Хамърът на Стависки става паметник

Хамърът на Максим Стависки става плашило за пияни шофьори, съобщи в. "Стандарт".

Обратно в новината

Коментари - Хамърът на Стависки става паметник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само пандела за тия негодници

проблема може да се реши, но липсва воля за това. на милицията и е добре да си прибира парички, на мутрите им е добре да си правят квот си искат, на дупетатите им е през долуподписания какво става, стига да не ги засяга лично или да засяга краденето. всички доволни. и мангалите също, сега цял хамър ще метнат на каруцата.

Да, очевидно затова им го подарихте този хамър, на който пише: подарък на световните шампиони от техните приятели. И сега ще си го направите паметник, защото толкова е бил и читав. Това е паметник на предателството и подлостта !!! Оттук нататък много внимавайте, от кого приемате подаръци, особено когато САМИ се наричат ваши приятели !

ДАЛИ НЯМА ДА ГО ПРИБЕРЕ ГОРСОВ, КАТО НЕ ВЗЕ 2 МИЛИОНА .

Военен (22.02.2008 г. 11:55ч.) Нека да поставят Хамъра на Ставийски като паметник на копрупцията и беззаконието пред Бургаския окръжен съд. Там повече би му прилягало !!!

Pametnik na korumpiranoto ni pravosydie 6te stane

Когато човек говори на бог е молитва.Когато бог говори на човек-.....това е ШИЗОФРЕНИЯ! тИ СЛЪНЦЕ ДА ВЗЕМЕШ ДА СИ ПИЕШ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО!!!! НАЙ ДОБРАТА ПОУКА ЩЕ Е АКО ВИНОВНИЯТ СИ ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО-затвор 1,5 години!!!

Да го държат пред дома на Стависки да му напомня какво дължи на жертвите!Другия вариант е пред Правителството-те са ненаказани престъпници като Стависки!Само,че не вярвам и тогава да се стреснат наглите мръсници!

ЗАЩОТО ЕДНО ВРЕМЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ПАЗЕХА КАМЪНИТЕ (паметниците)

А ЩЕ ИМА ЛИ МИЛИЦИОНЕР ДА ГО ПАЗИ

V ZATVORA TAZI MAZNA FZIONOMIA NE NI POKAZVAITE VECHE .ZACHTO NE E OSADEN??????

То добре ама мангалите ще го разфасоват

Мисля, че ще бъде по-удачно да се поставят плакати със снимки на загиналите,с разкъсаните им до неузнаваемост тела,със смачканите им коли.А колата на Стависки-нека си я гледа само той и му напомня какво е направил.На мен не ми е мъчно за колата му,а за пострадалите!

АКО ИСКАХТЕ ДА НАКАРАТЕ НЯКОЙ ДА НЕ КАРА ПИЛ ДА БЯХТЕ ТИКНАЛИ МАКСИМ В ЗАТВОРА НЕЩАСТНИЦИ (КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПИЯНИ УБИЙЦИ). СЕГА HUMMER-A МОЖЕ ДА ГО СЛОЖИТЕ ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА КАТО СИМВОЛ НА НАШАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА - СИГУРНО НАЙ-КОРУМПИРАНАТА НА СВЕТА

АКО ТАЗИ МАНУЕЛА БЕ КОНТУЗЕНА ОТ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК ДАЛИ ЩЕШЕ ДА СЕ ВДИГА ТОЛКОВА ШУМ И ДАЛИ РОДИТЕЛИТЕ И ЩЯХА ДА ИСКАТ ТАКАВА КОМПЕНСАЦИЯ ИЛИ СИРОМАШКО НЕВИЖДАЛО

Чия е тази малоумна идея точно? Защо не сложите и паметник на Стависки с една голяма водка в ръка пак там на същия завой?! И да е механизиран-като минеш покрай него да ти казва и на руски, и на български НАЗДРАВЕ, АЗ ПОЛУЧИХ УСЛОВНА, ЗНАЧИ И НА ТЕБ ЩЕ ТИ СЕ РАЗМИНЕ! Защото законът УЖ е еднакъв за всички... А Максимчо сега като духне да живее в чужбина с Албенчето, дори и на него няма да му пука къде точно му е джипа и защо! Доживяхме в тая държава и паметници на престъпници да правим...

Едно е сигурно, с тая идея местните цигани (близо са, Приморско) вече нервно потриват ръчички как ще разколачат Hummer-а за минути и ще го предадат в местния Nadin (цигански пункт за изкупуване на всякакви ценни метали) и ще настане едно купон, ядене и пиене на корем за местните мангали. И паметник-а пак няма да напомня на никого нищо! Ще остане само бетонения постамент от него.

Защо го няма Бог? Защо е вдигнал ръце от нас ... Ами народът го е казал кратко и ясно - Прост народ - слаба държава. Бас ловя, че поне 90% от драскащите във форума нямат представа кой е Максим, както и това, че в същия ден катастрофира и колата на Доган - той е богоизбран и най-българин - затова Ставийски трябва да си понесе присъдата.

Едно е сигурно, с тая идея местните цигани (близо са, Приморско) вече нервно потриват ръчички как ще разколачат Hummer-а за минути и ще го предадат в местния Nadin (цигански пункт за изкупуване на всякакви ценни метали) и ще настане едно купон, ядене и пиене на корем за местните мангали. И паметник-а пак няма да напомня на никого нищо! Ще остане само бетонения постамент от него.

Едно е сигурно, с тая идея местните цигани (близо са, Приморско) вече нервно потриват ръчички как ще разколачат Hummer-а за минути и ще го предадат в местния Nadin (цигански пункт за изкупуване на всякакви ценни метали) и ще настане едно купон, ядене и пиене на корем за местните мангали. И паметник-а пак няма да напомня на никого нищо! Ще остане само бетонения постамент от него.

Ако я оставят там ще я откраднат циганите за желязо.

Има една смачкана кола до тунела Траянови врата. Мен лично ме стряска като я видя. Но точно Хамъра да се постави е тъпо. Тя ще е паметник на беззаконието и алкохола...

Има една смачкана кола до тунела Траянови врата. Мен лично ме стряска като я видя. Но точно Хамъра да се постави е тъпо. Тя ще е паметник на беззаконието и алкохола...

По-добре вижте вашите греди, отколкото с лупа да търсите сламките у Максим. ФЕНОМЕНЪТ ВЕРА КОЧОВСКА: Когато човек се изправи пред своята Голгота, животът му става мъничък колкото лещено зърно и тогава вижда и осъзнава своите грешки. Те са човешки, защото, ако не греши, щеше да е светец. Питате се: Защо са всичките беди, войни, потопи? Защо са дрязгите помежду ни? Откъде идат завистта и злобата? Защо народът боледува и не само българският, боледува целият свят. Защо го няма Бог? Защо е вдигнал ръце от нас, двуногите животни? Казвам ви - нека всеки един от нас се огледа в себе си и тогава да погледне към другия. Да извади гредата от окото си, преди да търси сламката в чуждото. Нека всеки от нас да си направи равносметка. Да погледне назад в живота си, да преоцени днешния ден, да помисли за бъдещето си. Някъде ще капне сълза. От покаяние, от мъка, от гордост, от слабост, от болка, от завист, а някой ще склопи завинаги очи в тези мигове. Помислете, скъпи българи, за безсмъртните си души. Умният човек умее да чете между редовете и да отсява зърното от плявата. Ако Бог слушаше кучетата - от небето щеше да вали пастърма! Не слушайте воя на хиените, които искат да ви заблудят, а чуйте сърцата си. Запомнете - надменността е яркият цвят на самоличността. Никога не надскачайте сянката си! Всички изконни ценности са у нас, в България. Отвън нищо не могат да ни внесат. Някога на всеки един от нас ще бъде потърсена сметка на изхода. Тогава всички ще разберем, че само той, Висшият разум, може да съди и да прости. Стига с тази омраза и злоба! Знаете, че заедно можем да повдигнем планини, а разцеплението е грях и крах. Бъдете живи и здрави, мои българи, мой български народе! С уважение към всички ви ВЕРА

Да го сложат пред съда в Бургас.

nomera za SMS na Manyela e 1572

Да - паметник Чудесно отразява състоянието на съдебната система.

Приятелю,освен наредените смачкани коли по край пътя е добре вече да оставят и жертвите в колите или по край тях.На видно място!Зловещо,но ще помогне!

Не карайте пияни,че наказанието е много тежко.Аз зная случай - за откраднато радио от кола дадена присъда 3 години затвор.

Кво символизира хамъра - напий са, блъсни са, убий 2-ма (човек в кома е мъртвец) и се отърваш с условна.

е това как го измисли слънчице, много по опасни за държавата престъпления като проституция? :) Сводничество добре, но самата проституция как определи като опасни че и за цялата държава. Целувки и със здраве

абе слънце ,защо не вземеш да залезнеш и да ни спестиш глупостите си ? Може да имаме корумпирани съд и полиция , може да имаме Митьо Очите и какви ли не още изроди , ама това не прави Максим невинен нали ?

Ако наредят всички катастрофирали коли покрай пътищата ще станем най-голямата автоморга в света.И пак ще има кретени,които ще карат пияни и с висока скорост.Особено щом за това дават условна или никаква присъда.

Е, то в тази страна други престъпници, освен Стависки няма... Блазе ни! Ако обесим Максим - страната ни ще зацъфти... Наистина сме много злобни душици... А се изживяваме като БОГОИЗБРАН народ...

Да назидателно за обикновените хора Сложете го пред дома на Стависки

Направо мога да си представя следващата новина в дир-а: Задигнаха паметника от Ропотамо с текст: Само броени дни след като автомобилът на Ставийски беше поставен на пагубното място да стряска шофьорите, Хамърът изчезна безследно. Заподозрени са група мургави сънародници, забелязани да отнасят части от паметника с керван от 12 конски впряга!

Абсолютно поддържам pipi. Заяли сте се с Максим, защото сте комплексирани, че не сте постигнали нищо в живота, за да ви гледат другите и да ви се възхищават. И за да задоволите вашето наранено ЕГО сега изливате толкова мръсотия по негов адрес. Полицията първо трябва да направи паметник на нейната безотговорност. Двамата полицаи, които преди катастрофата са спрели Максим, за какво са били поставени там??!? Във всеки случай не и за украса!!! ... И защо получават заплата??!? Та това са пари от нашите данъци.... И прокуратура, и полиция и другите надзорни органи на Министерство на вътрешните работи и Министерство на правосъдието защо си затварятг очите пред много по-опасни за нашето общество случаи наркотрафик, проституция, сводничество, убийства, финансово ограбване на държавата и какво ли не още... Има огромно поле за работа, но .... И като най-безопасен хайде сега всички институции и зли хора са вперили очи в Максим. Ако имаше силови или финансови групировки зад гърба си, съвсем друга щеше да бъде ситуацията. Просто всичко щеше да се покрие.

Дърта скрий се!!! Това че всички споменати от теб заслушават наказание НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ И НА МАКСИМ ТРЯБВА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ....

ХАМЪР+бутилка водка!!! Обезятельно Столичная!!!!!

Може да се снима и реклама по случая: Купете си Хамър ! Дори и при катастрофа с висока скорост отавате живи за разлика от тези , които сте блъснали ! Не вярвате ли - вижте надгробните плочи на жертвите на Ставийски ! Освен това , ако имате Хамър сте недостижим за закона.

Бай Мангал ще го разфасова за 30 мин и ще искара много пари за много ракия и кат' се напие ще направи още едно дете да го хранят глупавите български данъкоплатци

Нека да поставят Хамъра на Ставийски като паметник на копрупцията и беззаконието пред Бургаския окръжен съд. Там повече би му прилягало !!!

МВР прегърна идеята ХАМЪРА да стане паметник явно е чело форума на dir.bg където за пръв път беше изказана когато се случи катастрофата но предложението беше хамъра да се окачи на грозния паметник пред НДК . А мястото му е точно там защото: Инициативата Не карам пил не е дошла от Ропотамо тя е на самозабравилите се Софиянчета. Никой по китните селца и паланки не иска така да стават катастрофите още повече десетилетиа след това да им напомнят за това . Неузнаваемите коли слред катастрофата трябва да се поставят на видно място там където е бил регистриран водача или който е допуснал това да се случи с други думи : 1 пред НДК; 2 пред София ауто; 3 или пред управление на КАТ защото допуснаха с лека ръка подпийналия Максим да провдължи да щофира само със забележка. Хамъра в никакъв случай не трябва да остава там където е била катастрофата за да травматизира близките той трябва да респектира джигитите и тези които трябва да не правят компромиси

Абсолютно тъпа идея...Но шокиращото в случая със Стависки, че досега НЕ Е ДАЛ НИТО ЕДИН ЛЕВ за лечението на Мануела. Всичките му приказки веднага след катастрофата, че помагал, интересувал се, са били кьорфишек. Интервюто с бащата на Мануела по някои от телевизиите беше страшно за гледане и слушане. Един съсипан живот...

Катастрофирали коли ще напомнят по пътищата какви са последствията - хубаво. Не знам колко възпитателно ще бъде, но може да се опита. Имам и друго предложение. Ако си спомняте, през същия ден стана и катастрофа с колите на Доган, имаше двама убити, но тоя случай се покри бързо. Не е единственият за последните няколко години. Предложението ми е край главните пътища да се поставят депутатски катастрофирали автомобили. Защото те и хората около тях смятат, че законите не важат за тях, включително и законът за движение по пътищата. Пък и обикновените хора ще видят, че и толкова скъпи коли, платени с народни пари, също катастрофират. И да видят за какво отиват парите на данъкоплатците.

Паметник на безнаказаността е това...пий и карай смело, е това е....

След катастрофата с Максим, колко други катастрофи станаха оттогава, колко други шофьори убийци и самоубийци загинаха или станаха причина за осакатяване на невинни хора. Ами какво стана с убитите от Маричков,от Калоянчев, от пернишката прокурорка, която на всичкото отгоре избяга от мястото, от пернишката шофьорка на такси?Стига вече сте плюли по Максим. Сбъркани, защо така не плюехте по Очите, Маргините, по пловдивския рап-сутеньор и по всякаква друга измет, съсипваща децата ни с наркотици и проституция?