Намалява времето за чакане по спирки на автобуси

Средно между 5 и 10 минути по-малко ще чакат пътниците на спирките на автобусните линии 12, 20 и 31, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

Обратно в новината

Коментари - Намалява времето за чакане по спирки на автобуси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а по автобусна линия 102 пуснаха стари и прогнили автобуси и времето за чакане се увеличи от 7-9 минути на 15-16 минути дори и в пиковите часове...

А не може ли същото да се случи с автобус 64, който е през интервал 17минути, това е ужасно много и като се включи задръстването става и повече.

Тъкмо бях решила ,че умишлено откъсват селата от града. Защото това е повече от дискриминация! Надявам се тези толкова близо до София села, почти квартали, да бъдат обслужвани качествено и чисто!

В ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ СЕЛАТА (ПРЕДГРАДИЯТА ) СЕ СВЪРЗВАТ ЧРЕЗ МЕТРО С ЦЕНТЪРА , А НЕ С АВТОБУСИ ...

е гробница. Преди време имаше от по-новите, сега защо пак са стари, мръсни, изгнили, смръдливи.....

наораво радостна новина за мизерна дървавица като нашата

Фандъкова е била убав пичок навремето

обаче скоро не е мандръсана

А за кв.Орландовци, защо няма нови рейсове ? Не стига, че в събота и неделя ги няма никакви. До кога ще чакаме ?

А защо не закрият трамвайни линии 1 и 6 ш без това мивата през 36 - 4- минути.За разлика от тях 7-ми номер минава най-редовно но ни отива до пазара Иван Вазов.Цял квартал на практика е без транспорт.На кого ли ме дреме.Плащай по 1.60 за билетче и чакаи като идиот.

19:22;19:51;20:22;21:10;22:10; 23:10 Това са всички трамваи по линия 1 от пазара "Иван Вазов" след 19 часа!!! Шест курса след 19 часа - това не е ли безумие, господа от Център за Градска мобилност? Госпожо Фандъкова, нали живеете в квартал "Иван Вазов", знаете ли това разписание, или служебният Ви автомобил е с друго разписание?

Като не ти харесва, премести се в друг квартал!

ТЯ ЩЕ ЖИВЕЕ НА ДРУГО МЯСТО...

По линия 45 се движат само "НОВИ АВТОБУСИ" от миналия век. Време е да се подменят, още по-добре това да стане сега. Всички от квартал "Овча купел" ще се почустват бели хора от нормална държава. Ами, дано се сбъднат мечтите ми???????

Движат, силно казано при интервал 35-45 минути !,,С два рейса подържат линия ! Ако не е тъжно, ще е смешн.

Г-жо Фандъкова,кога ще има пълно разписание на автобус 1 и от кога то ще се спазва,кога ще започнат шофьорите да пускат климатик? И ние сме хора!? Чакате някой да умре в жегата,нали?

Фандъкова да попита Николов как се справят в Бургас.Браво на кмета Д.Николов!

За тези линии изобщо не се говори за подобрения.До кога ще чакаме,Г-жо Фандъкова?Много трудно и бавно се пътува в горещините.

Mario Draganov

То така се пътува откак има градски транспорт в София. Не може с магическа пръчка да се подмени всичко, при положения, че допреди 7-8 години нищо не бе направено. Сега друг е въпросът, дори и когато автобусите са климатизирани, че климатика не се пуска, за да се пести гориво. Има обаче официални жалби за тая работа. С писане по форуми няма да стане.

Автобусна линия 12 няма промяна в разписанието.

Кога ще се появат климатизирани автобуси по линия 204 ???

Автобусите са климатизирани, но не пускат климатика да пестят гориво. Да не говорим, че по тази линия трябва да се движат съчленени автобуси. Дружбенци трябва ежедневно да заливат ЦГМ с жалби за това какво се случва по 204. Това е единственият вариант нещо да се промени.

Днес е 26-ти ,защо не ги видяхме тези автобуси???

А рейс 101 който е на 40 минути ???.....

Фандъчке, превърна градския транспорт на София в селски, селянко... Чакам по 20 - 30 мин за тролей! За какво плащам скъпото билетче, а? Ама ти не слизаш от служебната кола и ти е все тая.

Eх, Крадлива Йорданке, ненаяла се...кажи колко комисион взе за доставката!