Най-желаните гимназия и паралелки в София

В София от 1-во класиране за прием в гимназиите след 7 кл. са класирани 8137 ученици, некласираните - са 513, а свободните места са 611. СМГ е с най-висок бал.

Обратно в новината

Коментари - Най-желаните гимназия и паралелки в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-голямата грешка е ликвидирането на техникумите - там се подготвяха интелигентните работници за промишлеността, но за четвърт век демокрация се ликвидира българската промишленост и станаха непотребни и интелигентните техници.

И по-зле ще става, къде езикови гимназии освен в БГ.са лидери?Къде са професионалните училища драги власт имащи?Ще внасяте квалифицирани работници от Африка после май май.

поредната тъпотия-всичко е направено да ни побъркат и тъпчат едни хрантутници -садисти,в резултат на което сме на тоя хал!хак да ни е като сме мазохисти-нагаждаме се отзад

Чудно как Френската продължава да е в топ10 с тази тъпата директорка Богданова... Ама то като няма друга френска...

Пак започна този ад както всяка година. Бедните деца, бедните родители! Пожелавам им да имат сили да издържат тая поредна простотия в България. Как така за толкова години нищо не можа да се подобри по темата?!! Все по- сложно и все по-невъзможно става. Ама така...то в България всичко трябва да е сложно и невъзможно. А пък има едни цивилизовани страни по света дето нямат такива драми , пък на тестовете за интелигентност излизат все на първите места.

Елита на средното образование е всъщност най-голямата крачка към отворените врати на Европа.Над 70 % от всеки випуск след 2000-та година от тези гимназии вече не е в България,по една или друга причина!

Да живее СМГ!

Да живее СМЕ!