Започват ремонти по Графа и „Цар Борис III”

Цялостна реконструкция ще се извърши по бул. „Цар Борис III” и по ул. „Граф Игнатиев“, съобщи зам.-кметът на Столична община Евгени Крусев.

Обратно в новината

Коментари - Започват ремонти по Графа и „Цар Борис III” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гениално, направо е достойно за похвала и всенародна прослава! ... ((( Бул. Линкълн вече е затапен, Красно село - също ад, поради строителството на метро-станцията всички автобуси минават къде ли не - на нищо не може да се разчита, не ми стига акълът да им запомня новите маршрути по кварталите ... Сега като затворят и Цар Борис, и като отпочнат Монтевидео, където още ни един метър от частните дворове не е отчужден, а те са много, и манастир има дори с църква точно в този край на двора, където би трябвало да мине разширение ... И край! Овча купел става достъпна само по въздуха! Общината купи ли въртолети вече, или пак граждните да се спасяват поединично, на прибежки, като партизани между блокове и храсти ... Ами коритото на реката как да го премине човек - като с него почнаха преди пет години - сега е вече каменно, широко, със само един мост - далече от всичко ... Не остава никаква връзка за трите големи квартала с останалата част на столицата ... ни за автобуси, нито за коли - и такситата няма откъде да минат, като затворят едновременно трите основни артерии ... Не, ясно, че важното е селската даскалица и тоя сбъркан човек Крусев да инкасират доста пари от фирмите-подизпълнители и да си обзаведат модерно новите апартаменти, ама поне един излаз към света да бяха оставили за жителите ... (((((((

А кога ще го почнете най-после тозипрословут ремонт на Графа? Нали щеше да е на 31-ви май? ама неще се развали далаверкат ана някой и се наложи да правите нов конкурс. И като направите ремонта, последно ще махнете ли пияндетата с вехториите и книгите?

Не можах да разбера точно за ремонта на Борис, паветата ли ще пренареждате, бордюрите ли ще боядисвате или трамваите които са пълна скръб.

Ако "Графа"се направи цялостно и качествено,ще стане една от най-привлекателните улици в града. "Витошка"е лошият пример,как се слагат фонтанчета,после се премахват-все за наша сметка.После се слагат настилки,така щото асоциацията с баня,да е пълна.

Софийските улици служат за платно и безплатно паркиране на МПС. Крайно време е общината да потърси разрешение на този проблем!!!!!!! Варианти има!? Уважаеми господа погледнете ИЗМИР - над 6 милиона и нямат проблем с паркирането?!?!

А какво стана с ремонта на бул. Прага? Трябваше да е започнал. А бул. Монтевидео? Само си приказват. Да не говорим за кръговото на Гешов и България

Ами Тодор Каблешков, от Бъкстон до Борис III. Пак потъна в небитието, а задръствания и вредните газове остават. А трябваше ремонтът да започне. Приказки на ангро.

Според информацията в сайта link, ремонтът трябва да започне след 10 юни :)) Доооста широко понятие ;) А и не се казва коя година

Е колко пъти вече го спирате и кво му ремонтирате на Княжево -Гарата трамвая. Тъпанари ЦГМ Що не се повозите в трамвайте?? В 4 , в 11

Здравков бил разработил силуетен план за сградите?!?! Алоу чукча дедо ти може и още да живее в комунизма ама ние ги озпратихме преди доста години, оля се недей така ще ме караш да си правя сградата по определен начин къде го има това в ЗУТ по кой член го правиш това?

Друго си е сградата да стърчи като шестолистен пето.уйник на фона на останалите