Близо 5 г. затвор за двама мъже, пребили полицаи

Пловдивският районен съд постанови ефективни присъди на двама мъже, нападнали и пребили полицаи, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Близо 5 г. затвор за двама мъже, пребили полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

балканските кратуни дали български или цигански ако интелекта липсва , липсва и диалога , а каму ли да се разбереш с които и да е .....кочината е пълна .....безмозачни същества .....

Който посяга на полицай трябва да бъде застрелян на място

Ще посягат на полицаи и ще им дадат само по 1 година!?! В каква държава живеем!?!

Когато хората чуят думата полицай си представят някой който следи за реда и не е корумпиран. Реалността обаче е друга, доста мошеници започнаха работа в МВР и има защо, никой мошеник не започва работа в частна фирма или в някой завод.

Как ми се иска да настаня циганите в САЩ та да видят как се посяга на полицай! Всъщност това може да им се случи само един път в живота.

До Бай Либен,Аз и в не нормална държава да съм ще им се отмеря брато.Не да посяга на полицай,той не трябва и да си помисля че може да се докосне до полицай.Така е по големите държави.

Абе и други разлики има... В полицаите например... Напоследък няма простотия в която да няма намесени полицаи у нас .... Представи си такива да имат правата на американски полицай....

Циганите бият полицаите, които ги пазят да извършват престъпленията си безнаказано.Има справедливост.

дкми

Как така "5 години", като са ги осъдили на по 1.4?

Не е редно да бият полицаи и той да няма право да използва оръжие! Ако сме в нормална държава тези двамата трябваше да бъдат застреляни от полицаите и сега нямаше да им плащаме разходите в затвора-ние като данъкоплатци.