ЧЕЗ започва извънреден отчет на електромерите

ЧЕЗ започва извънреден отчет на електромерите заради новата цена на тока, които влизат в сила от 1 юли

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ започва извънреден отчет на електромерите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Бате Бойко, няма само Лилянка и Боршош да са благодарни. Не обръщай внимание на някои недоволни от повсеместното вдигане на цените, те не са достатъчно интелигентни и не могат да оценят какви усилия полагаш, за да ги ощастливиш по този фин начин.

"ЧЕЗ започва извънреден отчет на електромерите заради НОВАТА ЦЕНА на тока, КОИТО влизат в сила от 1 юли". Уникално грамотно написано! Ама какво ли значение имат единствено и множествено число - някакви си там граматически глупости. Те журналистите са над тези неща...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Честито от ГЕРБ!

Вие сте говеда. на какво птилича това. Хората ни загиват - опомнете се.

ВБА

Ако се позамислите малко повече, ще стигнете до правилния извод, че сте объркали адресата....

Няма смисъл да се фукат, че отчитат устройства, които са под пълен техен контрол. Колкото ЧЕЗ реши, толкова отчита.

Интересно как ще преизчислят сметки на абонати без да се отчетени.Естествено пак на око.Това е политиката на калпавите чехи , който бяха изгонени дори от Албания заради далаверите.Едно време се подигравахме на албанците , сега трябва да се поучим от тях и да изгоним тези рекетьори от държавата ни.Подариха им ЕРП-тата за жълти стотинки и сега дерат по две кожи.Да обявят заплатите на членовете на съвета на директорите а не да се крият като мишки.

И да те отчетат и да не те отчетат , пак си същия .... Не се обиждай , но май всички са ти криви...