На морето: €40 за преглед, до €400 за гипсиране

Високите цени на медицинските услуги в черноморските курорти у нас са сред най-важните за туристите аспекти от планираните им почивки.

Обратно в новината

Коментари - На морето: €40 за преглед, до €400 за гипсиране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че къде е новината ? Така е от поне 10 години. Това, че някой сега го забелязва си е проблем, но... май без решение

Обирджии, наглеци !

Не ходи при тях,никой не те кара насила!

Толкова платих и в Гърция за преглед. Мисля е нормално.

деер

Аз се съмнявам, че има толкова много лекари в нашата област, но просто хора с медицински дипломи съм съгласен..

Който има да хвърля хилядарки вечер по баровете ще се бръкне и със стотачка за преглед при лекар. Иначе да хваща влака и да си ходи у тях при неговото джипи!

Ще ходят...а ти ще видиш стотачки само през кривия макарон, ако намериш за какво да го купиш. Омраза към туристи, това е лицето на български туризм... Хем ги искате, туристите, хем ги мразите. Богати са били, бедни са били, пияници са били, длъжни са били да търпят бабаитство и простотии....включено им в пакет. Елементарна липса на уважение и гостеприемство. Само гледка в чуждо портмане...

Абе като зариташ и хилядарки ще даваш!!! Стига да има на кого!

Физраствор / система 1200 лв. Охранител на вратата. Няма да ти пуснат докато не платиш. Дори ще ти съпроводят до в къщи за да вземеш пари.... Какви , какви туристи искате да видите тук? )) Не ви е достаточно, че разачаровани собственници на имоти вече напускат, не искат да удължават лична карта. А после по верига: пазар на недв.имоти, търговия, заведения... Като резултат: имате това, което наистина заслужавате.

ТУРИСТИТЕ СЕ СВЪРЗВАТ СЪС ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ,ТОЙ ИМ ИЗПРАЩА ДОВЕРЕН ЛЕКАР,НО ДОКТОТЪТ НА ДЮНИ НЕ ГО ДОПУСКА,САМО ТОЙ ИМА ПРАВО ДА ОБИРА ПАРАТА.ЗАСТРАХОВКАТА НА ПРАКТИКА Е НЕИЗПОЛЗВАЕМА,АМА КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ СРЕЩУ ВЕЧНИТЕ ВЛАСТ ИМАЩИ.