60 нови еко автобуса с климатици тръгват в София от днес

От днес до 1 август влизат поетапно нови 60 автобуса основно в северните и западните райони на София - Нови Искър, Кремиковци, Връбница, Надежда.

Обратно в новината

Коментари - 60 нови еко автобуса с климатици тръгват в София от днес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано с новите автобуси се подобри режима на работа на водачите им. Напрегнатата работна среда и липса на елементарни условия на труд и почивка не гарантират безопастност нито на пътници, нито на водачи на автобуси.

неми се четат глупости и сега много автобуси с климатици но никога не се пускат...никога

Да днес пътувах с нов рейс 117 и застанах до първата врата да сляза на спирката и шофьорът ми се усмихна и каза : госпожо вратата нещо се повреди минете на задната врата. Благодаря ,

Това добре.Дали обаче ще работят климатиците? Вчера сутринта в автобус 60, който беше добре запълнен, шофьора ни заяви, че климатик се пуска след 10 часа?!? Дали е някакво тъпо разпореждане или всеки сам си решава кога да включи климатика.

Веднага жалба до ЦГМ по имейл с инвентарния номер на автобуса (отвън го пише), да го глобят тоя автобусен феодал, та да се научи как се пести от климатиците нафта за източване. Ако не си забелязал номера - описваш коя линия, на коя дата и в колко часа.

Тотално нищо вярно няма в това, а няма и да има! Същите са си рейсовете и още поне 30 години ще ги търпим! Фандъкова за пореден път лъже, а кой е изял и изпил парите, пак не е ясно!

Кога кuрВата на Боко ще оправи линия 79??????????????

Когато престане да спира в коптора т.нар. Христо Ботев

.и в Директно адресиране към Афера.бг/г-ца Томова !като В случая Има ЕдинЕдинствен въпрос ! :Доказано имат Цяла Орда от Всевъзможни експерти !,- съобразно ТоталноПублична Дискусия (вчера, Дир.бг) отн. Катастрофата на Сезона по Черноморието-Ни, и Моменталната Бяс на наштеинтернетчики към ВасЛично (г-це Томова) поръчка моля Ви се ! ей го в на оняостандартени (онова с луканката и сиренето) фукна 50К (Петдесет. Хиляди.) Наша Данъкоплатска пара на експерт-консултант ШикБрутално таковаше БашТаквиз кат Уиуанътъ с Феноменалното : > Колежке !, колкот Сте Тъпа, толкоз Сте И НЕподготвена. => Е Задължително&Неотменимо Незабавно ВиеЛично, г-це Томова Да Захванете Отново Ни адресира ЗА Глобалността на Работните-Ни Групи (виа Двустъпковата ) Дървооткачен За Протокола : - АбсолютноВсички Платформи за социално Мрежиране (ФБ, Т, ЛинкедИн, Индийд а И други специализирани) СА Целево Освинвани от интернетчиките на наште ! следва да Се отбележи че : а. Свинствата са Невъобразими ! от Просташко губивремене, през Инсинуации/Саботажи, та до Директни Заплахи (Включая Физически) което Отново Ни адресира ЗА Струва ми се забравяте ЦелиДва Фундаментални Факта, Колега ! : а. че И до ДенДнешен Ни управляват ВсеСъщите наште !, от Оригинали до Енто коляно Изодродья и . цитираните наши СА Доказани ЯсноЧии ТроянскоКоньове. Помните му Ли, йе??>>Невиждана от грАдушка удаРИИ под Пловдивн от Оригинали Фундаменталноти Факта, Колега! ако си Въобразявате че стаяВашта Мощна Смрад Бихте минали за Либертианец-Веднага цъфва, хем Нищичко НЕ свършва ! > пращай, Гггуигоуий ! Нмой зер !!! ..и Да преминем към ОсновоПолагащото, Колега ! :> а Вие Все Се доНахендряте ! - Тук, както И-Навсякъде просто Изказвам Данни ! Данни !

ДОКАТО ЦЕНАТА НА БИЛЕТА ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ Е БЕЗУМНО ВИСОКА,ПО-ИЗГОДНО ЩЕ НИ Е ДА ПЪТУВАМЕ С КОЛИТЕ СИ И ФАЙДАТА ОТ НОВИТЕ АВТОБУСИ ЩЕ Е НИЩОЖНА!!!

Не мога да си представя как кметовете на Виена или Будапеща лично посрещат и пускат нови автобуси по градските линии. Това не е мечка на синджир. Новите автобуси се пускат и толкова - за какво са тези демонстрации?!?!

Някои от българските президенти бяха с по-голям символен капитал, други с по-малък, а някои изобщо нямаха символен капитал. Имам предвид Плевнелиев, който удари дъното откъм символен капитал. Стигна се дотам, когато се появяваше публично, обществото да се смее. Той работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания.

А тези, които пътуват в раздрънканите автобуси по линия 204 кога да очакват промяната? Общината от дълго време само обещава.

BMC са най-ужасните автобуси, внасяни досега в София.

те няма да пътуват до Драгалевци, Банкя, Симеоново и Бояна... в тях ще се клатушкат плебеите за мизерните кварталчета... така е отредила кметицата

Пак ли китайски боклуци купихте. Защото не може да си произведем наши и да създадем работни места. Но тогава няма РУШВЕТ

това с китайските боклуци вече не е аргумент. Китайците се научиха да правят всичко. Или викаш по-добре със стари мерцедеси автобуси отколкото с нови автобуси?

години тез нови за София автобуси?