Сливен се прости с красивата учителка, загинала на ”Тракия”

Десетки близки, колеги и граждани се сбогуваха с 31-годишната Станислава Петкова - една от шестте жертви на тежката катастрофа на магистрала "Тракия" в петък.

Обратно в новината

Коментари - Сливен се прости с красивата учителка, загинала на ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инциденти стават често, защото пътищата са пълни с малоумници, за които високите скорости са едно нищо! Надуват клаксоните , натискат газта и се мислят за големи гении! На всеки километър да има полицаи, време е да се вземем в ръце и да се контролират тези тъпи малоумници, които са чели на кориците правилника,когато са взимали шофьорските си книжки! Наказания, колкото се може повече, отнемане на книжки при шофиране с дрога и алкохол! Само това ще спаси България от прост народ по пътищата!

Не трябва да се бърка висока скорост с несъобразена скорост. Това е магистрала, направена е, за да се придвижваме по-бързо, т.е. с висока скорост. От тук нататък следва да внимаваш какво става отпред, отзад и отстрани. Всяко палене на цигара, усилване/намаляване и т.н. дейности, непряко свързани с управлението се оставят на спътника или за бензиностанцията. Останалото е глупост, с произтичащите от нея безотговорност и самонадеяност. Не твърдя, че водачката е искала това да се случи, но е определено виновна и с право "не очаква разбиране". Мир на починалите...

Висока или несъобразена и в двата случая е трудно да отреагираш в определена ситуация, един шофьор винаги трябва да е готов при каквато и да е изненада да може да отреагира, освен ако не е възникнала непредвидена авария на автомобила му !!!

Дори магистрала пак си има ограничение на скоростта. Това, че си на магистрала не означава да джиткаш кат батка с 180 -200 км. защото факторите за възникване на ПТП са много - невнимание, неизправности по автомобила и пр. ЗА това в Правилника за движение а и в листовките си пише с колко е разрешенода се кара по пътища. Повярвай ми някой по-умен го писал това и нявярно има значени спазването му с цел да се стига до по-малко инциденти. Не мога да се съглася с факта, че изпреварвам с 120 -140 км. и е нормално някой идиот отзаде да ми светка. Като търсиш адреналин си закачи въже и скочи от някой мост, запиши се на парашутизъм, но недей заради избиването на комплекси да застрашаваш живота на останалите участници в движението !!!

Грозно е да акцентирате върху думата "красива" в заглавието. Това е човек като всички други. Опитайте се поне малко да сте журналисти - хора грамотни, които създават правилна картина за обществото и възпитават. Лека им пръст на всички загинали по пътищата на България.

Мир на праха и! Сега нова глупост с коланите.Преди ни уверяваха,че като сме със светнати фарове,катастрофите ще намалеят.Точно обратното.Проблемът е във високата скорост,но политици и полицаи се занимават със всичко друго ,но не и с основния проблем.Познайте защо....?!?

Грозните да не разчитат на нищо, дори на погребение...

а другите загинали какво? тях кичета ги яли?

Хубаво българско момиче, убито от една идиотка, да пукне дано в мъки. Кои са тези идиоти дето са дали книжка на тази идиотка, сигурно срещу разкрачване?

...Продължавайте да мразите учителите си. А така, напред с гъза към Шенген! И не бъркайте Шекспир с гласпапир, а гладиаторът не е продавач на гладиоли! И се казва "нотариален", а не "натурален" акт и не сте "невалиден", а "инвалид"! Но на кой му пука, утре ще я забравят нещастната млада жена и пак агнешко, ракийки, салатки, купони......... А скоро можеше да бъде украшението сред гостите си! Не стига, че няма млади в бранша, ами и така нелепо да си отиват и малкото пожелали да слугуват на милото общество...Жалко! Значи имаме още мно-о-оого да страдаме, това не е краят.

НастанеМир ???? да бе самолета се движи с 1000км а колата с 90км разбира се че от самолета нямаше да остане нищо а превозното средство има 80% шанс за оцеляване или каруцатати е без седалки че така говориш и седиш на сламена кушина ??????? колана в определени случаи помага

Да, вероятността да оцелееш в авиок-инцидент е минимална, НО и да ти се случи такава е още по-малко вероятно...докато на земята в ПТП има хиляди загинали-ЕЖЕДНЕВНО!!!

А стига с тези колани и ти бе....Аналиев.... То,щото в самолетите все са колани,затова си остават все....,,КАТО ЖИВИ"! Карайте си колите,като ,,из просото",па се надявайте на...КОЛАНИТЕ !

Жалко за момето бог да го прости

Тъжно...много Тъжно!

Бог да прости невинните.каква е шофьорката що за сган шофьори излюпихте вав бг.още много трагедии ще има докато им продавате книжките.

iham

Жалко, млада жена, трагедия. Жалко и за другите жертви, бог да ги прости.

много бих искал тази тежка катастрофа да е наистина от последните ,затова призовавам горещо всички водачи да бъдат внимателни и отговорни към другите и себе си ! МОЛЯ ВИ ЗА ТОВА !

Жестока трагедия :( Мир на душата на тази прекрасна българка!

Нямам думи...

БОГ ДА Я ПРОСТИ. ХУБАВ ЧОВЕК Е БИЛА. НЕЩАСТНОТО И ДЕТЕ, КАКВА МЪКА Е ЗА НЕГО.

Толкова прекрасни и лъчезарни хора загинаха нелепо, но Темида ще продължава да е сляпа...Докога??? Почивай в мир, мило и чаровно българско цвете !

Темида, ма, чупакабро?! Защо голямата фирма на е хвърлила някой лев за колани? Защо масово не слагат колани, дори и да има? Ще се върнат ли хората, ако осъдят злощастната барманка, а, ма?

русороби и робовладейци :)

Голяма мъка е това.

И къв съд и ква присъда ще я върнат?Ще иде ли пак при децата в училище?ще се върне ли при дъщеря си? за виновните присъда???и ква? А за нея 2 m под земята....много тъга много....

бог да прости. много млада жена.

На тия хора трябва да прожектирате лицата на Народното събрание, защото справянето с пътната война трябва да е с по-голям приоритет, отколкото внедряването на некви съмнителни джендърски конфекции!!!

Това със закони няма да се оправи. Катастрофите стават от липса на адекватна преценка на ситуацията, което пък е от липса на опит, оттам самонадеяност и липса на реална оценка на собствените възможности.

а със закони и яки глоби и гарантираното им прибиране!

Ех уинстъне ех чърчиле не е било нужно навремето да пращаш авиацията да прави софия на картофено поле ние сами правим това

Нека не политизираме и тук. В случая говорим за трагедия. Инциденти стават навсякъде. Напоследък доста често дори... Бог да прости загиналите.

Толкова много болка . Почивай в мир звездичке