Безплатни прегледи в ”Пирогов” за усложнения след травми

Тенденция към увеличение на случаите на посттравматични усложнения след травма наблюдават ортопедите травматолози от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов".

Обратно в новината

Коментари - Безплатни прегледи в ”Пирогов” за усложнения след травми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама този Балтов не се ли наяде най-после бе боже чудо на чудесията е този мръсник.

Какво му е "безплатното" на тоя преглед, като ти трябва талон от личния, и то не един, а и за снимка, и за изследвания "ако е необходимо"?! Как няма да е необходимо, като последствията от травмата не са ти написани на челото, а обикновено са в някоя става или между прешлените на гърба, или дълбоко в тъкани и притиснати/разместени органи ... Та да го сметнем - за личния такса, за да вземеш талона, плюс 2-3 часа пътуване, чакане, влизане ... после телефон за записване при някой от тия "корифеи", ако имаш късмет - вземат те същата седмица, пак пътуване, чакане и такса за преглед, при което те пращат за снимка и за изследване (носиш си талоните), след което - след 2-3 дни - още веднъж цялото упражнение отново, за да ти кажат какво има по снимките и изследванията ... И пак такси, време, ядове, хващане на някой летен вирус по коридорите ... Накрая я ти кажат нещо ново, я не - по-вероятно, но те са си взели предварително парите по някой проект с евро-финансиране за "скрининг на късните последствия от травми у населението" ... дрън-дрън-дрън ... разпределяне на средства помежду си, а населението, ако е имало пари да си направи още първия път лечението добре и качествено, и през ум няма да му мине да се занимава с тия алчни некадърници! А ако не е имало - и да го снимат за кой ли път, и да не го снимат - все тая! Каква медицина, какви прегледи, скрининги и измишльотини ... Пирогов се е превърнал във фабрика за печатане на пари, само понякога правят по някоя промивка на черва или гипсират някой крак - в най-краен случай, зимата в поледицата ...

"Безплатни" прегледи срещу талон за специалист?! Ами то срещу направление прегледът винаги е безплатен и се плаща само потребителската такса от 2,90лв.! Най-много след номера с безплатния преглед да ти предложат "безплатна"операция по клинична пътека! Работата стана като безплатното сирене в капана за мишката!

След като са "безплатни", защо ми е талон от личния лекар? В пирогов не правят нищо безплатно, особено тия тримата.

В Пирогов за каквото и да отидеш, ще ти сложат гипс. Абсолютна некадърност.

Травмата, която Крадлива Йорданка причини и продължава да причинява на софиянци къде да я лекуваме?