Държавата в смут след сръбските бунтове

Първият приоритет за нас е да се гарантира сигурността на нашите контингенти в Косово. Това заяви пред журналисти министър-председателят Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Държавата в смут след сръбските бунтове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хан Кукуту в смут!!!:) Поздравявам те с второто парче от рок-операта Jesus Christ Superstar (Heaven on their mind, арията на Judas). Много ме е страх от ядрени физици - мислят само за бомби:) А физикът в теб поздравявам със Sex-bomb на Том Джоунс:). И внимавай с гаменския език, палаво попче!

Ще ти повторя,че твоите верноподаници са много тъпи за да уловят сарказма, да не говоря за чувство за хумор...Мен пък безпокои въпрос - защо в България са поскъпнали домати и краставици...?!?

Какви гаменски изказванията ? Какво говориш ? Това за попа е супер! Давай хане - напред, просвещавай тъпите глави!

Чакам братска помощ от братското руско правителство Не крайте мо серце! Не треба таких надй. Росйська влада чхати хотла на братв. Ми були потрбн щоб ракети бля наших домвок ставити. А зараз х грош в Лондонах та Америках схован. Сваритись з ними заради сербв Москва не почне.

Чакам братска помощ от братското руско правителство Не крайте мо серце! Не треба таких надй. Росйська влада чхати хотла на братв. Ми були потрбн щоб ракети бля наших домвок ставити. А зараз х грош в Лондонах та Америках схован. Сваритись з ними заради сербв Москва не почне.

атеист, за мен специално, не се тревожи! Аз имам собствено твърдо становище, не ограничено точно в рамките на канона на църквата. Никакви попове не могат да ме разколебаят и променят. Ако чаках на тях... За съжаление повечето БЪЛГАРСКИ свещеници, го имат за професия и това е. Нямат искрата. Затова българите ходят в храмовете, но не търсят свещениците, нямат авторитета, който някога са имали. Не всеки може и трябва да става доктор, учител и поп. Ако няма призванието.

Другарю атеист, хайде така да се разберем, аз вече няма да се подигравам с Лепа Брена и Шебек Шебекович, а ти няма да идваш при мен с наказателна мисия. П.С. Като покаяние обещавам да слушам всеки ден по два чеса чалга.

Е защо пък се заканваш сега??? От истината ли те боли или се засегна на Лепа Брена?!

Ей, че хитро се измъкна!!!! Аз отдавна знам, че попчетата са най-хитрите хора на света! Веднъж, в една снежна буря, закъсал с кола поп отчаяно махаше и търсеше помощ. Спряхме, разбрахме проблема и естествено, му казахме да си викне дядо Боже да му помогне:)) И той, хитрецът, каза: Ами да, Бог вече ми помогна, като ми прати вас!. Лелеее, няма падане по гръб при вас! Та ти внимавай, да не ме изпрати и при теб с някаква мисия (като наказание, имам предвид):)))

Турците подпалваха конфликтите в другите държави с мюсюлманско присъствие за обявяване на независимост, но сега и тях ги подпали пожара, който разпалваха. Сега ще ги цепят кюрдите. Всичко се връща дюшеш.

Чакам братска помощ от братското руско правителство.

Мдаааа, тая работа с попа не излезе както я мислех. От днеска съм ядрен физик, пък да видим кой ще посмее да рита срещу атомна бомба (ръжена). Може и да стана дедо Йоцо гледа и да обявя референдум за Косово и Патгония. П.С. Но фактите са факти, - Косово е независима държава, на която и е все едно, дали българите от форума DIR ще я признаят. П.С.2 РУСНАК, вярно ли са ми гаменски изказванията???

Тоя се е омазал до ушите! И целият бивш Съветски Съюз да викнеш - не можеш да му помогнеш! Заткнись!

Какво става тук ?!? Да ти пратя ли хуманитарна помощ ?

България е владяла Косово преди Сърбия.Не трябва да признаваме Косово!

Наште управници пак се изпонасраха !

Аз уважавам вярващите, но не и хитрите попчета с мания за величие, мислещи се за ханове! Да, притеснена съм за Цвети, пък и за другите, защото покрай теб, дедо попе, може да се разколебаят във вярата си...Знаех, че завършилите духовната семинария са изключително културни и интелигентни хора, но ти разби тази моя представа или просто не си я завършил! Ето защо, противниците на вероучението в училище, ще имат още един поддръжник в мое лице! И не ме бъркай с MetalAria (който има прекрасен коментар) - тук не става въпрос за твоите идеи, а за гаменския ти тон, както твърде меко го определи Цвети! Сега може да теглиш една хубава проповед - от твоите запазени марки!

Странана работа!!! Атеиста се притеснява, че някой ошашавил вярващите!!! Да не би ти да си ошашавения, барабар с Лепа Брена и Шебек Шебекович?!

Чадо Cveti, не аз призовавам за война. Според всичко изречено до тук, призивите за война са срещу независимата държава Косово. Какво значение тук имат чувствата (любов или омраза), важни са фактите. В Косово се проведе референдум и народа рече ДА на независимостта. Така се случи във всичките бивши югославски републики. Така ще се случи рано или късно и в останалите несръбски територии на Сърбия, . . . ако не уврат главите на сърбите. П.С. Ние, Тукту, хан на българите, в България и ромейските земи, КАЗАХМЕ!

predateli!utre mangalite kato poiskat avtonomia b bg. koi 6te vi podkeoi idioti!tova koeto stava v kosovo predstoi i u nas!bog da nie na pomo6t no takava ne se dava na predateli!

И си смени насраните гащи, че ошашави всички вярващи!

КОСОВО Е СТАРА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ !!! ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ!!!! НИТО СРОБСКА НИТО АЛБАНСКА !!! ВСЕ ПАК ПО-ДОБРЕ ДА ОСТАНЕ ПОНЕ ПРАВОСЛАВНА ЗЕМЯ ,А НЕ КАТУН НА МАНАФИ - ШИПТАРИ - НАРКОТРАФИКАНТИ!

КОСОВО Е СТАРА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ !!! ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ!!!! НИТО СРОБСКА НИТО АЛБАНСКА !!! ВСЕ ПАК ПО-ДОБРЕ ДА ОСТАНЕ ПОНЕ ПРАВОСЛАВНА ЗЕМЯ ,А НЕ КАТУН НА МАНАФИ - ШИПТАРИ - НАРКОТРАФИКАНТИ!

България въоб6те не трябжа да е в смут от това , което става в сърбия. Агресията на сърбите не е насо4ена към нас. Това 6те стане ако признаем Косово. В Сръбска медия е било цтирано , 4е на на6ия вън6ен министър е обе6тан голям терен на Албанското Адриати4еско крайбрежие. Това ве4е обяснява за6то тои толкова припка да признае Косово , което никои от българския народ не иска. Пари4ките братлета са голяма работа:))

Хан Тукту, Последно към Вас! Няма повече да Ви отговарям! Как се намерихте така да отсъдите, че САМО сърбите са зверствали спрямо косоварите и последните сега са отмъстени. Къде е РАЗУМНАТА политика на световните сили, та бомбардираха и избиха сума мирни граждани и сега режат плът от суверенна държава. Не мразя никого! Понякога се гневя, но все пак аз съм обикновен - грешен човек. За гордостта, за мъстта, за СМИРЕНИЕТО, на Вас обръщам внимание! Още повече, че имате претенции за добър пастир. Няма нужда да водите война! Войните, Инквизицията - останали, Слава Богу в средните векове! Учете хората да бъдат добри, да си прощават, да се обичат. Мисля, това завещал нашият Господ. А всеки ще го намира там, където го чувства. Дано да го дири и при Божите слуги - почтените такива.

знае ли от какви съображения нашите политици искат да признаят Косово ?? ???

Тези за които България е родина да помислят за бъдещето и и за това на бъдните ни поколения!Тогава преценете дали Косово трябва да бъде признато!!!

Не разбирам защо някои непрекъснато се връщат в историята, за да търсят аргументи за настоящата си ненавист. Ами, кажете ми, има ли държава в поне половин Европа, с която някога да не сме били в конфликт или поне обтегнати отношения. В Кой век живеем? За Принципи и Закони става въпрос! Защо се погазват безсрамно и брутално! От държави, с претенции за правови и демократични. Много мъка има на тея наши Балкани. И ще има още. Но и нищо друго да нямаме, да запазим достойнството си!

Шестте звезди всъщност означават шестгте области населени с албанци. Освен Албания и Косово, те включват земи намиращи се в Сърбия, Македония и Гърция.Някои дори казват, че флагът маркира шестте стъпки на албанския нация към създаване на Велика Албания. Тези шест области са: Косово, Албания, Западна Македония, долината Прешево (Сърбия) и части от Северна Гърция и Черна Гора.В следствие на наблюденията си през последната седмица, Тим Джуда прави възможен сценарий как ще действат албанците в краткосрочен план, за да постигнат идеала си Велика Албания и бъдещо разделение на Балканите.

Ne na Kosovo!!! Aman... Surbia,vapreki 4e ni zavijdat... Da na Rysia...ne na USA...deto podkladixa voinata tam...ta sega jadem radioaktivni domati ...etc...ot tam... Makededonia 6te si doide pri nas...vapreki,4e G.Dimitrov be6e otroven zatova v Moskwa... Rusia zagybi togava...za goliama Slavianska durjava...sega da si pla6ta zatova... A,za na6ti politikodypevdavci.. si vinovni samite nie... Tyrcite kazvat-dobar kom6oluk...po-dobre ot brat...Vapreki,4e te sa ni prigotvili jatagan za vseki 1 ot nas...

Хан Тукту, в предишни дни спомена, ми се струва, че си православен свещеник!.... Казах тогава, че съм в шок. От Вас! Защото не мога да повярвам Божи служител може да прави коментари с подобен гаменски език! Да подкрепя непрекъснато това безумство в Косово, а нито дума не спомена за ученето на нашите деца на нашата вяра. Не е възможно Божи служител да не учи хората на добро и прошка, а да е агресивен, гневен и да не подкрепя законите. Божите служители, по-добре от нас, миряните, знаят: това е против нашата вяра. Вярвам знаят и, че народа е пълен с вярвания, а празен откъм вяра. Аз мисля, че не стига само да се строят сгради - божите храмове. Защото ТОЙ е навсякъде и във всичко. Вярвам, че божите служители трябва да ПОМАГАТ на хората да добият вяра и добрина. Първо като изградят достоен авторитет, най-първо с поведението си. За да дирят хората подкрепа и съвет от тези, отдадени да служат на Бога НИ. ...Господи дарува ми да виждам моите прегрешения и да не осъждам моя брат...

ne e pravilno da se sravniavat subitiata v Kosovo s nashite zemi. Surbia ne e v takiva vzaimootno6enia kakto nie s USA, taka 4e tova v Kosovo si ostava edini4en slu4ai. a za surbite kato narod nishto hubavo spiamo nas,ne zaslujavat uvajenie i ne sa ni bratia

Ne ti e lo6 komentarut.Dosta durjawni4eski razsujdawa6.Oba4e,za da e dobre na6ta durjawa pone 30%ot tuk pi6e6tite i 90% ot uprawliawa6tite triabwa da umeiat da razsujdawat.Koeto w blizkite 30g.niama kak da stane.Za sujalenie.

По-добре неутралитет, отколкото турско роство! Нашичките политици да си оправят първо бедстващата държава и тъй като не са показали с нищо че имат акъл в главите си да не се мерят с достойните!

До Яна (22.02.2008 г. 17:01ч.) - ако това се случваше в някоя Азиятска страна, щяхме да сме по-безпристрастни. Няма нищо лошо, ако медиите отразят факта, че българското общество се разграничава от действията на правителството. И не защото се очаква да се върне жеста, и не защото сме забравили историята. А защото каузата на Сърбия е справедлива и защото има вероятност България да бъде засегната като съседна държава. С теб съм!!!

Ne na Kosovo!Prodajnici!!!

Анатолий Сафонов заявява, че признаването на Косово от Запада е равнозначно на зареждането на пушка, която е готова да гръмне и да предизвика засилване на ислямския тероризъм. Отговаряйки на въпроси на агенция Интерфакс, Сафонов, който е специален пратеник на Путин за международното сътрудничество срещу тероризма и организираната престъпност, казва: С Косово имаме пушка, която е заредена и никой не знае нито къде, нито кога ще бъде даден изстрел. Според него джихадистите на тероризма, установили се в Косово, вече може да действат открито. Много страни гледат на сепаратизва и на тероризма като брънки на една и съща верига. Ясно е, че тенденциите към тероризъм се засилват, а незачитането на международното право само ги укрепва. С признаването на Косово тези сили получиха сигнал, че вече може да излязат от нелегалност, изтъква Сафонов. Тъжно е, отбелязва той, че те (западните страни, признали Косово бел.ред.) са забравили поуките от миналото, включително тази от Мюнхен през 1938 г., казва той, имайки предвид Мюнхенската конференция от 1938 г., когато западните страни изоставят Чехословакия на Хитлер и позволяват откъсването на Судетската област с надеждата да спасят мира. На въпроса трябва ли сега да се очаква повишаване на престъпността на Балканите Сафонов отговаря: Косово бе черна дупка за наркотрафика и организираната престъпност. Опитите да се узакони тази черна дупка, да се поддържа тя като в същото време години наред в Косово е разположен контингент на НАТО, а ситуацията не се подобрява, е пряко заиграване с тъмните сили. /БГНЕС

ПУКА ли им на наште велики управленци за бъдещето на България?Не, те явно се виждат на друго място в това бъдеще!Но не където им е мястото а в някоя слънчева страна.Толкова ли е трудно България да бъде такава?Как за миг не им домиля всичко българско!Дано живеят не 100 а 200 години за да видят какъв данък ще плащат за това родовете им! НЕ на Косово!

Hubavo e che ima dostoqni ganqovci kato tebe, koito da priznavat pravotata na moite slova.Smqatam che takiva kato tebe sa mnogo na broq,no prosto nqamat surce da si priznaqat...Murat efendi.

Hubavo e che ima dostoqni ganqovci kato tebe, koito da priznavat pravotata na moite slova.Smqatam che takiva kato tebe sa mnogo na broq,no prosto nqamat surce da si priznaqat...Murat efendi.

По-добре е да не признаваме Косово..Защото в скоро време ще се наложи Сърбите да вземат подобно решение за нас..Не се съмнявайте ...идва и нашия ред..Шом мечката е у комшиите ще дойде и у нас..

До Яна-дано да си по-хубава,отколкото умна,тогава ще те посъветвам да не се нервиш толкова много.От това погрозняват дори и Хубавите Яни. На въпроса какво ще правя като тук стане като Косово-тогава ще му мисля.Може да отида на митинга ,който ще свикаш.За ника-права си,разконспирира ме.Аз съм австроунгарски шпионин,родом от Секешфехервар.Ама не казвай на никого!Що се отнася до правда,истина и себеотрицание,ако се доказват с писане по форуми съм голям възрожденец.За Словото -не знам какво точно пише,но все съм си мислил,че Христос не е делил хората на наши и чужди,приемал ги е и ги е обичал просто като човеци.

Вчера пуснах коментар, който явно не е минал филтъра, така че се пробвам пак. Първо, за тези плачещи как сърбите ни били братя християни и за това не трябвало да признаваме Косово. Сърбите са християни,това е вярно, но братя не са и никога не са били. За тези, които си мислят,че ако ги подкрепим сега, те ще ни заобичат изведнъж и ще застанат зад нас в случай на нещо подобно, е жестоко се лъжете. Веднъж сме се обединявали срещу Турция (Османската империя) и докато ние сме изнесли тежестта на войната, в крайна сметка сме завъшили с нож в гърба. Не виждам причина ние да сме романтиците на Балканите, които се борят за Международното право, защото ако се спазваше то, българска държава изобщо не трябваше да има и щяхме да сме си щастливи в пределите на Турция. Международното право е за запазване на статуквото и ще е лицемерно някой да се уповава на него когато му изнася, а когато не, да се оплаква колко е несправедливо. Всички държави прилагат двоен стандарт (сърбите защо не реваха за международното право, когато колеха босненци и ги заравяха в масови гробове!), не само силните. Въпрос на интерес, който трябва да се следва. Също ми е смешно, когато разбирачите тук обвиняват САЩ и другите западни държави за ситуацията на Балканите. Те изобщо не са съществували, когато основните етноси за се заселили тук, направили са си държавици и са водили войни помежду си от векове. Силните просто се възползват от това, което ни сме надробили сами. Та в тази връзка,още 2 неща - земята на Балканите е само временно нечия. Сърбите може и да си вярват, че Косово е тяхна изконна земя, но не виждам защо и ние да вярваме в това. Второ, ако сърбите бяха намерили начин да се справят със сепаратистките тенденции с мирни средства, а не да колят и бесят (техните издевателства и зверства над косовари, босненски мюсюлмани и хървати не ги правят симпатични, поне в моите очи) сега нямаше да плачат, защото Европа нямаше да търси начин да се оттърве от косовските албанци и да се надява, че като си имат държавица ще мирясат. Всички напрежения и бъдещи опасности за Балканите дойдоха не от американци, руснаци и западноевропейци (те идват след това като лешояди!), а от братята сърби. Нашата позиция трябва да бъде точно каквато е сега - предпазлива. Реален интерес нямаме нито от бързо признаване, нито от бързо непризнаване. Нашият интерес е на Балканите да има мир и стабилност, но това винаги си е било утопия. Видя се, че мир няма да има без независимо Косово и можем само да се надяваме след като преминат първоначалните реакции нещата да се успокоят.

Separatist Movements Seek Inspiration in Kosovo от Stephan Orth, Nadine Michel and Maike Jansen, SPIEGEL ONLINE. В тази статия са разгледани причините за отказ на 6-те държави да признаят Косово. Бьлгария е представена с подзаглавието Bulgaria: The Muslim Pomaks. И вестник Дневник е цитиран.

Правителството пак се насра.... Както винаги.