Заловиха мъж, ограбвал жени в центъра на София

Районната прокуратура в София задържа за 72 часа мъж, извършил серия от грабежи над възрастни жени в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Заловиха мъж, ограбвал жени в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, който е най-близо да вземе закона в ръце!

От всички снимки и репортажи по телевизията които гледаг се вижда, че това лице е ЦИГАНИН !!! Веднага да бъде осъден по бързата процедура с максимална присъда и да бъде вкаран в затвора при неговите събратия с големите ланги, които са зажаднели за ласки с мъже !!!!

Понеже малките кражби не вкарват в затвора, да се събира сумата на всички кражби и при условие на рецидив и упражнение на физическо насилие ... в затвора за дълго.

Ей, браво, сега ако получи и адекватна присъда това човекоподобно....................

престъпникът ги е извършил, защото не се е намерил един съдия, който да проумее, че след второто престъпление никой не се променя и мястото му е завинаги в затвора. Искам имената на съдиите, които са пускали точно този престъпник и да напуснат системата веднага. Така да се процедира с всичките им колеги и това е начинът да се извадят гнилите ябълки и да се изхвърлят на боклука.

Ако видиш, че е нападнал някой възрастен и му удариш два шамара ще те окаушат моментално... Може и да те осъди. Шибана държава.

що има рецидивисти? Кат се види, че не става промяна от първия път - на прасетата иначе проблеми като тоя

''.... Има над 40 регистрации за обири с побой ....'' Какво значи регистрации? Че е направил това с поне 40 човека и не е наказан ли?

Голям пропуск в правораздаването! Кражбите са на стойност по-малка от минималната р.з. и за тва тоя клефук е на свобода! Ако обаче се съберат нещата изглеждат по друг начин!

То от години полицията в България регистрира, а не разкрива.

Съдилищата са длъжни да спазват законите приети от парламента.

Ох олекна ми, като прочетох, че не е ром!! Пак щяха да писнат всякакви природозащитници на изчезващи животински водове. А така София ще бъде изчистено от поне един боклук и няма да има кой да го зашити.

по амнистия

Какво повече е необходимо да се случи, за да има бърз процес и затвор за извършителя? ПРОТАКАНЕ, това е правовата държава!

Да го заключат с циганите.

Не мога да си представя това изчадие да се превъзпита. До края на живота си ще тероризира обществото.Как ще ни защити съдебната система? Отговорът е - никак!

Докато "Заловиха" не се замени с "Гръмнаха" - така ще е! Да ни е честита новата напаст, хахаха

Няма ли някой Райд за тази напаст?

Не бил РОМеец. Мнооого са прави от полицията, дори от тази размазана снимка се вижда, че е албинос, как ще е ром. Алоооо, какво целят пак?

Не бил ромеец, а рИмлянин :))

Престъпника не е ром, уиски е!

Сега ще му е поредната 41-ва регистрация

Уплашиха го. Рецидивист с много престъпления е на свобода. Сега го задържали само за 72 ч. И пак ще го пуснат и отново спокойно ще напада и ограбва. ЗАЩО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА НА СВОБОДА?

Условната присъда не му мърда! Да е жив и здрав съдията.

Много шум за нищо! Пак "горкичкият" ще бъде пуснат много скоро, за да си върши издевателствата и кражбите. Деянията му са обществено незначими, както казва едно прокурорче от София.

Нека да позная ,русокос ариец,нали???????

Като го гледам на снимката колко е черен се съмнявам в обяснението на полицията.

Когато извършителят на някакво престъпление не е циганин се уточнява незабавно, а когато е циганин го разбираме 2 седмици по-късно. Желязна логика.

Не бил от ромски произход! Вярно не е , той си е чист циганин от Червен бряг. Майка си ли търси този боклук в столицата? Заради такива боклуци столичани се настройват срещу хората от провинцията. Не че и между нас няма боклуци!

Явно регистрациите трябва да са над 50 та държавата да си влезе във функциите.