Битата от ученик учителка: Той щеше да ме убие

Преподавателката по “Етика“ в столичната Гимназия по туризъм Богомилка Николова, която бе нападната и бита от ученик, заяви, че не може да се върне в училището.

Обратно в новината

Коментари - Битата от ученик учителка: Той щеше да ме убие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото повикало, такова се обадило.

И какво излиза - че учителите трябвало да четат профилите във ФБ на тъпите си недоучили "възпитаници" и да докладват на родителите им кой е скинхед и кой не е?! Ами родителите не носят ли някаква отговорност - например, поне да знаят какво правят, къде, какво пият (анаболи, енергийни бълвочи) и как се бият в училище наглите им отрочета?! Или родителите по принципа "моето гардже - най-рошаво!" си защитават техните арогантни побойници и се борят с учителките да им пишат незаслужени високи оценки, докато и едните, и другите, са неграмотни и нахални до безобразие?! Какво може да противопостави една учителка с 28 години стаж и други разбирания за ученето и знанията в гимназия, при това профилна, на едни бесни наглеци?! На тоя побойник само джобните му за месеца сигурно са повече от нейната заплата, а дрешките му - маркови - струват колкото годишния ѝ доход ... И това заедно с анаболите го прави луд и арогантен, а родителите му го прикриват ... Пълен отврат!

....Това ...явно има излишък от енергия...Защо не му се дадът метла и лопата за да чисти всеки ден бул. Витоша ...например

Зелен кон и умен даскал няма! Бухане с дневника в тиквата, докато започне да вдява!

Ти явно си някой, учил недоучил. Това ясно си личи от написаното.

Сигурен съм, че момчето е за изключване, но от личен опит знам, че най-вероятно учителката по етика лъже много-много сериозно за това, какво е станало точно, и за това как е щял да я убие.

Дори и пръст да не я беше пипнал , какво търси наглото копеле в учителската стая ? Да видим дали другите учители , които са били там ще кажат , че тя лъже ?

В нолмалните държави на запад от България, на родителите на този ученик ще им бъде наложена такава глоба, че после като се прибере този юнак в къщи това, което е направил в учителската стая ще му се види като детска приказка. Там детето да закъснее два пъти за училище и векат родителите, а ако не се явят им удържат от заплатите солидни глоби и децата са кротки и послушни. Който има излишна енергия на стадиона да тича до припадък..

гнила садебна система. това в западното общество не става поне така. колко сам щастлив че напоуснах бг и сам сега защитен от такива гадове.

Нищо не оправдава насилието върху учители, ама НИЩО!

Лечението на кухоглаво пубертетство е : бой от бабанки,е.ан от плешиви мазни чичковци- шкембелии зажадняли за пуберска плът и сръбска музика от най -грозната.

Да се направи анонимно допитване до учениците в това училище, дали си е получила заслуженото тази преподавателка, и се публикува в пресата. Тогава ще коментираме, но смятам че повечето коментиращи са на грешния бряг.

не може да се оправдава насилието с израз " получаване на заслужилото" нито да се поощрява саморазправата - независимо чия е вината - има си правозащитни органи и съд. За какви анкети приказваш?! Ако някой е недоволен от действията на друг чонек не означава че трябва да се саморазравя силово и да раздава справедливост по своя емоционална преценка, още повече ако това се отнася за младеж, който все още не е станал престъпник , но се е заблудил за ценностите и етиката в човешките отношения. Горките деца - телевизията и другите средства за комуникация и електронни игри ги заливат с трилъри, убийства и саморазправи и те ОБЕКТИВНО СВИКВАТ ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНО В ЧОВЕШКИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ.

Освен човешките закони има и природни закони. Живей в реалността и не се пали толкова. Докато има хора на Земята ще има и саморазправа, някога законна, друг път незаконна.

Към прокуратурата : А случайно да ви минава през ума да му повдигнете обвинение за брутално население към длъжностно лице?...

Защо не потърсите мнението на останалите ученици, които имат часове при въпросната госпожа. Очудвам се, че това се е случило чак сега. Всички са били наясно с отношението на госпожата към учениците както учителите, директорката така и родителите и учениците. Лично аз както и още няколко родители сме се оплаквали от г-жа Николова за нечестно и некоректно отношение и оценяване на децата ни.

защо всички тези ученици и техните родители мълчат като едиквоси??? Заради овчедушието на народа цялата държава на това дередже.

КАЗАХ ЧЕ ВЕЧЕ НЯКОЛКО ПЪТИ СЪМ СЕ ОПЛАКАЛ

Вие сериозно ли сте Учуден? И намирате за естествено ученик да влезне в учителската стая и да се държи по този начин с преподавателите си? Горките, все неоправдани дечица...Неразбрани, подценени, пък те - ангелчетата на мама и татко... Казвате, оплаквали сте се...От какво? Госпожата не пише шестици за присъствие в клас ли? Чували ли сте, че има Министерство на образованието в което може да се пусне жалба и да се иска проверка?

Неоправдавам насилието, арогантното и непристойно държание, несправедливото отношение както на учители така и на ученици.

Смятате, че сте неправилно оценени??? Ако детето Ви е на тази възсраст, то Вие трябва да сте поне на 35 години. И пишете "Очудвам" се!!! Ами не се Очудвайте, че детето Ви е неграмотно, все пак няма да се метне на комшията! При такива елементарни грешки, смятате че имате обективна представа за оценяването на учителите?

Ма много ли се Очудваш?! Аз пък никак не се Очудвам, че сте недоволни - жената си има някакви критерии и неграмотните отрочета на също така неграмотни, но нахални, родители, ги оценява според знанията им - с двойки! В което е напълно права! А вие като се оплаквате, поне дайте на един човек да ви провери правописа, че да не ви се смеят много в учителската стая, докато четат колко сте недооценени и Очудени ...

за 5 години, най-малко

Имаше един филм "Правосъдие в мрака"...

Мястото на такива деградирали пияндета и наркоманчета е само едно: в бившите ТВУ-та. Не може да се извършва такова нападение над учител (или човек изобщо) и държавата да толерира това... А и една годинка в затвора добре ще му се отрази на младия нацист. За съжаление в училищата в България е пълно точно с такива малки "недосегаеми" самозабравили се изродчета

Така ли? И как без да сте чули другата страна веднага излизате с това заключение? Това не е село ,а София. Впростната Богомилка е меко казано арогантен човек! Вколко случки е била главен герой много добре знаят колегите и съкооператорите и. Да, гршка е поступката на момчето, няма спор ,но нека и да чуем другата страна и съм убеден ,че тогава Богомилка няма да е 'жертавата' за която се представя!

Другата страна е леке, иначе щеше да знае, че на жена НИКОГА не се посяга камо ли на учител.

Да, грешка е това викаш? Така погрешка ли се убива човек? И убийството на човек пак е грешка, така ли? Децата викаш, не трябва да се бият, даже леко шамарче нямаш право да му удариш на този дето е... сгрешил като за малко не е убил учителката, защото ако му забиеш лееекичко шамарче може да се стресира!? Да, вярно е, не знаем другата страна. Другата страна обаче си има началници, има учителска администрация, не е наша грижа да се занимаваме с нея! Това което е неопровержим факт е, че ученик напада учител, и то не само че го напада а извършва престъпление наказуемо по Наказателния Кодекс за опит за убийство. Извършването на убийство също се наказва от същия този кодекс, в случай че не знаеш! Това поне е сто процента сигурен факт и не можеш да го замажеш по никакъв начин, колкото и да симпатизираш на убийците!!!

Още един, който не може да пише.