Пускат експресен градски автобус към Витоша

Увеличават се колите по част от линиите на обществения транспорт, съобщиха от пресцентъра на Центъра за градска мобилност /ЦГМ/ в София.

Обратно в новината

Коментари - Пускат експресен градски автобус към Витоша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали оправиха шосето нагоре по планината? Някой знае ли? последният път, когато пътувах до Златните с едно микробусче по линия 10, умрях от страх да не се претълкулнем надолу по изровените от пороите и колите отсечки ... И алеите по Витоша са толкова разбити, изровени от вода, преградени от паднали дървета ... Имаш някога служби за поддръжка, и самите планинари правеха доста на доброволни начала, а сега е пълна разруха и там, както навсякъде ... Не дай си, Боже, да падне или нещо да закъса човек - няма спасение, докато стигне някой до него ... отишъл си е! (((

и едната нито другата линия КЪМ МОМЕНТА НЕ СЕ ЗАСИЧАТ НИКЪДЕ СЪС СПИРКА НА МЕТРОТО. Обявеното разписание е на 30 минути (и ако отсъства един автобус - стана на час) Въпрос за началното училище : - ако един автобус събира 40 пътника , а за един ден по линията пътуват 15 автобуса , колко ще са превозените пътници? задача втора: ако в един град живеят 1 000 000 човека колко автобуса са необходими поне четвърт от тях да се качат на Витоша 1 път седмично?

А според теб колко от живущите в София през уикенда се качват на Витоша? Какво се правиш на интересен? Да не би всички живущи в столицата да са тръгнали към планината? Много си ходят по родните места, ако са по-близо; други - "киснат" в кафенетата или пред телевизора; трети изобщо не знаят, че съществува планината Витоша; четвърти използват коли. Единствено съм съгласна, че маршрутите, когато това е възможно, трябва да минават през метростанция, защото това наистина е голямо удобство.

Чудя се, Крадлива Йорданка осъзнава ли че е кмет на столица?

Да ми обяснят защо заради 10 мин. икономия пускат линия, която се дублира. Да бяха пуснали този автобус с малко по-различен маршрут, примерно да тръгва от от стадион В.Левски, където има връзка и с метрото.

няма автобуси до Златните мостове? За да може хората да ходят с коли и да унищожават природата ли?

На стадиона може да прави връзка с едната, на НДК с другата линия на метрото и да продължи по бул. България, по съвсем различен маршрут от 63. Ако има нов маршрут, той може да спестява и половин час на хората, които сега обикалят до бул.Цар Борис, без да им е удобно, поради липса на алтернатива. А относно 10-те минути по-малко, дето са ги измислили, все пак туристите не са хора,които бързат за работа.