Екшън на пътя, двама нанесоха побой на бременна и приятеля й

Задържани са двама столичани, нанесли побой на шофьор и бременната му приятелка на АМ “Тракия”, съобщиха от полицията в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Екшън на пътя, двама нанесоха побой на бременна и приятеля й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

застреляи ги в капачките на колената.

Да засечеш кола на пътя - малоумие Да слезеш да се биеш с другия шофьор - олигофрения Да биеш и жена - идиот Да биеш бременна жена - думи нямам.... Браво на МЪЖЕТЕ, големи са

няма ли да се отрази на УМСТВЕНОТО развитие на плода преживения ужас от майката?!? Как е възможно да се вдига ръка на жена?!? Колко трябва да си ливада у главата че да си мериш силата с жена?!? осъзнавайки че физически я превъзхождаш. До кога криминални типове ще щъкат свободно, може би, докато цялата държава и всички нейни поданици станат такива!!!

Тези защо са на свобода?Къде е МВР?Няма ли мини да копаят въглища докато им изгният месата? Жалко че затвориха мина "Бухово". Там ги оправяха всички наглици по татово време.Тогава такива изверги не се разхождаха свободно по пътищата на страната.

Долни, прости и ненужни дърти идиоти. какъв е този манталитет? Той безмозъчника трябва да е пръв. Дори и на неговите деца не пожелавам да им се случи това, което той е причинил на тези млади хора. Със сигурност на двамата братя не им е първия случай.

Що ли му е счупена челюстта?

НИЩО МУ НЯМА НА БАНДИТА

Защо е жив. Кому е нужен?

Ако се доверим на статията, че 31г. е бил нападнат, въобще не ме интересува той или полицаите са счупили челюстта на другия. Вече не хората не им пука и се защитават. В много ситуации засичаш някой поради нахалство, грешка или неопитност. После този някой се опитва да ти отмъсти, но този път умишлено и те засича и те кара принудително да спреш. На теб ти пада пердето и се опитваш да се защитиш, в резултат си изяждаш боя. Не е важно, че ти си започнал ситуацията, а че той се умишлено те е напднал в последствие. Едно е да нарушиш правилника за движение,, друго е да нарушиш Наказателния кодекс.