ВМРО: ”Баня баши” е увеличила високоговорителите

Общинският съветник в Столичния общински съвет Димитър Антов от ВМРО сигнализира институциите за шума от джамията в София, съобщиха от партията.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО: ”Баня баши” е увеличила високоговорителите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днеска направо имах чувството, че съм в Багдад или там някъде. Това на нищо не прилича. Наистина са увеличили звука и ония вие ли вие на умряло. Та и полиция им изпратили да ги пази техното мам..

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Увеличен е шумът от кинтите на Джамбазки и Бареков!Увеличава се и наглостта на тия лъжци! Пак ли им се хващате!Почват -джамията,бежанците,циганите,турците,а те-най-големите патриоти!Отворете си очите хора!

биенетo на камбаните на храмовете, а в Турция изобщо не се извършва богослужение в църквата ''Света София''.Баня баши може да съществува само като културен паметник.

мюсюлмани. Нещо не е в ред в СОС.

Всеки път , когато джамията вдига шум, тогава и камбаните на черквите да бият на умряло.

Как може?!? В православна България, в центъра на столицата - тая гняс и мизерия, да вие тоя като копой и да смущава всички! В православните храмове се пее ВЪТРЕ! Но гнусните езичници на всички трябва да се покажат колко са "вярващи"!

Време е да се живее по Български закон , тоест по Християнски ! Да се спрат всички говрители , ако искат така ето им Турция , да ходят там да живеят и да си слушат воя !

И що? Аллах не ги чува, че трябва да му викат по-силно?

разхождал се е в Сирия и е оглушал от взривовете ..

Толкоз ли няма кой да пусне една свинкя у тая джамия, та да се разкарат от там...

И ГЕРБерската кметица веднага ще ги санкционира. Няма да има полза. Такава е политиката на Герб. У нас ,всеки си разиграва коня както си иска,с мълчаливото съдействие на управляващите. Тежко на живеещите в района......и на всички нас.