от нея да защитава народа?Абсурд-комуни защитава себе си, а народа да го духа.

От тази няма никаква файда!

Познайте колко е в пъти x 0 ???

Предполагам, че еврокомисарката ще преследва цените с изтребител пето поколение. Иначе е доста съмнително да ги уследи!

Длъжността на еврокомисар Кунева е най-глупавата европейска длъжност, която някога мога да си представя.

Тая другарка докога ще говори глупости. Цените били евтини. Олиото ни в пъти по скъпо от нормалните страни, лекарствата, бензина, gsm разговорите и мн.други тя говори за евтиния и взела запалките да оправя. Що не вземе и клечките за зъби да обезопаси и да вземе нобелова награда. Аман бе, тия за олигофрени ли ни имат.

Менгленче недей бе како, не ги барай цените.Тук е България с малко електорат с ниска покупателна способност, с нисък интелект.Така, че не се учудвай защо цените в България винаги падат нагоре.Чипа е вирусолясал или има проектанска грешка.

Коледните играчки станаха безопасни щото тя ги направи недостъпни по цена за повечето деца.Само най-умните т.е. децата на отличниците можеха да си ги позволят. Каквото е захванала го е осрала.Все ще остане някой жив да види и този резултат от смелото и начинание.

Госпожо Кънева, ако получавахте 98 лева пенсия как щяхте да платите олиото, хляба и сиренето?...Ако разбира се прибавите още 00 : това, което получавате като еврокомисар...къде ви е проблема да си платите ток, парно,къща, автомобил? За какво си губим времето да говорим и да се питаме за какво става въпрос 19 години след ноември 1989?

А може ли да ми каже еврокомисар Кунева, защо само в България, цените на хранителните продукти имат същото облагане като на цигари, алкохол и техника.

Щом Кунева ще следи цените, значи че те ще се увеличават главозамайващо.

А така! Време е да се възстанови комитета по цените! С почетен директор Гриша Филипов и, разбира се, правомощия разпостиращи се и върху териториите на Северна и Южна Америка, Австралия... Да ги видим тогава тия гнусни, алчни капиталисти как ще вдигат цените! И на първо, бензина да струва не повече от 5цента. Откъде накъде ще го плащаме 20-30 пъти повече от иранците! Много искам да попитам също коя е тази страна, където цените не били се вдигнали? Веднага да се местим натам! Личните ми впечатления са, че за около 10-15години Западна Европа обедня с около 100 процента. Имам предвид с колко е паднала покупателната способност на хората ефективно. Попитайте когото искате колко струваше къща през 95-98ма или пък нова или употребявана кола, олио, мляко, горива, електричество... Заплатите не са мръднали почти. Освен рабира се, космическите суми поглъщани от ЕК бюрократите

Браво Кунева! И аз, а и не само, ще се радвам да видя цените на храните да падат. Такова рядко природно явление ще предизвика всенародна радост и ще ти донесе всеобщата любов на всички потребители! Обаче, както казваше големия Хайтов Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш. В стремежа си да забогатеят, безкрупулни търговци праскат такава норма на печалбата, при това с помощта на държавата, че свят ти се завива при всяко влизане в магазина. Кой регулаторен орган на ЕС ще озапти лешоядите, а? Има ли такъв? Вие и вашия комисариат каква функция изпълнявате? Струва ми се, че е само наблюдателна. Не виждам какво друго, освен да наблюдавате, сте свършили. Наблюдатели с лопата да ги ринеш. Статистици още толкова. А реални действия...никакви. Какви мерки взехте срещу спекулативното повишаване на цените на петрола, в частност в България. Ако не ви е известно, тук има един производител, който де факто си е жив монополист, който ежедневно повишава цените, без никой да му държи сметка, което автоматично води до вдигане на цените на всичко останало. Нима себестойността на добива на петрол от страна на Лукойл се е вдигнала толкоз много, че да повишава цените ежедневно? Едва ли! В момента този производител-монопол на горива бележи такъв огромен ръст на печалбите за сметка на обикновенния потребител, че едва ли някой друг може да се мери с него. И всичко това с вече изтърканото оправдание, че цените на горивата на международния пазар се вдигали. А не виждам някой да е приложил някакъв антимонополен закон за да се спре подобна машинация. Не е ли това приоритет на вашия комисариат?

Тая е пълна въздухарка. Не знам дали успя да се справи със запалките. Ако така ще се справя и с нашите цени, по добре да не прави нищо. Всъщност къде спа Мигленчето, през 2007 г., когато цените на храните скочиха с 50%

Ще следят цените защо са променят цените, а не каже защо се повишават цените. Досега не съм видял основни хранителни продукти да се понижават. А не казва, как ще се въздейсва на тези който спекулативно повишават цените. Прах в очите... За нейната заплата може цените и да са евтини, но за тричленно семейство с общ доход 420 лева дали са евтини. Но има и по зле от мен. Бог да ни пази от тези евтини цени...

А колко е пъти повече от 0???

Poevtinyavane DA DA .....AMA NEEEEEE ......

Ха ха ха ха ха справка цените на олиото и как глобата за картелно споразумение беше добавена в тях и платена от хората които уж ще защитаваш

URL http://it.search.dad Found category Erotic / Sex Found category Music Found category Humor / Comics Found category Newsgroups / Bulletin Boards / Blogs Found category Mobile Telephony Found category Search Engines / Web Catalogs / Portals Found category Dating / Relationships Unallowed category Erotic/Sex Reason URL category 'Erotic/Sex' not allowed Unallowed category MobileTelephony Reason URL category 'MobileTelephony' not allowed Unallowed category Dating/Relationshi

Ще следят цените защо са променят цените, а не каже защо се повишават цените. Досега не съм видял основни хранителни продукти да се понижават. А не казва, как ще се въздейсва на тези който спекулативно повишават цените. Прах в очите... За нейната заплата може цените и да са евтини, но за тричленно семейство с общ доход 420 лева дали са евтини. Но има и по зле от мен. Бог да ни пази от тези евтини цени...