Коментари - Симов: Борисов се спаси от падане на правителството | Днес.dir.bg

Симов: Борисов се спаси от падане на правителството

Социалистът Александър Симов похвали решението на премиера да не отзоваваме руски дипломати без доказателства.

Обратно в новината

Коментари - Симов: Борисов се спаси от падане на правителството | Днес.dir.bg

Коментари

В Кърджали трудно ще пробие С.. Всичко е резервирано от гепр и дъпъсе и досталар , ха честито,

саше, ще те чакам в 5 без 5 на кърдалийският завой

А бе куха празна кратуно ,поне като говориш глупости не спираш да плюеш, защото си станал най-отвратителния говорител на прокажната БСП .Само като те погледнат хората и започват да драйфат , толкова си отвратителен и толкова много глупости можеш да изговориш за 1 минута че просто си недостижим дебил .Та такива са всички от тая прокажна БСП ,така че дерзай така ставаш още по мразен за хората....

тоя плужек защо се асоциира с народа и защо мисли че народа е на неговият акъл и го е еня за някви наритани блядове от някоя бяла страна ( КГБ дипломати ) . Общовзето и да изгоним няколко руски алкаша , и да ги оставим - все тая....правителството щяло да пада , сигурно стотици хиляди ще излязат на протести , дреме му на българина за международното положение , виж ако му удариш джоба - това е друго !

явно герберастите сс много щастливи как тоя изрод опъва яко шавливия им лидер. Сега ще му се изредят всички путиноиди. Накрая, като го спукат от "уважение" ще "фърли пешкира". Завинаги. И то защо? Заради един кирлив боклук от руското посолство.

Абе от какъв зор на този палячо му публикувате празните приказки- незнам

Докато опозиция на Борисов са крадци като тоя и шефката му Импексова, Борисов все ще управлява! Бог да пази България от разбойниците БСП-ДПС-СДС-ДСБ. От НДСВ милостивият Бог вече ни освободи... ;-)

ТЕ СИ МЕГА ГЛУПАК С АЙКЮ 0,146, РАБОТЕЩ СРЕЩУ ТИКВЕНИЦИТЕ

какви глупости дрънка тоя идиот? защо пускат от бесепето само идиоти?

ги зареете тия комуняги. по голем от БОЙКО до сега не сме имали. ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ.. само путин да не вземе да го отрови....

путин няма да го отрови,защото тиквата,го подкрепя.

само тия правят всичко за народа,а вие виете като вуци на баиро. кой вдигна заплатите??? минимална? на учителите? на лекарите? кой? курнелия ли?

не им се връзвайте на приказките на комунистите! те това си знаят. Путин и сссср, свестен е Бойко и разумен. добре си ни води държавата. а и слава Богу, вдигна ни и стандарта на живот.

не им се връзвайте на приказките на комунистите! те това си знаят. Путин и сссср, свестен е Бойко и разумен. добре си ни води държавата. а и слава Богу, вдигна ни и стандарта на живот.

И когато завесите,на сцената паднаха,видяхме герб и бсп,прегърнати да се целуват.

Борисов не се е спасил, а ГО спасиха. Да почерпи патриотите! А Цецко Ястреба щял да събира доказателства и "да надгражда" решението на Председателя си :) Пази, Боже, от работлив глупак! Молитвена хлебарка...

Борисов и Цветанов си играят с путин на "доброто и лошото ченге". Нали са си ченгета? ;-) А ти си глупак!

И като свалим мутрата кого ще изберем ? Пак него. Народ от олигофрени няма алтернатива. Пътят на България е само надолу с мутрата на глава

ББ Е БИВШЕ И НАСРОЯЩО ЧЕНГЕ. ТОЙ РАЗБИРА ОТ ТИЯ РАБОТИ И НИКОГА НЕ ЩЕ ПАДНЕ ПО ГРЪБ.АКО СРЕЩНЕ МЕКОТЕЛИ И НЕГРАМОТНИЦИ, КОИТО ДА ГО ИЗБИРАТ И ТЪРПЯТ, ТОЙ ВИНАГИ ЩЕ НАМЕРИ ПОЧВА У ВАС.

скарабей?? у нас му викаме бръмбар гом.нишар, русначе тъп.ичко, и неграмотно!

Срам и страх ме хваща от тези хора. Не вярвам Скрипал да е отровен от ЗАпада, та нали преди 7 години точно западните служби го спасиха от затвора и му дадоха убежище на Запад.

Могат да го направят, за да могат да приложат смешката: "КРАДЕЦА ВИКА - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА" Как безсрамно и безскрупулно излъгаха за "химията в Ирак" ???

Щом Нинова, Симов, Зарков и т.н. те хвалят, значи нещата са ясни. Не ставаме за партньори, ставаме за жалки слуги - в случая на Русия.

Симов е пръдльо. Вярва, че ние ще останем извън групата страни, които гонят руснаците. Всъщност докаже ли се тяхна вина и ние ще ги гоним. симов няма критика към използването на химическо оръжие в чужда държава, та ми е чудно какво ще каже говедото, ако някой опука няколко от съседите му в блока и детето му пострада по случайност?

Не съседите! Симов и комуноидните му роднини... ;-)

Сериозно ли някой е очаквак нещо друго от бивши комунисти? То нашите освен да приклякат и да се ослушват като свиня в царевица, друго не правят. Затова и навсякъде ни презират и никой не ни приема за партньори. Само за слуги, които периодично сменяват господаря. Така уважение не се печели.

САМО ГЛУПОСТИ от тия нашите комунисти - рашки!

Изобщо не се е спасил. Ако не го бутнат от изток, ще го бутнат от запад. Но по-лошото е, че едните тровят.

Другаря Симов му се иска да е така , но дали това е друг въпрос , защото никой от участниците в коалицията не иска и няма да допусне разпускането му заради 2-3ма руски дипломата!

Баце притежава страхотен политически рефлекс и инстинкт за самосъхранение.

За политическия рефлекс не съм сигурен, ама наистина знае да си пази задника, тоя път нямаше да му се размине.

напротив! с това решение борисов загуби властта за винаги! щом комунделите те хвалят, си свършен! кабинета борисов 3 приклюци! и борисов приклюци. можи спокойно да се нареди до кънев и кунева

Правителство е падало единстевно заради протести в София. А в София никой няма да бута правителство заради позиция ЗА ЗАПАДНА ПОЛИТИКА. Имате късмет, че някакви леви младоци еколози се изявяват като протестъри в момента та не може да има масовост протест срещу правителството. Нека само да се откажат водеща тема да е протеста срещу някакъв банкер и ще видите вие за какво става въпрос.

Аз съм за България,за нейното благоденствие. България на първо място! Русия не ме интерисува!

А

А от уроци по правопис интерИсуваш ли се, давам и уроци по История на България, за олигофрени, като теб - БЕЗПЛАТНО ;-)

Дядо ми не вярваше на руската политика,баща ми също,а аз изобщо не вярвам на КГБ! Не съм против руските хора, те винаги са били жертва на управниците си и на политиката им.Познавам доста руснаци ,живеещи в САЩ,които никога не биха се върнали в Русия,поне докато Путин е на власт!

Прав си! Познавам страшно богати руснаци, които живеят в Бургас и Варна, роднините им са в щатите. Веднъж ги питах - не е ли вярно, че като имаш пари навсякъде е хубаво...? - Ела каза да видиш в Русия какво е, много работи ще ти станат ясни. Затова сме тук и сме накупили маса имоти, за да имаме повод да стоим тук. Има няколко милиона чиновника на държавни служби, които подкрепят сегашната власт, защото ги хрантутят, пращат на почивка, и разни други привилегии. но другите - от беднотия и глад не могат името си да кажат. Не е по- различно от при нас: като се замисля за всеки неграмотник на държавна служба нищо не го интересува освен заплатата и почивката му.

И на слепите е ясно, че това е причината. Прани Гащи е шубелия, знае, че обърне ли срещу Русия ще гризне народната любов и власт през живота си няма да види. Пази си д-то, ама и това до време, най-много до края на прецедателството.

че не го направи, щяхме завинаги да се отървем от него и гробарското превителство. Все пак хитруването му присъщо, знаем кой му е учител, ама бай Тошо никога не би се обърнал срещу Русия, а бай УЙ го прави от тарикатлък.

Ти тъп ли си? От кого ще се отървеш, да си чул да има станишев2, орешарски 2, ? Не разбирате ли че вече и старците не вярват на глупавите обещания и лозунги на БСП? Онези, които ви подкрепяха с десетилетия ги оставихте в беднотията и мизерията, и си мислите, че на оня свят ще си занесете парите. Един кмет нямате на областен град държавата сте тръгнали да оправяте. Смешници!

Щом като една кукувица като "първата дама" е оставила този жалък клоун,значи в лъскавия му череп има доста въздух.

С какво право говориш от името на българският народ

Хъбов си е пътник и без да гони руски дипломати! Издънката му с ЧЕЗ ще му вземе главата...

И КОЙ ЩЕ МУ ВЗЕМЕ ГЛАВАТА БЕ БЛЯД? ВЕЧЕ И ЕДИН ФАЙТОН ХОРА НЕ МОЖЕТЕ ДА ДОКАРАТЕ У СОФЕТО.ХАХАХА

Има доста хора, които не гласуват, при нови парламентарни избори биха го направили, аз съм един от многото против.

Има доста хора, които не гласуват, при нови парламентарни избори биха го направили, аз съм един от многото против.

Решението да не се гонят руски дипломати е добро, но не бързайте да се радвате. ББ сутрин казва едно, вечер друго.

на другарете само падане на правителството им се привижда ще падне бе другаре като си изкара мандата и не го изберат отново ще стане имаше един дето викаше сашеее много такова сашее

Б.Б. за поредн път се показа като безпринципно мекотело. Като този път надмина себе си - освен традиционните лелки домакини сега даже комунярите са го харесали. Това с посланника е жалкък водевил показващ истинското лице на "елита" от БКП 2 (ака ГЕРБ).

"...а сега ние, обзети от правоверен евроатлантизъм,.." Не-е-е, вие сте обзети от правоверен социал..., пардон, комунизъм, а "любимият" премиер е просто част от вас, както винаги се е знаело от информираните и интелигентни хора.

Роба ганю тъпака си остана руска шлюха в земята на Ботев и Левски,така го знае целия свят - най послушния сателит на Кремъл,той никога не може да бъде гражданин на Свободния свят ,защото е подлога на Империята на злото! Сега направете втори госсъвет за 16 република на маскава!

С ТИЯ ПЛЮНКИ!

Не защото Русия била освободителка, приятел, брат, сестрла, майка и баща и зящото бсп... не дава, ь защото човешката логика и елементарното прпаво не позволяват да се вмени вина без истивско доказателство! И аз бих бил силно огорчен, аксо правителството склони пред натиск!

Добре че беше г-н Симов да каже кога точно ще падне правителството - гладна кокошка просо сънува.

АКО СИМОВ КАЖЕ КОГА ДА ПАДА ПРАВИТЕЛСТВОТО , НАЛИ ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ГО СВАЛЯМЕ ,ВЕ !..БЪРЗАШ!

Браво другарю Симов ! Вие сте, като автомат "Шпагин" !

Какво виждаме ? Виждаме как комунисти и атакисти застават като матросовци на "мбразурата" и с пяна на уста защитават Русия !!! Така не го правят дори самите руснаци. Тези национални предатели ще слагат бомби в самолетите на европейците ,които посмеят да дойдат у нас на посещение. Тези нехранимайковци ще съсипят отново родината. Европа от утре ще ни презира за липсата на лоялност и ангажираност с ценностите на същза. Става ясно,че България вече гравитира към Русия. И така, можем да кажем "Чао" Европа. Гответе си визи,за да минете границата в посока запад. А може и да почнат да ни стрелят ,ако искаме да отидем на запад?

Дебил! Мечтай си!

Добре го е казал Симов. За мен по-важно е какво средство против косопад използва?

Видя ли Борисов по телевизора,спирам звука.Не мога да го понасям !

Аз го правя като видя Корнелия, Зарков и вся осталная социалистическа сволоч.

А като видиш Нинова ти става едно топло топло, пък след това усетиш че си се изпуснал от страх.

Всички сте крипто....въпросът е с кой фенер ви осветяват.

Тоя Симов е толкова жалък, по-празноумен викач не съм виждал. Да вземат червените да го поскрият малко, щото само ги излага с несъстоятелните си тези. А самият Борисов тук се прояви като страхливец. Доказателства за руската връзка има, щом най-отявления путинист в евросъюза а именно Орбан изгони руски дипломат. А никой не може да каже , че Орбан се поддава на натиск от ЕС, напротив той често им показва среден пръст. А самият Борисов с това действие прави мили очи на Путин надявайки се на милост от негова страна, щото му е ясно колко руски пари се наливат тук за черен пиар срещу него.

Да, бе, да, има доказателства, но не ги показват! Ти знаеш ли поне едно? А, "умнико"?

Доказателството са всичките тези държави, които пратика братушки у дома.

Орбан изгони един за очи пред ЕНП за да не го изгонят защото и от там цоца парички за държавата си ....та те затова те ....

-Когато Господ реши да накаже някой, първо му взема акъла / ако изобщо го има/.

Коментари - Симов: Борисов се спаси от падане на правителството | Днес.dir.bg

Симов: Борисов се спаси от падане на правителството

Социалистът Александър Симов похвали решението на премиера да не отзоваваме руски дипломати без доказателства.

Обратно в новината

Коментари - Симов: Борисов се спаси от падане на правителството | Днес.dir.bg

Коментари

В Кърджали трудно ще пробие С.. Всичко е резервирано от гепр и дъпъсе и досталар , ха честито,

саше, ще те чакам в 5 без 5 на кърдалийският завой

А бе куха празна кратуно ,поне като говориш глупости не спираш да плюеш, защото си станал най-отвратителния говорител на прокажната БСП .Само като те погледнат хората и започват да драйфат , толкова си отвратителен и толкова много глупости можеш да изговориш за 1 минута че просто си недостижим дебил .Та такива са всички от тая прокажна БСП ,така че дерзай така ставаш още по мразен за хората....

тоя плужек защо се асоциира с народа и защо мисли че народа е на неговият акъл и го е еня за някви наритани блядове от някоя бяла страна ( КГБ дипломати ) . Общовзето и да изгоним няколко руски алкаша , и да ги оставим - все тая....правителството щяло да пада , сигурно стотици хиляди ще излязат на протести , дреме му на българина за международното положение , виж ако му удариш джоба - това е друго !

явно герберастите сс много щастливи как тоя изрод опъва яко шавливия им лидер. Сега ще му се изредят всички путиноиди. Накрая, като го спукат от "уважение" ще "фърли пешкира". Завинаги. И то защо? Заради един кирлив боклук от руското посолство.

Абе от какъв зор на този палячо му публикувате празните приказки- незнам

Докато опозиция на Борисов са крадци като тоя и шефката му Импексова, Борисов все ще управлява! Бог да пази България от разбойниците БСП-ДПС-СДС-ДСБ. От НДСВ милостивият Бог вече ни освободи... ;-)

ТЕ СИ МЕГА ГЛУПАК С АЙКЮ 0,146, РАБОТЕЩ СРЕЩУ ТИКВЕНИЦИТЕ

какви глупости дрънка тоя идиот? защо пускат от бесепето само идиоти?

ги зареете тия комуняги. по голем от БОЙКО до сега не сме имали. ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ.. само путин да не вземе да го отрови....

путин няма да го отрови,защото тиквата,го подкрепя.

само тия правят всичко за народа,а вие виете като вуци на баиро. кой вдигна заплатите??? минимална? на учителите? на лекарите? кой? курнелия ли?

не им се връзвайте на приказките на комунистите! те това си знаят. Путин и сссср, свестен е Бойко и разумен. добре си ни води държавата. а и слава Богу, вдигна ни и стандарта на живот.

не им се връзвайте на приказките на комунистите! те това си знаят. Путин и сссср, свестен е Бойко и разумен. добре си ни води държавата. а и слава Богу, вдигна ни и стандарта на живот.

И когато завесите,на сцената паднаха,видяхме герб и бсп,прегърнати да се целуват.

Борисов не се е спасил, а ГО спасиха. Да почерпи патриотите! А Цецко Ястреба щял да събира доказателства и "да надгражда" решението на Председателя си :) Пази, Боже, от работлив глупак! Молитвена хлебарка...

Борисов и Цветанов си играят с путин на "доброто и лошото ченге". Нали са си ченгета? ;-) А ти си глупак!

И като свалим мутрата кого ще изберем ? Пак него. Народ от олигофрени няма алтернатива. Пътят на България е само надолу с мутрата на глава

ББ Е БИВШЕ И НАСРОЯЩО ЧЕНГЕ. ТОЙ РАЗБИРА ОТ ТИЯ РАБОТИ И НИКОГА НЕ ЩЕ ПАДНЕ ПО ГРЪБ.АКО СРЕЩНЕ МЕКОТЕЛИ И НЕГРАМОТНИЦИ, КОИТО ДА ГО ИЗБИРАТ И ТЪРПЯТ, ТОЙ ВИНАГИ ЩЕ НАМЕРИ ПОЧВА У ВАС.

скарабей?? у нас му викаме бръмбар гом.нишар, русначе тъп.ичко, и неграмотно!

Срам и страх ме хваща от тези хора. Не вярвам Скрипал да е отровен от ЗАпада, та нали преди 7 години точно западните служби го спасиха от затвора и му дадоха убежище на Запад.

Могат да го направят, за да могат да приложат смешката: "КРАДЕЦА ВИКА - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА" Как безсрамно и безскрупулно излъгаха за "химията в Ирак" ???

Щом Нинова, Симов, Зарков и т.н. те хвалят, значи нещата са ясни. Не ставаме за партньори, ставаме за жалки слуги - в случая на Русия.

Симов е пръдльо. Вярва, че ние ще останем извън групата страни, които гонят руснаците. Всъщност докаже ли се тяхна вина и ние ще ги гоним. симов няма критика към използването на химическо оръжие в чужда държава, та ми е чудно какво ще каже говедото, ако някой опука няколко от съседите му в блока и детето му пострада по случайност?

Не съседите! Симов и комуноидните му роднини... ;-)

Сериозно ли някой е очаквак нещо друго от бивши комунисти? То нашите освен да приклякат и да се ослушват като свиня в царевица, друго не правят. Затова и навсякъде ни презират и никой не ни приема за партньори. Само за слуги, които периодично сменяват господаря. Така уважение не се печели.

САМО ГЛУПОСТИ от тия нашите комунисти - рашки!

Изобщо не се е спасил. Ако не го бутнат от изток, ще го бутнат от запад. Но по-лошото е, че едните тровят.

Другаря Симов му се иска да е така , но дали това е друг въпрос , защото никой от участниците в коалицията не иска и няма да допусне разпускането му заради 2-3ма руски дипломата!

Баце притежава страхотен политически рефлекс и инстинкт за самосъхранение.

За политическия рефлекс не съм сигурен, ама наистина знае да си пази задника, тоя път нямаше да му се размине.

напротив! с това решение борисов загуби властта за винаги! щом комунделите те хвалят, си свършен! кабинета борисов 3 приклюци! и борисов приклюци. можи спокойно да се нареди до кънев и кунева

Правителство е падало единстевно заради протести в София. А в София никой няма да бута правителство заради позиция ЗА ЗАПАДНА ПОЛИТИКА. Имате късмет, че някакви леви младоци еколози се изявяват като протестъри в момента та не може да има масовост протест срещу правителството. Нека само да се откажат водеща тема да е протеста срещу някакъв банкер и ще видите вие за какво става въпрос.

Аз съм за България,за нейното благоденствие. България на първо място! Русия не ме интерисува!

А

А от уроци по правопис интерИсуваш ли се, давам и уроци по История на България, за олигофрени, като теб - БЕЗПЛАТНО ;-)

Дядо ми не вярваше на руската политика,баща ми също,а аз изобщо не вярвам на КГБ! Не съм против руските хора, те винаги са били жертва на управниците си и на политиката им.Познавам доста руснаци ,живеещи в САЩ,които никога не биха се върнали в Русия,поне докато Путин е на власт!

Прав си! Познавам страшно богати руснаци, които живеят в Бургас и Варна, роднините им са в щатите. Веднъж ги питах - не е ли вярно, че като имаш пари навсякъде е хубаво...? - Ела каза да видиш в Русия какво е, много работи ще ти станат ясни. Затова сме тук и сме накупили маса имоти, за да имаме повод да стоим тук. Има няколко милиона чиновника на държавни служби, които подкрепят сегашната власт, защото ги хрантутят, пращат на почивка, и разни други привилегии. но другите - от беднотия и глад не могат името си да кажат. Не е по- различно от при нас: като се замисля за всеки неграмотник на държавна служба нищо не го интересува освен заплатата и почивката му.

И на слепите е ясно, че това е причината. Прани Гащи е шубелия, знае, че обърне ли срещу Русия ще гризне народната любов и власт през живота си няма да види. Пази си д-то, ама и това до време, най-много до края на прецедателството.

че не го направи, щяхме завинаги да се отървем от него и гробарското превителство. Все пак хитруването му присъщо, знаем кой му е учител, ама бай Тошо никога не би се обърнал срещу Русия, а бай УЙ го прави от тарикатлък.

Ти тъп ли си? От кого ще се отървеш, да си чул да има станишев2, орешарски 2, ? Не разбирате ли че вече и старците не вярват на глупавите обещания и лозунги на БСП? Онези, които ви подкрепяха с десетилетия ги оставихте в беднотията и мизерията, и си мислите, че на оня свят ще си занесете парите. Един кмет нямате на областен град държавата сте тръгнали да оправяте. Смешници!

Щом като една кукувица като "първата дама" е оставила този жалък клоун,значи в лъскавия му череп има доста въздух.

С какво право говориш от името на българският народ

Хъбов си е пътник и без да гони руски дипломати! Издънката му с ЧЕЗ ще му вземе главата...

И КОЙ ЩЕ МУ ВЗЕМЕ ГЛАВАТА БЕ БЛЯД? ВЕЧЕ И ЕДИН ФАЙТОН ХОРА НЕ МОЖЕТЕ ДА ДОКАРАТЕ У СОФЕТО.ХАХАХА

Има доста хора, които не гласуват, при нови парламентарни избори биха го направили, аз съм един от многото против.

Има доста хора, които не гласуват, при нови парламентарни избори биха го направили, аз съм един от многото против.

Решението да не се гонят руски дипломати е добро, но не бързайте да се радвате. ББ сутрин казва едно, вечер друго.

на другарете само падане на правителството им се привижда ще падне бе другаре като си изкара мандата и не го изберат отново ще стане имаше един дето викаше сашеее много такова сашее

Б.Б. за поредн път се показа като безпринципно мекотело. Като този път надмина себе си - освен традиционните лелки домакини сега даже комунярите са го харесали. Това с посланника е жалкък водевил показващ истинското лице на "елита" от БКП 2 (ака ГЕРБ).

"...а сега ние, обзети от правоверен евроатлантизъм,.." Не-е-е, вие сте обзети от правоверен социал..., пардон, комунизъм, а "любимият" премиер е просто част от вас, както винаги се е знаело от информираните и интелигентни хора.

Роба ганю тъпака си остана руска шлюха в земята на Ботев и Левски,така го знае целия свят - най послушния сателит на Кремъл,той никога не може да бъде гражданин на Свободния свят ,защото е подлога на Империята на злото! Сега направете втори госсъвет за 16 република на маскава!

С ТИЯ ПЛЮНКИ!

Не защото Русия била освободителка, приятел, брат, сестрла, майка и баща и зящото бсп... не дава, ь защото човешката логика и елементарното прпаво не позволяват да се вмени вина без истивско доказателство! И аз бих бил силно огорчен, аксо правителството склони пред натиск!

Добре че беше г-н Симов да каже кога точно ще падне правителството - гладна кокошка просо сънува.

АКО СИМОВ КАЖЕ КОГА ДА ПАДА ПРАВИТЕЛСТВОТО , НАЛИ ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ГО СВАЛЯМЕ ,ВЕ !..БЪРЗАШ!

Браво другарю Симов ! Вие сте, като автомат "Шпагин" !

Какво виждаме ? Виждаме как комунисти и атакисти застават като матросовци на "мбразурата" и с пяна на уста защитават Русия !!! Така не го правят дори самите руснаци. Тези национални предатели ще слагат бомби в самолетите на европейците ,които посмеят да дойдат у нас на посещение. Тези нехранимайковци ще съсипят отново родината. Европа от утре ще ни презира за липсата на лоялност и ангажираност с ценностите на същза. Става ясно,че България вече гравитира към Русия. И така, можем да кажем "Чао" Европа. Гответе си визи,за да минете границата в посока запад. А може и да почнат да ни стрелят ,ако искаме да отидем на запад?

Дебил! Мечтай си!

Добре го е казал Симов. За мен по-важно е какво средство против косопад използва?

Видя ли Борисов по телевизора,спирам звука.Не мога да го понасям !

Аз го правя като видя Корнелия, Зарков и вся осталная социалистическа сволоч.

А като видиш Нинова ти става едно топло топло, пък след това усетиш че си се изпуснал от страх.

Всички сте крипто....въпросът е с кой фенер ви осветяват.

Тоя Симов е толкова жалък, по-празноумен викач не съм виждал. Да вземат червените да го поскрият малко, щото само ги излага с несъстоятелните си тези. А самият Борисов тук се прояви като страхливец. Доказателства за руската връзка има, щом най-отявления путинист в евросъюза а именно Орбан изгони руски дипломат. А никой не може да каже , че Орбан се поддава на натиск от ЕС, напротив той често им показва среден пръст. А самият Борисов с това действие прави мили очи на Путин надявайки се на милост от негова страна, щото му е ясно колко руски пари се наливат тук за черен пиар срещу него.

Да, бе, да, има доказателства, но не ги показват! Ти знаеш ли поне едно? А, "умнико"?

Доказателството са всичките тези държави, които пратика братушки у дома.

Орбан изгони един за очи пред ЕНП за да не го изгонят защото и от там цоца парички за държавата си ....та те затова те ....

-Когато Господ реши да накаже някой, първо му взема акъла / ако изобщо го има/.